Maak een succes van jouw Business
en wordt die Succesvolle Zakenvrouw!  

Ben jij gefrustreerd en heb je het gevoel dat niks écht werkt in jouw business?
Blijft jouw inkomen hetzelfde wat je ook probeert? 

En sta je op het punt om op te geven?

Ho stop! NIET opgeven. Geef het nog een kans. DEZE kans:

Yes! Ik wil een Gratis 30 minuten Boost-Sessie! (klik hier)

Yesss! Het EXCLUSIEVE 1 op 1 traject voor succes:

✔️ Jij kan ALLES neerzetten wat je wil. Alleen doordat er een aantal ideeën niet gelopen zijn hoe je het wilde en dat je nog niet bent waar je wilde staan, kan zorgen voor een gebrek aan zelfvertrouwen. Wij gaan dus ook werken aan dat geloof in jezelf. Een rotsvast vertrouwen wat ervoor gaat zorgen dat wat je nu gaat ondernemen wel voor dat succes gaat werken. Daardoor bouw je discipline en doorzettingsvermogen op, want ook dat is ontzettend belangrijk in het ondernemen en succesvol worden. 

✔️ Je gaat tools mee krijgen om jouw mindset vol succes te laten worden. Als jij een mindset hebt die vol succes en zelfvertrouwen is, dan wordt je magnetisch in alles wat je onderneemt. Alles is energie. Die mindset werkt weer door in jouw gevoel en dat weer in jouw gedrag. Die mindset tools gaan voor EPIC veranderingen zorgen! Tools waardoor mijn inkomen x 10 is gegaan.  

✔️ We gaan jouw ideale klant helder krijgen en gaan we zorgen dat je een stabiele stroom aan inkomsten en ideale klanten gaat krijgen. Hierdoor gaat ondernemen weer een feestje voor je worden. Als mensen dan voortaan vragen hoe het met je bedrijf gaat hoef jij je niet meer te schamen of misschien zelfs te liegen dat het goed gaat.. Nee je kan nu vol trots vertellen dat je hele mooie succesvolle stappen aan het maken bent! 

✔️ We gaan jouw relatie met geld ook onder de loep nemen. Wanneer je struggles ervaart in jouw onderneming, kan dat ook zeker voor een groot gedeelte liggen aan hoe jouw relatie met geld is.

✔️ Succes werkt volgens bepaalde regels en stappen. Die stappen krijg jij mee, zodat je zelfs na het traject deze regels kan blijven toepassen waardoor je blijft groeien in jouw inkomen, onderneming en in jouw succes. Je gaat hierdoor gegarandeerd een succesvolle zakenvrouw worden! Of je nou al een tijdje bezig bent, of net begin.. Jij gaat in jouw leiderschaps rol stappen door deze stappen van succes. Mensen kunnen niet meer om jou heen, als je mee doet met dit 1 op 1 traject. 

✔️We gaan samen jouw doelen helder maken en zorgen dat er een goede sales en marketing techniek aan vast zit.  Je gaat een sales en marketing Queen worden. En trust me: dat hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn! Hierdoor ga jij de leider worden in jouw markt en kunnen ideale klanten niet meer om jou heen. Jouw naam gaat positief bekend worden! 

✔️ Waardoor succes uitblijft is omdat veel ondernemers van alles aan het doen zijn wat niet of nauwelijks werkt. Ze gaan van idee naar idee, hebben een aanbod staan waar de klant overweldigend door wordt en hierdoor blijft het geld uit. Hierdoor komt er frustratie om de hoek kijken en ook de gedachtes ‘misschien moet ik maar in loondienst gaan werken’.
Daarom is het zo belangrijk om goede doelen mee te nemen, aan jouw mindset, geld en zelfvertrouwen te werken, aan discipline en doorzettingsvermogen en daar kom ik bij kijken. Zonder een business coach geef je snel op. Ga je snel weer van idee of doel wisselen, omdat je denkt dat het niet werkt.. Ik zorg voor jouw stok achter de deur, want geloof me: die heb je nodig! Ik leer jou waar jij negatieve patronen hebt die niet mee werken in jouw succes en die gaan we razendsnel omzetten! 

✔️ Door deze stappen gaat jouw energie, jouw zelfvertrouwen en jouw mindset omgezet worden naar succes. Hierdoor vinden we voor jou een gegarandeerde succesformule die voor JOU werkt. Waardoor je niet als een idioot hard hoeft te werken, maar uren maakt die voor jou goed zijn en zorgen voor een grandioos inkomen. In dit traject haal jij dubbel en dwars jouw investering eruit!

Dit traject heeft een duur van 6 maanden.  

