NIEUW!

VIP membership:
Own Your Confidence!

Als jij er klaar voor bent om jouw leven ten volste te leven..

Vol zelfvertrouwen. Goede gevoelens en een leven op jouw termen!

Hier kan je de video van het membership bekijken

Onzekerheid houdt je meer tegen in het leven dan je denkt. Daardoor kan het zijn dat:

  • Je snel denkt: ‘dat kan ik toch niet’. Daardoor laat je kansen lopen

  • Je denkt: ‘ik ben niet goed genoeg’. Daardoor saboteer jij jezelf 

  • Jij jezelf jezelf niet bijzonder genoeg vindt. Daardoor gun jij jezelf niet het beste 

  • Je net niet genoeg van jezelf houdt. Daardoor neem je snel genoegen met dingen en/of heb je moeite met loslaten

  • Jij je druk kan maken om wat andere van je denken. Daardoor leef je naar verwachtingen van andere mensen

  • Jij wat beter je grenzen kan stellen voor jezelf. Als dat niet genoeg gebeurd kan je heel moe zijn en een kort lontje hebben

  • Je veel rampscenario’s afspeelt in jouw hoofd en vaak van het negatieve uitgaat. Hierdoor ervaar je veel onrust in je lichaam en hoofd

  • Je een perfectionist bent. Hierdoor leg je de lat veelte hoog voor jezelf en dat kan zwaar aanvoelen 

Herken je wat punten? En ben je er klaar voor om jouw leven vandaag nog ten volste te gaan leven. Dan kan jij je aanmelden voor het VIP Membership. Er zit zo veel extra’s in dat het één van de beste keuzes is die je kunt maken. 

 

Yes! Ik ben er klaar voor

Je krijgt meer waarde mee in dit VIP membership dan wat je ervoor betaald! 

Ik ben er klaar voor! Tijd om mijn leven ten volste te leven!

Excuses dat ik het zo zeg, maar dit membership kost vrij weinig per maand en je zou een tikkeltje gek zijn als je het niet zou doen. Je krijgt zo veel waarde mee en mijn belofte aan jou is: ik zal altijd een stap extra voor jou zetten zodat jij de resultaten gaat behalen waar je naar verlangt! 

*Fuck it!* Ik doe het gewoon!

Wat gaat de investering zijn? 

Dit membership kost maar 17 euro per maand. De eerste maand betaal je per ideal en daarna krijg je elke maand een factuur. Klik op de button om je nu aan te melden. Daar vul jij jouw gegevens in en daarna kan je gelijk gebruik maken van het VIP Membership

Ik ben er klaar voor

Ik twijfel of dit wel iets voor mij is..

Probeer het een maandje uit. Niet geschoten is altijd mis! Ik weet zeker dat het iets voor jou is, want anders zou dit niet op jouw pad terecht komen. Dan had je dit nu niet gelezen. Daar ben ik van overtuigd, maar als het niets voor jou is dan kan jij je altijd weer uitschrijven. Geen probleem!

Wat voor trainingen staan er in? 

Het 4 stappenplan naar meer vertrouwen in jezelf. Een mindfullness training. 4 simpele technieken voor grip op onzekerheid. Hoe om te gaan met onzekerheid in relaties. Een training voor het stellen van doelen en alles uit jezelf plus het leven halen en een training hoe je stress, angsten en onzekerheden los kunt laten.

Wat staat er nog meer in?

Podcasts hoe je meer van jezelf kunt houden. Hoe je beter om kunt gaan met negatieve gedachtes. Meditaties om je goed te voelen. Om stress, angsten en onzekerheden los te laten en voor zelfvertrouwen. Er staan producten in waarin je leert wat onzekerheid is, hoe je er grip op kunt krijgen. Hoe je zelfvertrouwen kunt hebben. Beter om kunt gaan met uitdagingen. Hoe je kunt stoppen met people pleasen en nog veel en veel meer! Wanneer jij je aanmeld krijg je daarna een e-mail met de vraag waar je tegen aanloopt. Mits dat al in het membership staat dan kan je er gelijk mee aan de slag. Zoniet dan zal het persoonlijk voor jou erbij geplaatst worden! Een écht VIP membership speciaal voor jou dus

Ik ben wel onzeker, maar heb al zo veel geprobeerd. Hoe weet ik dat dit werkt? 

