Heb jij vaak bevestiging nodig van je vriend dat hij je nog leuk vindt?  
Controleer jij jouw vriend en wordt die controle alleen maar erger? 
Ben je daarbij jaloers en kan je kattig uit de hoek komen?  
En word jij onzeker als jouw man naar andere vrouwen kijkt of erover praat? 

Als jij op één van deze vragen (of misschien allemaal) volmondig ja kan zeggen, houd er dan rekening mee dat dit gedrag onder onzekerheid valt. En onzekerheid maakt op den duur jouw relatie kapot. Je kan veel meegemaakt hebben en misschien bij voorbaat mannen, of mensen in het algemeen, al niet vertrouwen.

Wanneer jij niet de controle over de onzekerheid hebt dan neemt de controle over jou. Dan kan heel stressvol aanvoelen, waardoor je continue op spanning staat. Je kan je druk maken om de kleinste dingen en bent misschien diep van binnen bang dat jouw partner bij je weg gaat.

Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Hieronder vind je voor jou de oplossing!

De Oplossing!

Het online programma: klaar met die onzekerheid in jouw relatie. Wat komt er aan bod? 

  • Hoe jij weer kan gaan genieten van leuke dingen doen samen

  • Hoe jij de controle kan krijgen over die onzekerheid

  • Hoe jij een gelukkige relatie kan hebben

  • Hoe je beter om kan gaan met spanning en angsten

  • Hoe je de controle krijgt over jouw gevoel

  • Hoe je beter met ruzie’s en drama om kan leren gaan

  • Hoe je twijfels los kunt gaan laten

  • Hoe je beter met jaloezie en controleren om kunt gaan

Als je voelt dat dit programma iets voor jou is, dan heb staan er voor jou nu een paar waardevolle gratis bonussen klaar! Deze zijn alleen voor de snelle beslissers en zullen alleen tijdelijk zijn.

1 persoonlijk consult
(t.w.v. € 117,-)

Voor maximale groei en hierin krijg je de gelegenheid om al je vragen en situaties te bespreken

Contact per whatsapp
(t.w.v. € 70,-)

Dit is een unieke bonus. Je mag jouw vragen stellen per WhatsApp, zodat je een persoonlijk advies krijgt op jouw situatie.

Lifetime toegang tot het Online Programma
(t.w.v. € 180,-)

Zodat je zelfs na het programma nog een training kan beluisteren. Je kan er een heel leven op terug vallen.

Wat klanten zeggen over het online programma: 

Je investering

Je investering voor het online programma Wordt die Zelfverzekerde vrouw in je Relatie is nu tijdelijk geen € 1.500,- maar € 450,-

Jij krijgt hiervoor alle tools, technieken, trainingen en bonussen die jou verder helpen. In het online programma krijg je stap voor stap uitgelegd wat je kan doen om grip op onzekerheid te krijgen en om jouw relatie te verbeteren. Alles over jaloezie wordt uitgelegd, over bevestiging vragen, over onzekerheid, controleren en hoe jij een gelukkige relatie kunt hebben.

1 termijn

1.500997

2 termijnen

75049850/2 maanden

! Let op dit programma is niet voor iedereen.

Dit programma kan jouw leven veranderen, maar alleen als jij écht het werk er in gaat stoppen. 

Dit is jouw liefdesleven waar we het over hebben. Neem dat serieus. Als jij echt iets gaat doen met de levens veranderende tools die jij mee krijgt in dit programma dan is het een investering waar jij jouw hele leven vruchten van gaat plukken. Je zal gaan merken dat dit online programma niet alleen voor jou en jouw relatie de gelukkige veranderingen zal brengen, maar je gaat ook verbetering merken in meer gebieden. Je krijgt een sterkere focus op werk, je gaat weer beter dingen onthouden, je sportprestaties gaan verbeteren, je vriendschappen worden weer goed. Alles werkt in elkaar door. Wanneer jij je zorgen maakt in jouw relatie en je niet op je best bent, merk je dit in elk gebied. Je hoeft die onzekerheid niet langer jouw relatie kapot te laten maken. Het zou zonde zijn als dat gebeurd en je spijt krijgt erna!

Het is mijn belofte aan jou dat jij meer waarde in dit programma gaat krijgen dan de prijs die je ervoor betaald. Het is mijn missie in het leven om jou de tools te geven zodat jij de beste versie van jezelf wordt en een gelukkige relatie krijgt. Ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten behaald.

Recensies van klanten die de stap al gezet hebben! 

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique

Ik heb bij Tessa aangeklopt vanwege mijn onzekerheid en twijfel over mijn eigen zelfbeeld en mijn capaciteiten. Al snel kwamen we er samen achter dat mijn grootste overwinning lag bij het omgaan met mijn faalangst en negatief zelfbeeld gericht op mijn werkervaring en ambities. En over de vraag hoe ik mijn droombaan zou bemachtigen. Door oefeningen en gesprekken met Tessa, heb ik geleerd hoe ik mezelf moed en positiviteit kon inpraten. Na een korte periode begon ik al verandering te merken in mijn gedrag en denk patronen. Ik had me gedurende deze  tijd ontwikkeld tot een meer krachtig persoon. Ik wilde zo graag die droombaan en daar had ik mij op gefocust. Tessa heeft mij geleerd door te zetten en dat is de kracht die mij gebracht heeft waar ik nu ben. Sinds september 2020 werk ik bij een sociale organisatie en dat is precies waar mijn verlangen naar toe ging. Het is mij gelukt! En wat nog bijzonder was; ik hoorde dat ik aangenomen was, precies op de dag dat ik met Tessa mijn laatste sessie en gesprek had in het Haagse Bos, hoe mooi is dat!

Helene

Ik had al jarenlang allerlei therapieën geprobeerd maar niks werkte, totdat ik een bericht van Tessa voorbij zag komen. Na een webinar gevolgd te hebben over onzekerheid in relaties leek het wel alsof ik het vertelde. Ik herkende me in haar verhaal! Zij was zo enthousiast en ga mij hoop, meer dan ooit! Ook tijdens haar consulten weet ze mij weer te raken. Ze weet gewoon waar je het over hebt en dat is al heel helpend. Tessa is heel behulpzaam, begrijpt je echt en geen vraag is haar te gek. Ze voelt je haarfijn aan. In de korte periode dat we nu coaching hebben heb ik er al veel aan gehad. Ik voel me nu al positief veranderd. En ook als je twijfelt of angst voelt voor het onbekende, dan helpt Tessa je er zo doorheen. Ik kan haar iedereen aanraden. Ontdek het zelf en je zal geen spijt krijgen!

Jacqueline

“Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw stappenplan heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee.”

Diana

“Wat een geweldige vrouw ben je Tessa. Lief, begripvol, geduldig en zo positief! Je hebt mij geholpen een stuk zekerder te worden en minder te piekeren. Ik kan je niet genoeg bedanken.”

Shari

“Als er één is die weet wat coaching inhoudt dan is het Tessa wel. Als het eens wat minder ging, wist zij precies “de vinger op de zere plek” te leggen zodat je al snel weer het beste uit jezelf naar boven wist te halen.”

Jolanda