Onzekerheid houd je klein en zorgt ervoor dat jij volgend jaar nog steeds op hetzelfde niveau zal staan. Je durft mooie kansen niet aan te grijpen, omdat je bij voorbaat al denkt: dat kan ik toch niet of ik ben niet goed genoeg. Door deze gedachtes saboteer jij jezelf, bent enorm perfectionistisch en maakt je snel druk om dingen of speelt continue rampscenario’s in je hoofd af. Dit maakt je erg moe. 

Eén ding is zeker: die onzekerheid lost zich niet vanzelf op. Als je er niets mee doet dan neemt die onzekerheid de controle over jou en daardoor leef jij jouw leven niet ten volste. Dat is niet wat je wilt. Tijd voor actie dus! 

Onzekerheid houdt je meer tegen in het leven dan je denkt..

  • Je denkt snel: ‘dat kan ik toch niet’. Daardoor laat je kansen lopen

  • Je denkt: ‘ik ben niet goed genoeg’. Daardoor saboteer jij jezelf 

  • Je vindt jezelf niet bijzonder genoeg. Daardoor gun jij jezelf niet het beste 

  • Je houdt niet genoeg van jezelf. Daardoor neem je snel genoegen met dingen en/of heb je moeite met loslaten

  • Je maakt je druk om wat andere van je denken. Daardoor leef je naar verwachtingen van andere mensen

  • Je stelt je grenzen niet. Daardoor ben je moe en hebt een kort lontje

  • Je maakt je snel druk om dingen en speelt veel rampscenario’s af. Hierdoor ervaar je veel onrust in je lichaam en hoofd

  • Je bent een perfectionist. Hierdoor leg je de lat veelte hoog voor jezelf en dat voelt zwaar aan

Herken jij jezelf hierin?
Wat veel mensen niet weten is dat dit onder onzekerheid valt, maar er is gelukkig verbetering in aan te brengen. En makkelijk ook! Plan nu nog een gratis kennis makingsgesprek in. 

Yes! Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Deze resultaten kan jij ook behalen wanneer jij in jezelf gaat investeren!
Of nog beter.. 

Dus waar houdt onzekerheid jou tegen?
En wat wil jij nou écht uit jezelf en uit het leven halen?

Je investering.

Er is nu een tijdelijke aanbieding voor de VIP 1 op 1 coaching.

Je krijgt hiervoor 3 maanden persoonlijke coaching. Je krijgt coaching om te leren hoe jij grip op die onzekerheid kan krijgen. Onzekerheid houdt je klein en zorgt ervoor dat jij jouw dromen en doelen niet behaald. Het wordt tijd om daar verandering in aan te brengen.
Jij verdiend het om je optimaal gelukkig te voelen en een epic leven te hebben vol passie en enthousiasme!

Er zijn net een paar plekken vrij gekomen voor de VIP coaching. Er staan al wat nieuwe kennismakingsgesprekken gepland, maar als jij voelt dat dit iets voor jou is plan dan snel nog een gesprek in door op onderstaande button te klikken!

Yes! Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek!

Alléén bij Mind&Feeling

De beste service

Je krijgt meer service dan wat je betaald plus nog nooit heeft iemand iets terug gestuurd met de ‘niet goed geld terug garantie’ of een minder prettige recensie afgegeven. Een paar stappen extra zetten voor klanten is een belofte die je merkt door het gehele traject heen

Langdurig effect

Als jij de moeite er in gaat stoppen die nodig is dan kan ik jou beloven dat jij er jouw hele leven lang de vruchten van gaat plukken. Jij bent het waard om je gelukkig te voelen met jezelf en jouw leven! Wacht daar geen dag langer mee

Zelfs nog erna..

Zelfs na de coaching zal mijn whatsapp open blijven staan voor als je feedback nodig hebt. Het is mijn missie om jou elk doel wat jij hebt te behalen. De service houdt niet op wanneer de coaching klaar is!

Recensies van klanten 

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique
Ik heb bij Tessa aangeklopt vanwege mijn onzekerheid en twijfel over mijn eigen zelfbeeld en mijn capaciteiten. Al snel kwamen we er samen achter dat mijn grootste overwinning lag bij het omgaan met mijn faalangst en negatief zelfbeeld gericht op mijn werkervaring en ambities. En over de vraag hoe ik mijn droombaan zou bemachtigen. Door oefeningen en gesprekken met Tessa, heb ik geleerd hoe ik mezelf moed en positiviteit kon inpraten. Na een korte periode begon ik al verandering te merken in mijn gedrag en denk patronen. Ik had me gedurende deze  tijd ontwikkeld tot een meer krachtig persoon. Ik wilde zo graag die droombaan en daar had ik mij op gefocust. Tessa heeft mij geleerd door te zetten en dat is de kracht die mij gebracht heeft waar ik nu ben. Sinds september 2020 werk ik bij een sociale organisatie en dat is precies waar mijn verlangen naar toe ging. Het is mij gelukt! En wat nog bijzonder was; ik hoorde dat ik aangenomen was, precies op de dag dat ik met Tessa mijn laatste sessie en gesprek had in het Haagse Bos, hoe mooi is dat!
Helene
Ik had al jarenlang allerlei therapieën geprobeerd maar niks werkte, totdat ik een bericht van Tessa voorbij zag komen. Na een webinar gevolgd te hebben over onzekerheid in relaties leek het wel alsof ik het vertelde. Ik herkende me in haar verhaal! Zij was zo enthousiast en ga mij hoop, meer dan ooit! Ook tijdens haar consulten weet ze mij weer te raken. Ze weet gewoon waar je het over hebt en dat is al heel helpend. Tessa is heel behulpzaam, begrijpt je echt en geen vraag is haar te gek. Ze voelt je haarfijn aan. In de korte periode dat we nu coaching hebben heb ik er al veel aan gehad. Ik voel me nu al positief veranderd. En ook als je twijfelt of angst voelt voor het onbekende, dan helpt Tessa je er zo doorheen. Ik kan haar iedereen aanraden. Ontdek het zelf en je zal geen spijt krijgen!
Jacqueline