Weg met die stink Jaloezie! 

Super tof dat je deze training gekocht hebt! Complimenten voor jou dat je de eerste stap gezet hebt. Goed gedaan! 

Ik zou je adviseren om elke dag of elke week (kijk even wat jouw agenda toelaat) één training te bekijken en vanuit daar concrete acties op te schrijven die jij wilt gaan veranderen. 
Heel veel succes met deze training!
Vergeet niet dat het werkt wat je leert, maar alleen als je er echt actie op onderneemt.
En lang genoeg zodat het een nieuwe gewoonte gaat worden.

En vergeet nooit dat jij een QUEEN bent, jij bent een mooi mens en geloof nooit die negatieve stem die wat anders verteld! 

STAP 1:
 • Je leert meer over het onderwerp jaloezie, wat is het? Waarom beheert het je leven? En waar komt het nou eigenlijk vandaan?

 • Je leert hoe je beter met jaloerse gevoelens om kunt gaan.

 • Je leert waar onzekerheid vandaan komt en dat het ook een positieve boodschap kan hebben.

 • En aan het einde krijg je een tool mee om verandering aan te brengen in die jaloezie.

 • Oefening die bij de training hoort om grip op jaloezie te krijgen – KLIK HIER 

STAP 2:
 • Ken je het dat je veel in je hoofd zit? Veel overdenkt en misschien zelfs wel veel last van rampscenario’s hebt? In deze training leer je hoe je uit je hoofd gaat, zodat jij weer in je kracht gaat komen als vrouw!

 • Je leert ook hoe je beter met angst om kunt gaan. De angst dat jij partner bij je weggaat. Dus we gaan wat dieper induiken in waar die angst vandaan komt.

 • Je leert hoe je beter kunt communiceren, zodat er minder discussies en ruzies zijn.

 • En we gaan het hebben over hoe je vat krijgt op dat vergelijken en controleren, maar ook op die negatieve gedachtes.

 • Herhaling is de sleutel tot succes. Hoe meer je bepaalde informatie herhaalt, hoe meer jouw hersenen het gaan opslaan en ervoor gaan zorgen dat jij grip op die jaloezie gaat krijgen. Jouw brein is aan het wachten tot je het een opdracht geeft (controle terug pakken en aan de slag gaan met de tools)! 😉 

STAP 3:

Yessss! We zijn alweer aangekomen bij de laatste training! Ik ben trots op je dat je zo ver gekomen bent en daar mag jij jezelf ook een dik vet compliment voor geven POWERVROUW!

Ik hoop dat je nu al zo veel waardevolle informatie en ‘ahaaa zit dat zo’ momenten gehad hebt.

 • In deze laatste training leer jij hoe jij jouw gedrag kunt veranderen. Stel nou dat jij veel jouw partner controleert, of heel erg jaloers gedrag hebt of dat het onzekere gedrag niet mee werkt in jouw relatie. In deze training leer je hoe je dat gedrag kunt omzetten en hoe je die zelfverzekerde vrouw in de relatie wordt. Dit is de kers op de taart!  

 • Wil jij verder aan jezelf werken? Zorgen dat je nog meer die Zelfverzekerde vrouw wordt en mee doen met het exclusieve aanbod op het online programma ‘Word die Zelfverzekerde vrouw in je Relatie’?  KLIK DAN HIER 

HEB JIJ DE SMAAK TE PAKKEN?

Wil jij nog meer die zelfverzekerde vrouw in jouw relatie worden? 
Dan kun je mee doen met het online programma ‘Word die Zelfverzekerde vrouw in je Relatie’ en die staat nu online met een tijdelijke aanbieding:
KLIK HIER OM MEE TE DOEN

Klanten die mee zijn gaan doen met het online programma: 

Voor ik hieraan begon dacht ik: werkt dit wel? Maar Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd. Zelfs in een zware periode tijdens mijn relatie heb ik via het online programma de tools gekregen om de beste versie van mezelf te worden. En het heeft gewerkt!

Danique

Bedankt Tessa! Door het online programma heb ik eindelijk grip op mijn gevoel gekregen! De jaloezie is stukken minder, ik maak me niet meer druk om andere vrouwen en ik twijfel en pieker zo veel minder wanneer mijn vriend iets buiten de deur gaat doen. Ik ben zo blij met deze rust, maar ook dat ik de controle nu steeds meer los laat. Ik had niet gedacht dat het me zou lukken en twijfelde heel erg om de stap te zetten om het te kopen, maar dankzij alle stappen uit het online programma is mijn relatie nu beter dan het geweest is. Ik ben blij dat ik het gedaan heb!

Rosa

Heel lang heb ik getwijfeld om te investeren in mezelf. Ondanks dat ik al jaren tegen een aantal ingebakken negatieve patronen aanliep die ervoor zorgde dat mijn relatie steeds slechter liep. De stap om deze dingen met Tessa aan te pakken, is de investering 100% waard. Ik zou willen dat ik niet had getwijfeld! Ik heb weer grip om mezelf gekregen en ben dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een jas van oude patronen en onzekerheid uitgedaan en ben in mijn kracht komen te staan! HIerdoor geniet ik weer optimaal samen met mijn partner, zonder jaloezie en negatieve gewoontes. Ik ben haar onwijs dankbaar.

Djamilla

Ben je zo dankbaar! Besef dat ik door de online training een heel ander mens ben geworden en andere mensen die dat ook zeggen en zien. En dat ik enorm ben gegroeid van onzeker naar zekerder. Gewoon durven zeggen wat ik denk, er mogen zijn, lachen en lol hebben maakt het leven zo veel makkelijker en leuker. Doorzettingsvermogen, doelen en geen andere stem meer in mijn hoofd en als het er wel is ga ik er nu heel anders mee om. Dank je mooi mens.

Wendy