Alles werkt! Maar alleen als jij er de nodige energie in gaat stoppen en écht aan de slag gaat met oefeningen, inzichten en andere informatie.

Kan ik de informatie niet via alle andere kanalen zoals YouTube, Facebook en Instagram terug vinden? 

Nee alles wordt speciaal voor dit VIP Membership gemaakt. Je kan het via geen enkel ander kanaal terug vinden.

Ik twijfel over het geld

Ik ben altijd een coach die eerlijk en oprecht advies geeft, als dit jouw twijfel is dan kan ik nu al eerlijk zeggen: dan is dit niets voor jou. Dan ben jij niet een persoon wat in zichzelf gaat investeren of durft te investeren. Het bedrag is zo laag, omdat ik niet wil dat mensen erover na hoeven te denken om het te doen. Ik wil dat iedereen kan groeien. Sorry maar je moet een Yess gevoel hebben. Luisteren naar twijfels gaat je alleen nog maar meer van hetzelfde brengen

Hoe kan ik me afmelden?

Stuur even een mail naar: info@mindandfeeling.nl (klik op het e-mailadres) en vertel dat jij je wilt afmelden. Houd er wel rekening mee dat je daarna geen gebruik meer kunt maken van het VIP Membership & de Community

Recensies van klanten die de stap al gezet hebben! 

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique

Ik heb bij Tessa aangeklopt vanwege mijn onzekerheid en twijfel over mijn eigen zelfbeeld en mijn capaciteiten. Al snel kwamen we er samen achter dat mijn grootste overwinning lag bij het omgaan met mijn faalangst en negatief zelfbeeld gericht op mijn werkervaring en ambities. En over de vraag hoe ik mijn droombaan zou bemachtigen. Door oefeningen en gesprekken met Tessa, heb ik geleerd hoe ik mezelf moed en positiviteit kon inpraten. Na een korte periode begon ik al verandering te merken in mijn gedrag en denk patronen. Ik had me gedurende deze  tijd ontwikkeld tot een meer krachtig persoon. Ik wilde zo graag die droombaan en daar had ik mij op gefocust. Tessa heeft mij geleerd door te zetten en dat is de kracht die mij gebracht heeft waar ik nu ben. Sinds september 2020 werk ik bij een sociale organisatie en dat is precies waar mijn verlangen naar toe ging. Het is mij gelukt! En wat nog bijzonder was; ik hoorde dat ik aangenomen was, precies op de dag dat ik met Tessa mijn laatste sessie en gesprek had in het Haagse Bos, hoe mooi is dat!

Helene

Ik had al jarenlang allerlei therapieën geprobeerd maar niks werkte, totdat ik een bericht van Tessa voorbij zag komen. Na een webinar gevolgd te hebben over onzekerheid in relaties leek het wel alsof ik het vertelde. Ik herkende me in haar verhaal! Zij was zo enthousiast en ga mij hoop, meer dan ooit! Ook tijdens haar consulten weet ze mij weer te raken. Ze weet gewoon waar je het over hebt en dat is al heel helpend. Tessa is heel behulpzaam, begrijpt je echt en geen vraag is haar te gek. Ze voelt je haarfijn aan. In de korte periode dat we nu coaching hebben heb ik er al veel aan gehad. Ik voel me nu al positief veranderd. En ook als je twijfelt of angst voelt voor het onbekende, dan helpt Tessa je er zo doorheen. Ik kan haar iedereen aanraden. Ontdek het zelf en je zal geen spijt krijgen!

Jacqueline

“Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw stappenplan heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee.”

Diana

“Wat een geweldige vrouw ben je Tessa. Lief, begripvol, geduldig en zo positief! Je hebt mij geholpen een stuk zekerder te worden en minder te piekeren. Ik kan je niet genoeg bedanken.”

Shari

“Als er één is die weet wat coaching inhoudt dan is het Tessa wel. Als het eens wat minder ging, wist zij precies “de vinger op de zere plek” te leggen zodat je al snel weer het beste uit jezelf naar boven wist te halen.”

Jolanda