Heb jij vaak bevestiging nodig van je partner dat hij je nog leuk vindt?  

Ben jij jaloers en controleer jij jouw partner?

En word jij onzeker als jouw partner naar andere vrouwen kijkt of erover praat? 

Als jij op één van deze vragen (of misschien allemaal) volmondig ja kan zeggen, dan is het slim om er rekening mee te houden dat dit onder onzekerheid valt. En onzekerheid maakt op den duur alles kapot.

Wanneer jij niet de controle over jouw onzekerheid hebt dan neemt de controle over jou. Dat kan heel stressvol aanvoelen, waardoor je continue op spanning staat. Je kan je druk maken om de kleinste dingen, leeft veel in zorgen en angst en bent misschien diep van binnen bang dat jouw partner bij je weg gaat.

Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Hieronder vind je voor jou de oplossing!

De Oplossing!

Het online programma: word die Zelfverzekerde vrouw in je relatie. Wat komt er aan bod? 

  • Hoe je grip krijgt op veel om bevestiging vragen en/of veel vragen stellen wanneer jouw partner weggeweest is

  • Hoe JIJ in controle komt over die onzekerheid

  • Hoe je jaloezie en controlerend gedrag kunt stoppen

  • Hoe jij kunt stoppen met negatief denken over jezelf en jezelf weer goed genoeg, bijzonder genoeg en leuk genoeg gaat vinden!

  • Hoe je twijfel en piekermomenten kunt stoppen, zodat je meer rust in jezelf gaat ervaren. De spanningen los gaat laten en volledig in je kracht gaat staan

  • Hoe jij die blijvend die zelfverzekerde vrouw wordt; die zich niet vergelijkt met andere vrouwen en zich niet meer druk maakt om wat iedereen denkt van haar.. Die vrouw die geen beren op de weg ziet, maar vol zelfvertrouwen door het leven gaat!

Ja! Ik ben er klaar voor om die Zelfverzekerde vrouw te worden!

Resultaten van klanten die het online programma gekocht hebben: 

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd. Zelfs in een zware periode tijdens mijn relatie heb ik via het online programma de tools gekregen om de beste versie van mezelf te worden. En het heeft gewerkt!

Danique

Bedankt Tessa! Door het online programma heb ik eindelijk grip op mijn gevoel gekregen! De jaloezie is stukken minder, ik maak me niet meer druk om andere vrouwen en ik twijfel en pieker zo veel minder wanneer mijn vriend iets buiten de deur gaat doen. Ik ben zo blij met deze rust, maar ook dat ik de controle nu steeds meer los laat. Ik had niet gedacht dat het me zou lukken, maar dankzij alle stappen uit het online programma ben ik een stuk zelfverzekerder gewoon en is ook mijn relatie nu beter dan het geweest is. Ik ben blij dat ik het gedaan heb!

Rosa

Ik liep al jaren tegen een aantal ingebakken negatieve patronen aanliep die ervoor zorgde dat mijn relatie steeds slechter liep. De stap om deze dingen met Tessa aan te pakken, is de investering 100% waard. Ik zou willen dat ik dit eerder gedaan had! Ik heb weer grip om mezelf gekregen en ben dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een jas van oude patronen en onzekerheid uitgedaan en ben in mijn kracht komen te staan! Hierdoor geniet ik weer optimaal samen met mijn partner, zonder jaloezie en negatieve gewoontes. Ik ben haar onwijs dankbaar.

Djamilla

Ben je zo dankbaar! Besef dat ik een heel ander mens ben geworden en andere mensen die dat ook zeggen en zien. En dat ik enorm ben gegroeid van onzeker naar zekerder. Gewoon durven zeggen wat ik denk, er mogen zijn, lachen en lol hebben maakt het leven zo veel makkelijker en leuker. Doorzettingsvermogen, doelen en geen andere stem meer in mijn hoofd en als het er wel is ga ik er nu heel anders mee om. Niet alleen ben ik gegroeid, maar ook mijn relatie en de relatie met mijn zoon is 10x beter geworden! Dank je mooi mens.

Wendy

Als je voelt dat dit programma iets voor jou is, dan heb is er nu iets bijzonders voor jou…

Dit geweldig mooie online programma heeft 6 stappen. Stappen waarin je meer leert over waar die negatieve lelijke trol (het ego) in je hoofd vandaan komt – deze kennis is belangrijk, zo niet levens veranderend, want hierdoor leer je waar die negatieve gedachtes vandaan komen en hoe je dit om kan zetten. Hierdoor leer je ook los te laten wat niet goed voelt voor jou en wat jou niet helpt bij die zelfverzekerde vrouw te zijn.

