Maak van je Business je Blessing!

Ben jij in strijd met je bedrijf en inkomen?

Vreet het eerder energie dan dat het je geeft?

Ben je verslonden in eindeloze strategieeën en zie je door de bomen het bos niet meer?

Je probeert van alles, maar niets werkt echt..

Of denk je dat je maar beter kan stoppen, want het loopt toch niet?

Niet doen! Niet opgeven! Ik voelde me net als jij een aantal jaar geleden. Dat is de keiharde waarheid, maar het is belangrijk om dit proces anders te gaan bekijken. Er zitten zo veel waardevolle lessen in dit proces als ondernemer.

Maar één waardevolle les kan ik je alvast mee geven: niet opgeven!

Ik was ook niet gelukkig met mijn bedrijf een aantal jaar geleden. Ik stond op het punt om ermee te stoppen. Ik zat huilend bij mijn familie. Ik trok het niet meer dat er geen of weinig inkomsten waren. En dat er eigenlijk meer uitging dan er in kwam. Ik moest mijn droom opgeven, want dit werkte niet.

Ik kwam een online programma tegen wat veel geld kostte. Ik stond op het punt wéér te investeren in iets. Ik ging van online programma naar online programma. Niets bracht me iets. Ik stond op het punt om veel geld te investeren..

Tot een stemmetje tegen mij zei: zet nog heel even door. Je hebt alle antwoorden in je. Wees niet zo onzeker!

En dat was het! Zelfvertrouwen! Dat is wat je nodig hebt om een goede, winstgevende business te hebben waar je gelukkig van wordt. Dat is hét geheime ingrediënt waar ik niemand over hoorde praten.

Zelfvertrouwen en spiritualiteit ben ik gaan combineren in mijn bedrijf. Ik ben gaan samenwerken met het Universum en ik ben zelf in mijn kracht gaan staan. Daardoor is mijn bedrijf gaan flowen als iets wat ik nog niet mee gemaakt heb.

EN!

Ik hoef er niet hard voor te werken. Ik maak geen werkdagen van meer dan 12 uur. Ik werk wanneer ik inspiratie heb. Wanneer ik flow. Ik voel precies aan wanneer ik wat kan doen en daardoor blijven klanten binnen stromen.

Maar daar is zelfvertrouwen voor nodig! Zonder dat kom je er niet. Dan blijf je hangen in processen. Blijf je hangen in die geldkwestie. Blijf je hangen in wat voor bedragen je moet vragen. In twijfels blijf je hangen en voor je het weet wordt het zo erg dat je met je handen in het haar zit, omdat je niet weet wat nu een goede volgende stap is.

En daar ben ik. Een spirituele business coach. Gericht op mindset , spiritualiteit en omzet draaien. Om jou te helpen. Begeleiden in dit proces, zodat jij weer in de flow komt. Zodat jij je weer gelukkig en goed gaat voelen en zodat jouw bedrijf winstgevend gaat worden. Stap voor stap. En op een manier die voor jou goed voelt.

Elke ondernemer is anders. Dus het is belangrijk om jouw unieke sausje over jouw bedrijf heen te gooien. Een sausje waar jij gelukkig van wordt en wat goed proeft!

Boek nu een gratis kennismakingsgesprek

Business Coaching; waarom?

Je hebt zelfvertrouwen nodig om in een ander level te komen met je business. Het spel werkt altijd hetzelfde. Deste belangrijker om te leren hoe het spel werkt! Als je dat eenmaal onder de knie hebt wordt jouw business en geld verdienen FUN!

Want dat is hoe het hoort te zijn.

 

Hoe ziet het eruit en wat zijn de kosten?

Het is een jaartraject. Je gaat in dit jaar doelen stellen en crushen. Het gaat ervoor zorgen dat jouw business naar het volgende level gaat.

Je krijgt:
– Salestrainingen – wie is jouw ideale klant? En hoe kan jij jouw dienst goed verkopen? Online, offline en passief.
– Marketing trainingen – welke kanalen gebruik je nu? Leer achter jouw boodschap te staan, maar ook wat is jouw boodschap?
– Geld trainingen – je leert hoe je goed met geld om kan gaan. Hoe je geld verdient op een leuke manier. Hoe je meerdere succesvolle, maar ook passieve inkomingsstromingen neer kan zetten.
– Law of Attraction trainingen – je leert hoe de law of attraction precies werkt en hoe dit in jouw voordeel kan werken mbt je business.
– Trainingen voor mindset en zelfvertrouwen hebben – Mindset en Zelfvertrouwen hebben is alles! Als je dit niet hebt, is elk doel of plan al gedoemd om te mislukken. Negatieve gedachtes, gevoelens en gedrag houdt jou meer tegen dan je denkt.
– Elke maand een sessie met daarin een training verwerkt wat jij nodig hebt op dat moment
– Je krijgt tools mee die jij zelfs na het traject nog kan blijven gebruiken en die zorgen voor een blijvende verandering
– Korte Get-in-Alignment calls tussen de sessies door (op aanvraag, geen extra kosten aan verbonden)

Deze trainingen en sessies zijn speciaal voor jou als startende ondernemende vrouw en je krijgt het nu met een tijdelijke korting!

4000 euro incl BTW. Geen verdere kosten verbonden aan de trainingen. Alles zit in dit pakket verwerkt.

Waarom zou je hiervoor kiezen?

Na meer dan 10 jaar ervaring in het ondernemen en verschillende cursussen, opleidingen en trainingen gedaan om mijn business te laten groeien, begon dat eindelijk zijn vruchten af te werpen. Mijn inkomsten blijven verbeteren en toen werd mijn volgende stap duidelijk. Een stap waar ik enorm enthousiast van werd, waar mijn hart ligt. En dat is het helpen van ondernemende vrouwen waar zelfvertrouwen de sleutel tot succes is.

Na veel geleerd te hebben van Amerikaanse ondernemers, maar ook van de Nederlandse, werd het tijd om aan andere vrouwen te leren hoe zij dit ook kunnen doen. Een business hebben wat goed voor jou voelt, waar je passie ligt en waar je omzet mee behaald. Wat jij ook maar wilt, alles is mogelijk!

Laten we het samen doen, jij en ik, en nog een groep van inspirerende gelijkgestemde ondernemende vrouwen. Het is mijn missie om samen naar de top te gaan!

Boek nu een consultatie

I want to empower an entrepreneur, because you can change the world! 

TESSA BREHM

Yes! Laten we jouw doelen gaan behalen and let’s make some moneyyy!

Stuur vandaag een e-mail om jezelf en jouw business naar het volgende level te brengen!

Boek een consultatie