NIEUW!

VIP membership:
Own Your Confidence!

Als jij eindelijk grip op die onzekerheid wilt krijgen

Zodat jij jouw leven ten volste kunt gaan leven en je écht gelukkig kunt voelen

Hier kan je de video van het membership bekijken

Onzekerheid houdt je meer tegen in het leven dan je denkt..

  • Je denkt snel: ‘dat kan ik toch niet’. Daardoor laat je kansen lopen

  • Je denkt: ‘ik ben niet goed genoeg’. Daardoor saboteer jij jezelf 

  • Je vindt jezelf niet bijzonder genoeg. Daardoor gun jij jezelf niet het beste 

  • Je houdt niet genoeg van jezelf. Daardoor neem je snel genoegen met dingen en/of heb je moeite met loslaten

  • Je maakt je druk om wat andere van je denken. Daardoor leef je naar verwachtingen van andere mensen

  • Je stelt je grenzen niet. Daardoor ben je moe en hebt een kort lontje

  • Je maakt je snel druk om dingen en speelt veel rampscenario’s af. Hierdoor ervaar je veel onrust in je lichaam en hoofd

  • Je bent een perfectionist. Hierdoor leg je de lat veelte hoog voor jezelf en voelt veel zwaar aan

Herken jij jezelf hierin?
Wat veel mensen niet weten is dat dit onder onzekerheid valt, maar er is gelukkig verbetering in aan te brengen. En makkelijk ook! Meld je nu aan voor het VIP membership om eindelijk grip op die onzekerheid te krijgen.

Yes! Ik ben er klaar voor

Je krijgt meer waarde mee in dit VIP membership dan wat je ervoor betaald! 

Ik ben er klaar voor *Time to Shine!*

Live Q&A

Elke vrijdag ga ik Live in de FB groep om jouw vragen en situaties te beantwoorden

Community

Je komt in een community terecht met gelijkgestemde waar jij jouw vragen en situaties kunt delen voor hulp

Meerdere gebieden

Onzekerheid kan in veel gebieden voorkomen. Dat is de reden dat je kunt groeien in deze gebieden: liefde, succes & business, spiritualiteit & levenslessen en geld!

Nieuw

Omdat het helemaal nieuw is gaat het jou maar een laag bedrag kosten per maand voor een gigantisch mooie transformatie

Content

Er staan trainingen in, video’s, meditaties, artikelen. Alles waardoor jij een mooie stap van onzekerheid naar zelfvertrouwen kunt gaan maken

Excuses dat ik het zo zeg, maar dit membership kost vrij weinig per maand en je zou een tikkeltje gek zijn als je het niet zou doen. Je krijgt zo veel waarde mee en omdat het nieuw is wordt het elke keer verbeterd en geoptimaliseerd. Lees hieronder wat het gaat kosten.. 

*Fuck it!* Ik doe het gewoon!

Wat gaat de investering zijn? 

Dit membership kost maar 17 euro per maand. De eerste maand betaal je per ideal en daarna krijg je elke maand een factuur. Klik op de button om je nu aan te melden. Daar vul jij jouw gegevens in en daarna kan je gelijk gebruik maken van het VIP Membership

Ik ben er klaar voor

Ik twijfel of dit wel iets voor mij is..

Probeer het een maandje uit. Niet geschoten is altijd mis! Ik weet zeker dat het iets voor jou is, want anders zou dit niet op jouw pad terecht komen. Dan had je dit nu niet gelezen. Daar ben ik van overtuigd, maar als het niets voor jou is dan kan jij je altijd weer uitschrijven. Geen probleem!

Wat voor trainingen staan er in? 

Het 4 stappenplan naar meer vertrouwen in jezelf. Een mindfullness training. 4 simpele technieken voor grip op onzekerheid. Hoe om te gaan met onzekerheid in relaties. Een training voor het stellen van doelen en alles uit jezelf plus het leven halen en een training hoe je stress, angsten en onzekerheden los kunt laten.

Wat staat er nog meer in?

Podcasts hoe je meer van jezelf kunt houden. Hoe je beter om kunt gaan met negatieve gedachtes. Meditaties om je goed te voelen. Om stress, angsten en onzekerheden los te laten en voor zelfvertrouwen. Er staan producten in waarin je leert wat onzekerheid is, hoe je er grip op kunt krijgen. Hoe je zelfvertrouwen kunt hebben. Beter om kunt gaan met uitdagingen. Hoe je kunt stoppen met people pleasen en nog veel en veel meer! Wanneer jij je aanmeld krijg je daarna een e-mail met de vraag waar je tegen aanloopt. Mits dat al in het membership staat dan kan je er gelijk mee aan de slag. Zoniet dan zal het persoonlijk voor jou erbij geplaatst worden! Een écht VIP membership speciaal voor jou dus

Ik ben wel onzeker, maar heb al zo veel geprobeerd. Hoe weet ik dat dit werkt? 

Alles werkt! Maar alleen als jij er de nodige energie in gaat stoppen en écht aan de slag gaat met oefeningen, inzichten en andere informatie.

Kan ik de informatie niet via alle andere kanalen zoals YouTube, Facebook en Instagram terug vinden? 

Nee alles wordt speciaal voor dit VIP Membership gemaakt. Je kan het via geen enkel ander kanaal van mij terug vinden.

Ik twijfel over het geld

Dan kan ik nu al zeggen: dan is dit niets voor jou. Dan ben jij niet een persoon wat in zichzelf gaat investeren of durft te investeren, terwijl dit één van de laagste prijzen ooit is in mijn diensten. Sorry maar je moet een Hell Yess gevoel hebben..

Hoe kan ik me afmelden?

Stuur even een mail naar: info@mindandfeeling.nl (klik op het e-mailadres) en vertel dat jij je wilt afmelden. Houd er wel rekening mee dat je daarna geen gebruik meer kunt maken van het VIP Membership & de Community

Recensies van klanten!

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique