Heb jij vaak bevestiging nodig van je partner dat hij je nog leuk vindt?  

Ben jij jaloers en controleer jij jouw partner?

En word jij onzeker als jouw partner naar andere vrouwen kijkt of erover praat? 

Als jij op één van deze vragen (of misschien allemaal) volmondig ja kan zeggen, dan is het slim om er rekening mee te houden dat dit gedrag onder onzekerheid valt. En onzekerheid maakt op den duur jouw relatie kapot. Je kan veel meegemaakt hebben en misschien bij voorbaat mannen, of mensen in het algemeen, al niet vertrouwen.

Wanneer jij niet de controle over de onzekerheid hebt dan neemt de controle over jou. Dat kan heel stressvol aanvoelen, waardoor je continue op spanning staat. Je kan je druk maken om de kleinste dingen en bent misschien diep van binnen bang dat jouw partner bij je weg gaat.

Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Hieronder vind je voor jou de oplossing!

De Oplossing!

Het online programma: wordt die Zelfverzekerde vrouw in je relatie. Wat komt er aan bod? 

  • Hoe jij weer kan gaan genieten van leuke dingen doen samen
  • Hoe jij de controle kan krijgen over die onzekerheid
  • Hoe jij een gelukkige relatie kan hebben en situaties uit het verleden los kunt laten

  • Hoe je beter om kan gaan met spanning en angsten
  • Hoe je de controle krijgt over jouw gevoel
  • Hoe je beter met ruzies en drama om kan leren gaan

  • Hoe je twijfels los kunt gaan laten
  • Hoe je beter met jaloezie en controleren om kunt gaan
  • Hoe jij die zelfverzekerde vrouw wordt; die zich goed en aantrekkelijk voelt. Waardoor ze de liefde en waardering krijgt die ze verdiend!

Resultaten van klanten die het online programma gekocht hebben: 

Voor ik hieraan begon dacht ik: werkt dit wel? Maar Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd. Zelfs in een zware periode tijdens mijn relatie heb ik via het online programma de tools gekregen om de beste versie van mezelf te worden. En het heeft gewerkt!

Danique

Bedankt Tessa! Door het online programma heb ik eindelijk grip op mijn gevoel gekregen! De jaloezie is stukken minder, ik maak me niet meer druk om andere vrouwen en ik twijfel en pieker zo veel minder wanneer mijn vriend iets buiten de deur gaat doen. Ik ben zo blij met deze rust, maar ook dat ik de controle nu steeds meer los laat. Ik had niet gedacht dat het me zou lukken en twijfelde heel erg om de stap te zetten om het te kopen, maar dankzij alle stappen uit het online programma is mijn relatie nu beter dan het geweest is. Ik ben blij dat ik het gedaan heb!

Rosa

Heel lang heb ik getwijfeld om te investeren in mezelf. Ondanks dat ik al jaren tegen een aantal ingebakken negatieve patronen aanliep die ervoor zorgde dat mijn relatie steeds slechter liep. De stap om deze dingen met Tessa aan te pakken, is de investering 100% waard. Ik zou willen dat ik niet had getwijfeld! Ik heb weer grip om mezelf gekregen en ben dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een jas van oude patronen en onzekerheid uitgedaan en ben in mijn kracht komen te staan! HIerdoor geniet ik weer optimaal samen met mijn partner, zonder jaloezie en negatieve gewoontes. Ik ben haar onwijs dankbaar.

Djamilla

Ben je zo dankbaar! Besef dat ik door de online training een heel ander mens ben geworden en andere mensen die dat ook zeggen en zien. En dat ik enorm ben gegroeid van onzeker naar zekerder. Gewoon durven zeggen wat ik denk, er mogen zijn, lachen en lol hebben maakt het leven zo veel makkelijker en leuker. Doorzettingsvermogen, doelen en geen andere stem meer in mijn hoofd en als het er wel is ga ik er nu heel anders mee om. Dank je mooi mens.

Wendy

Als je voelt dat dit programma iets voor jou is, dan heb staan er voor jou nu een paar waardevolle gratis bonussen klaar! Deze zijn alleen tijdelijk.