Je leert hoe jij in jouw vrouwelijke kracht kan komen, zodat je die energie gaat uitstralen en positief over jezelf gaat leren denken. Dit is zo belangrijk, want hierdoor zal jaloezie minder worden. Die bevestiging waar je vaak om vraagt wordt minder en ook zal jouw onzekerheid door deze tools stukken minder worden.

Ook krijg je tools mee die ervoor gaan zorgen dat het piekeren en twijfelen minder zal worden en het grappige is; de tools die je mee krijgt daar ervoor zorgen dat alles waar jij naar verlangt, dat je dat gaat krijgen en meer! Want wanneer jij die zelfverzekerde vrouw gaat worden, veranderen alle andere gebieden positief mee.

Honderden vrouwen hebben hier al positief resultaat mee geboekt en maken zich zo veel malen minder druk, staan sterker in de relatie en voelen zich nu gewaardeerd, positief en zelfverzekerd.

Je krijgt nu tijdelijk twee gratis bonussen erbij. Bonussen die ervoor gaan zorgen dat niet alleen het online programma razend goed gaat helpen, maar waardoor je ook nog eens persoonlijke coaching erbij krijgt. Dit is uniek bij een online programma en echt alleen tijdelijk. Er zijn nog maar een paar plekken hiervoor beschikbaar en deze krijg je gelijk als jij het online programma koopt.

⭐ Bonus 1: Je krijgt er nu drie coaching-sessies erbij t.w.v. 567 euro. Deze sessies kunnen online gehouden worden of in Roermond (Limburg). Een sessie is ongeveer 45 minuten en dan kunnen we samen de diepte in, de wortel aanpakken van de onzekerheid en zorgen dat dit jaar JOUW jaar wordt!

⭐ Bonus 2: Mijn zakelijke whatsapp gaat voor jou open. Wat betekent dat dan? Op momenten dat je terug valt in oude gewoontes (wat bij het proces hoort) kan je mij appen met waar je tegen aan loopt. Dit lucht ten eerste enorm op en daarna krijg je van mij in tekst of een memo waarin ik je door zo’n moment heen kan helpen. Binnen no time voel jij je weer stukken beter en zo blijf je op de goede weg!

Op deze manier gaan we samenwerken als team en dit zal er gegarandeerd voor zorgen dat jij succes gaat behalen! Ik geloof in jou en als de andere vrouwen het kunnen, dan kan jij het ZEKER!

 

De prijs

997

Wat klanten zeggen over het online programma: 

Ik krijg zoveel vragen van vrouwen die mee willen doen, maar nog even willen sparren samen.. Dat mag natuurlijk altijd! We kunnen samen kijken of dit programma bij jouw wensen past. Dan kan je een mail sturen naar info@mindandfeeling.nl

Hieronder staan veel gestelde vragen. Misschien staat jouw vraag er ook wel tussen!

Ik ben wel onzeker, maar ik heb geen relatie op dit moment. Kan ik dan mee doen? 
Jaaaaaa perfect juist! Waarom? Op deze manier kunnen we samen ontdekken waar jouw onzekere patronen lagen, deze om gaan zetten, zodat jouw nieuwe relatie 10 keer beter wordt dan de vorige. Elke verandering begint eerst bij jezelf en wanneer jij zelfverzekerd gaat worden – ga je ook hele andere mensen aantrekken. Trust me, I know haha..

⭐ Ik heb al wel enige kennis over onzekerheid en heb al veel geprobeerd. Werkt dit dan wel? 
YES! Dat het werkt, dat is één ding wat zeker is. Ik stop niet met coachen, voor we het resultaat behaald hebben wat jij voor ogen hebt. Veel van mijn klanten hebben al eerder bij een therapeut of psycholoog gelopen, maar ze hadden vaak niet het idee dat dit voor hen werkte. Tot ik op hun pad kwam. Ze kregen weer hoop en zagen dat er echt tools voor waren om verandering aan te brengen. Hele makkelijke tools zelfs. Eén zo’n klant zei laatst nog tijdens een sessie: Dankjewel dat jij op mijn pad gekomen bent. Niets leek te worden, tot wij coaching hadden. En ik voel me nu een compleet anders mens. Na jaren in een traject bij GGZ te hebben gezeten voelde ik me waardeloos, want er kwam weinig verbetering, maar door jouw tools zie ik dat ik het toch in me heb om die zelfverzekerde vrouw te zijn.
Hoe tof is dit? Je hebt vaak gewoon simpele tools nodig, de juiste kennis, een coach die in jou geloofd en wat positieve energie. Dat zijn dé ingrediënten voor succes! En die krijg je.

