Succes Business Coaching

Ben jij klaar voor dat Succes in jouw Business?
Wil jij klanten aantrekken en een strategie hebben die daarvoor zorgt?
Zodat je geen stress hebt aan het einde van de maand of je alles wel gaat redden?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, maar de meeste ondernemers proberen het alleen te doen of gaan met wat gratis tips aan de slag die niet echt lijken te werken.
Waardoor de klanten en het geld in jouw business uitblijft. 

Of je zet veel acties uit in jouw business die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt.  
En dat is niet de bedoeling! Dat werkt voor geen meter!

Hierdoor kan je zomaar een lange tijd aan het ondernemen zijn en nog niet veel succesvolle stappen verder zijn. 
Bespaar jezelf de tijd en moeite en maak een goede succesvolle start met dit 1 op 1 traject! 

Say no more! Ik wil hiervoor graag een gratis kennismakingsgesprek!

Jij hebt grootse dromen!

En dit exclusieve traject leer je de Codes van een succesvolle Business neer te zetten:

✔️ Zelfvertrouwen.  Jij kan ALLES neerzetten wat je wil. Als succesvolle onderneemster zal je telkens buiten je comfort zone moeten gaan en oncomfortabele dingen doen om te komen waar je wil komen. Jouw business is een spiegel van jou dus groei is daarvoor nodig en daar komt Zelfvertrouwen bij om de  hoek kijken. Met deze code ga jij ondernemen een feestje vinden en zal jouw business sneller groeien naar Succes. 

✔️ Mindset. Want meer dan 80% van succes komt door jouw mindset. Als jij een mindset hebt die vol succes en zelfvertrouwen is, dan wordt je magnetisch in alles wat je onderneemt. Die mindset tools gaan voor EPIC verandering zorgen en een sterke fundering in jouw business. Deze code mag iet ontbreken in Succes.

✔️ Geld. Because we LOVE money baby! En wanneer deze zin je al jeuk geeft – dan wordt het tijd om aan jouw Geld mindset te werken. Door deze code te gebruiken ga jij jouw Money Mindset sterk neerzetten en zal Geld jouw Business in gaan stromen. Dat wordt Fun!

✔️ Succes.  Succes houdt van duidelijkheid, maar ook als jij je succesvol voelt. Om succes te behalen moet jij weten waar je naar toe gaat en dat leer je door deze codes. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn of lang te duren. Je leert precies HOE je het allemaal kunt doen.  

✔️ Een Succesvol Business Model vinden wat bij jou past. Wanneer jij er één vind die bij jou past, dan ga je zien dat jij jouw passie weer terug gaat vinden en de beste relatie met jouw business gaat hebben. Trust me, die succesvolle relatie is nodig. Passie en enthousiasme gaat zorgen voor jouw succes!

Dit traject heeft een duur van 4 maanden, zodat we alles op alles kunnen zetten om een sterke fundering neer te zetten voor een succesvol bedrijf! Of je nu net start, of al een tijdje bezig bent. Dit traject is een goede stap voor jouw succes. 

Dit zijn resultaten van klanten die de business dromen en doelen serieus namen. Ja ze vonden het spannend, maar ze hebben het geregeld en zijn gaan investeren in zichzelf. De beste investering die je kunt doen is in jezelf en jouw dromen en dat resulteerde hierin.

Yes! Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Waarom je niet moet luisteren naar de excuses in je hoofd

Excuses houden jou klein En excuses komen voort uit het ego.

In dit traject leer je alles over die negatieve stem in je hoofd en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Veel van mijn klanten liepen vast op die negatieve stem in haar hoofd. Ze namen het serieus en durfde niet All-In te gaan met hun business. Hierdoor waren ze jaren kwijt, stonden ze nog steeds op hetzelfde punt en waren ze ongelukkig in loondienst.

Dat is geen gevoel en plek wat ik jou wil geven. Vandaar dat je alles over die negatieve stem leert in dit traject.

Dit is namelijk een code die je nodig gaat hebben om een succesvolle onderneemster te worden. In het ondernemen zal je namelijk dingen gaan doen waar die negatieve stem het niet mee eens is, maar wat wel dé juiste weg voor jou is!

Door te leren hoe jij hier het beste mee om kunt gaan, zal je zien dat je door deze Code een succesvolle onderneemster gaat worden! Deze methode werkt keer op keer in combinatie met de overige codes.

Tijdelijke Februari Actie

exclusieve 1 op 1 VIP traject is nu met een tijdelijke aanbieding.

Het is nu geen 3.000 euro, maar 2500 euro.

Dit bedrag kan een stretch voor je zijn en dat is juist goed! Dit is een investering in je dromen en wanneer je daar ‘Ja’ tegen zegt  en tegen dit traject dan stap je in jouw grootsheid. Dan komt er een bonk aan energie vrij, waardoor het een ideaal startpunt is. 