Dé helingsmethode (t.w.v. € 70,-)

Soms kan er veel gebeurd zijn in jouw verleden, waardoor je muren op hebt staan in jouw relatie die ervoor zorgen dat je niet de beste versie van jezelf bent en dat je liefde tegenhoudt. Door deze methode te gebruiken kan je alles een plekje geven van wat er gebeurd is en daardoor ga jij je beter en gelukkiger voelen als nooit tevoren!

Een gemakkelijke stap om vandaag nog te stoppen met controlerend en jaloers gedrag. (t.w.v. € 35,-)

Deze stap krijg je gelijk mee als unieke bonus om vandaag nog te stoppen met controlerend en jaloers gedrag. Dit gedrag maakt jou en jouw relatie kapot. Als je leert wat deze eerste stap is en het gelijk toepast dan ga je al veel rust en ontspanning merken. Deze extra bonus gaat ervoor zorgen dat JIJ weer in controle komt en niet die negatieve stem in je hoofd.

Online Training over Negatieve Patronen in een Relatie (t.w.v. € 75,-)

Veel relaties hebben negatieve patronen. Een rode lijn waardoor iets elke keer niet zo lekker loopt. Door deze training leer jij te ontdekken wat dat negatieve patroon is, maar vooral hoe je dat gemakkelijk kunt veranderen. Hierdoor gaan er veel meer gelukkigere momenten zijn in jouw relatie en zal jij je ook gelukkiger voelen.

De investering

Er is nu een tijdelijke aanbieding! De investering voor het online programma ‘Wordt die Zelfverzekerde vrouw in je Relatie’ is nu tijdelijk geen 1.000 euro maar 375 euro.

Stel je eens voor hoe het zal zijn als je zonder die zorgen en rampscenario’s in je hoofd door het leven gaat?
Als je leert om de controle op te geven voor jaloers en controlerend gedrag?
Stel je eens voor als je de liefde en waardering krijgt in jouw relatie, zodat je nooit meer bevestiging nodig hebt? Dat het er altijd al is?
Of stel jij je eens voor hoe het zal zijn als je een relatie hebt met jouw droomman en jij die zelfverzekerde vrouw bent die je altijd al had willen zijn?

Dat kan! Dat kan jij gegarandeerd behalen door dit online programma. Die belofte krijg jij mee. Zet vandaag nog de eerste stap en maak gebruik van de tijdelijke aanbieding. Mis dit niet, want er zijn nog maar een paar plekken over. Die gaan altijd razendsnel!

Twijfel je nog of vind je het spannend? Er is een Niet Goed – Geld Terug Garantie. Ben jij nou niet tevreden binnen 10 dagen, dan krijg jij zonder vragen het volledige bedrag terug. Zo zit er geen risico aan voor jou!

Maak gebruik van de tijdelijke aanbieding!

1000375

Wat klanten zeggen over het online programma: 

! Let op dit programma is niet voor iedereen.

Dit programma kan jouw leven veranderen, maar alleen als jij écht het werk er in gaat stoppen. 

Dit is jouw liefdesleven waar we het over hebben. Neem dat serieus. Als jij echt iets gaat doen met de levens veranderende tools die jij mee krijgt in dit programma dan is het een investering waar jij jouw hele leven vruchten van gaat plukken. Je zal gaan merken dat dit online programma niet alleen voor jou en jouw relatie de gelukkige veranderingen zal brengen, maar je gaat ook verbetering merken in meer gebieden. Je krijgt een sterkere focus op werk, je gaat weer beter dingen onthouden, je sportprestaties gaan verbeteren, je vriendschappen worden weer goed. Alles werkt in elkaar door. Wanneer jij je zorgen maakt in jouw relatie en je niet op je best bent, merk je dit in elk gebied. Je hoeft die onzekerheid niet langer jouw relatie kapot te laten maken. Het zou zonde zijn als dat gebeurd en je spijt krijgt erna! Het is mijn belofte aan jou dat jij meer waarde in dit programma gaat krijgen dan de prijs die je ervoor betaald. Het is mijn missie in het leven om jou de tools te geven zodat jij de beste versie van jezelf wordt en een gelukkige relatie krijgt. Ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten behaald.

Ja! Ik ben er klaar voor om die Zelfverzekerde vrouw te worden!