⭐Ik wil wel, maar twijfel nog. 
Kijk lieve schat, ik ga je niet over halen. Je moet het voelen en gewoon doen als je dat wil. Investeren in jezelf is soms spannend, dat begrijp ik als geen ander. Maar je moet niet luisteren naar die negatieve stem in jouw hoofd. Die stem zegt juist dat je het niet moet doen, dat het veel geld is, dat je er nu niet klaar voor bent of een ander excuus. Dat excuus komt doordat je een stap gaat maken buiten je comfort zone. Die stem gaat dan juist schreeuwen, omdat die stem weet (het ego) dat er een verandering aan gaat komen waardoor die lelijke trol naar de achtergrond gaat zakken. Dat is niet wat het wil. Die wil op de voorgrond blijven, dus elk excuus zal naar boven komen om het NIET te doen. Het lijken allemaal redelijke excuses, maar daar ligt juist het gevaar als je naar die lelijke trol luistert. Waar ik echt in geloof is dat: je bent hier niet zonder reden. Iets heeft jou hier gebracht, bij mij, bij de pagina van dit online programma. Dus dat het een goede stap gaat zijn, daar ben ik van overtuigd!

Ik heb het geld wel, maar vind het spannend om te investeren.
Dat begrijp ik! Maar de beste investering die je kunt doen is in jezelf. En elke investering die je doet – is dan een goede. Mijn eerste investering in mezelf was een online programma van meer dan 5000 euro. En dat vond ik me toch rete spannend! Maar toen ik eenmaal door die ego excuses heen ging, voelde ik me zo krachtig. Ik gaf toe aan groei en sindsdien ben ik niet gestopt met investeren in mezelf. En nu vind ik groei zo super fijn en krijg ik daar zo’n goed gevoel van. Dat is wat ik ook wil voor jou! Je zal er geen spijt van krijgen, dat beloof ik!

⭐ Ik heb wat spaargeld, maar vind het toch een groot bedrag. Ik twijfel daardoor. Wat zal ik doen? 
Oke! Wat ik je kan aanbieden en vertellen is het volgende: om wat rust aan die stem in je hoofd te geven krijg jij van mij een Niet Goed – Geld Terug garantie. Binnen 14 dagen kan jij het volledige bedrag terug krijgen, zonder vragen. Als je niet tevreden bent. (dat gebeurd nooit, maar zo kan je tegen die stem zeggen dat er GEEN risico is).

Wat ook belangrijk is om te vertellen: een prijs is vaak een commitment voor iets. Hoe hoger de prijs is, hoe meer jij gaat committen aan het online programma en dus geweldig mooie resultaten gaat behalen. Waar je vaak maar een tientje voor iets hoeft te betalen of het is gratis, dan blijven de resultaten uit. Dat komt omdat het bedrag niet interessant genoeg is om er nog eens naar te kijken. Hoe hoger de prijs, hoe meer je denkt: ik ga hier wel iets mee doen want ik heb tenslotte geld betaald hiervoor. Dus zie het bedrag als een extra commitment om te zorgen dat jij die zelfverzekerde vrouw gaat worden! Dat verdien je! En trust me; het geeft een magisch gevoel om zoiets in jezelf te investeren. Je hoeft ook nooit bang te zijn dat je het geld kwijt bent – want je krijgt levenslessen mee die meer waard zijn dan het bedrag.

Ook is een investering als dit een seintje naar het universum dat je meer van jezelf gaat houden, dus het universum gaat vaak ook een stap extra doen en zal zorgen dat het bedrag in wat voor vorm bij je terug zal komen.
Ik zeg vaak tegen mezelf bij een investering: alles wat ik nu investering krijg ik in drievoud terug! En dat gebeurd ALTIJD!

Als jij écht klaar bent met die onzekerheid en voelt dat dit iets is voor jou, dan ben je meer dan welkom! Ik sta je bij waar nodig, zal altijd een stap extra voor je zeggen en je kan altijd vragen stellen bij elke module. Ik verwelkom je met liefde in mijn wereld en nodig jou uit om vandaag nog die eerste stap te zetten om die zelfverzekerde vrouw in je relatie te worden!

X0X0 Tessa Brehm

Okay Yes! I am ready! Let’s gooooo