Het is aan jou lieve ondernemer, om de eerste stap te zetten. Zonder die eerste stap kom je er niet.

Er is nog maar 1 plek over voor coaching! Wees er snel bij als jij dit plek wil.

Yes! Ik wil die plek voor het traject.

Toffe reviews van klanten

Ik wilde een andere richting in en het werken in loondienst stond me tegen. Een bedrijf starten met mijn passie: breien was al vaak voorbij gekomen in mijn hoofd, maar het eerste wat ik dacht was ‘dat kan niet. Hoe kun je daar nou geld mee verdienen? ’Ik dacht niet dat dit mogelijk was, maar na een paar sessies met Tess waarin ik meer leerde over ondernemen, sales en marketing zijn we ideeën op gaan zetten. En tijdens dit traject had ik mijn passie omgezet in een bedrijf, daar een webshop aan gehangen en had ik 1200 euro verdiend in de eerste maand! En dit was nog maar het begin.. Alles wat je wilt is mogelijk zegt Tess altijd en daar geloof ik nu steeds meer in. Ik voel me zo gelukkig dat ik mijn passie uit kan dragen elke dag en zelfs goed geld ermee verdien! Zonder Tess en haar coaching was het me niet gelukt en had ik nog steeds ongelukkig in loondienst gewerkt.

Hanna

Ohhhh wat zat ik in frustratie! Mijn bedrijf liep niet, er kwamen nauwelijks inkomsten en het frustreerde me zo erg. Ik had al maanden niks verkocht en was zelfs al naar vacatures aan het kijken. En toen kwam Tess op mijn pad. Ik zag haar via Instagram en voelde dat ik bij haar moest zijn. Haar boodschap sprak me zo aan. Ik heb een kennismakingsgesprek gepland en dat was gelijk zo helder voor mij. Ik ben ermee begonnen en na de eerste sessie veranderde mijn energie en ik had gelijk een succes! Nog geen uur erna had ik een verkoop in mijn bedrijf en dat bleef maar doorlopen. We hebben een andere marketing strategie toegepast, waardoor klanten binnen kwamen stromen. Ik hoefde het roer niet helemaal om te gooien én dat werd duidelijk. De klanten bleven binnen stromen. ZO BLIJ MEE! Mijn bedrijf is nu eindelijk succesvol! Dankjewel Tess, zonder jou had ik mijn bedrijf opgegeven.  

Zahra

Ik belandde op Tess haar website en werd naar de pagina van het business traject toegetrokken. Ik heb gelijk een kennismakingsgesprek gepland en wat was dit verfrissend. Tess haar energie en verhaal wekte weer hoop en vertrouwen op dat het me wel kon lukken in mijn bedrijf. En dat bleek! Ik had mijn bedrijf nauwelijks opgezet en er kwamen weinig inkomsten.. Tess en ik zijn samen gaan kijken naar een business model wat bij mij paste en waar ik echt gelukkig van werd. Daar ben ik aan gaan knallen en binnen een paar maanden kwamen er klanten binnen. Kwamen er bestellingen binnen en het werd alleen maar meer! Dat succes waar Tess het over had kwam pas echt toen ik ging staan achter mijn boodschap, achter wat ik écht wilde en daar elke dag acties voor uitzette. Ik voel me weer gelukkig Tess, dank je wel. De tools werken zo goed en dat terwijl ik al een aantal coaches verslonden had en mijn hoop verloren had. Lieve mensen, het werkt echt wat Tess je leert. Het traject kan jouw dromen waarmaken als je het werk er in stopt!

Desiré

Waarom een 1 op 1 VIP traject?

De kvk stelt: de eerste 5 jaar wordt je gezien als een startende ondernemer en 50% van alle startende ondernemers stopt binnen vijf jaar,
30% houdt minder dan het minimumloon over.
En de overige 20% van de startende ondernemers, komt wél rond van hun onderneming.

De 80% die niet slaagt komt doordat ze het alleen willen doen, met gratis tips van internet aan de slag gaan en uiteindelijk het zelfvertrouwen verliezen omdat het niet werkt wat ze doen. Dus stoppen ze maar.

Zorg voor jezelf dat jij bij die 20% gaat horen die wel rond komt van hun onderneming en ik help jou daarbij, als succes business coach.

Je wil met trots kunnen vertellen aan de mensen in jouw omgeving dat het goed gaat met jouw business. Dat je succes behaald en dat je met de leukste klanten samenwerkt.

Klanten waar je energie van krijgt én met een business model werkt waardoor klanten en het geld binnen stroomt.
Waardoor je met passie op staat elke dag en niet 12 uur per dag hoeft te werken.

Je zet jouw marketing goed en leuk in, waardoor je geen stress meer hebt over rekeningen die je moet betalen
of stress of die klanten wel komen.

Dat is verleden tijd voor jou. 

Jij bent dat succes waard! En dat gun ik jou.

Yes! Ik wil een kennismakingsgesprek!