Neem jouw leven en jouw dromen serieus. Het wordt nu tijd om er iets aan te doen. Blijf niet langer uitstellen, want dan kun je zomaar een paar jaar van je leven kwijt zijn. Zonder verder te komen en dan is je zelfvertrouwen in het ondernemen gezakt tot Rock Bottom. Dat is een verschrikkelijk gevoel. Bespaar jezelf daarvan! 

Dit zijn resultaten van klanten die de business dromen en doelen serieus namen. Ja ze vonden het spannend en sommige hadden het geld in eerste instantie niet, maar ze hebben het geregeld en zijn gaan investeren in zichzelf. De beste investering die je kunt doen is in jezelf en jouw dromen en dat resulteerde hierin. R.O.I’s die in een week of een paar maanden werden terug verdiend: 

Yes! Ik wil een Gratis 30 minuten Boost-Sessie! (klik hier)

Wanneer is dit traject iets voor jou?

Als jij stiekem een beetje jaloers bent op die mensen die wél een succesvol bedrijf hebben staan 😉
Als jij klaar bent met die frustratie, met die struggle en nu écht voor jouw dromen en succes wil gaan.
Als jij jouw inkomen naar 5 of 10k elke maand wil trekken.
Als jouw verlangen voor Succes groter is dan de angst
Als je iemand bent die een alles of niks mentaliteit heeft

Dit exclusieve 1 op 1 VIP traject is 3700 euro ex btw.

Dit bedrag kan een stretch voor je zijn en dat is juist goed! Dit is een investering in je dromen en wanneer je daar ‘Ja’ tegen zegt  en tegen dit traject dan stap je in jouw grootsheid. Dan komt er een bonk aan energie vrij, waardoor het een ideaal startpunt is. Dat niet alleen. Je komt ook direct in een hogere versnelling terecht, waardoor dat succes waar je van droomt nu eens voor JOUW deur zal gaan staan.

Het is aan jou lieve ondernemer, om de eerste stap te zetten. Zonder die eerste stap kom je er niet.

Let op! Er is nog maar 1 plek over voor de business coaching. De overige plekken zijn vol! Ik heb altijd maar een x aantal plekken vrij voor coaching. Waarom? Ik wil genoeg persoonlijke aandacht aan mijn klanten kunnen geven en altijd een stap extra voor ze kunnen zetten, zodat de resultaten EPIC gaan zijn.

Boek hieronder jouw gratis 30 minuten boost-sessie. Hierin gaan we samen kijken waar jouw groei ligt en krijg je gratis tips en oplossingen mee voor de problemen waar je tegen aan loopt. Mocht er een klik zijn dan krijg je de uitnodiging om mee te doen met dit traject!  

Yes! Ik wil een Gratis 30 minuten Boost-Sessie! (klik hier)

Recensies van klanten die jou voor gegaan zijn. 

Ik wilde een andere richting in en het werken in loondienst stond me tegen. Een bedrijf starten met mijn passie: breien was al vaak voorbij gekomen in mijn hoofd, maar het eerste wat ik dacht was ‘dat kan niet. Hoe kun je daar nou geld mee verdienen? ’Ik dacht niet dat dit mogelijk was, maar na een paar sessies met Tess waarin ik meer leerde over ondernemen, sales en marketing zijn we ideeën op gaan zetten. En tijdens dit traject had ik mijn passie omgezet in een bedrijf, daar een webshop aan gehangen en had ik 1200 euro verdiend in de eerste maand! En dit was nog maar het begin.. Alles wat je wilt is mogelijk zegt Tess altijd en daar geloof ik nu steeds meer in. Ik voel me zo gelukkig dat ik mijn passie uit kan dragen elke dag en zelfs goed geld ermee verdien! Zonder Tess en haar coaching was het me niet gelukt en had ik nog steeds ongelukkig in loondienst gewerkt.

Hanna

Toen ik dit traject aanschaf had ik alleen inkomen vanuit mijn loondienst. Mijn bedrijf liep niet en het frustreerde me zo erg! Ik had al maanden niks verkocht en dacht er aan om het op te geven. Tot ik mijn eerste sessie met Tess had vanuit dit traject. Na de eerste sessie veranderde mijn energie en ik had gelijk een succes! Nog geen uur erna had ik een verkoop in mijn bedrijf én de dag erna een koper voor mijn auto die al maanden te koop stond. Het werkt echt wat Tess je leert. 

Zahra

Ik belandde op Tess haar website en werd naar de pagina van het business traject toegetrokken. Ik heb gelijk een kennismakingsgesprek gepland en wat was dit verfrissend. Tess haar energie en verhaal wekte weer hoop en vertrouwen op dat het me wel kon lukken in mijn bedrijf. En dat bleek! Ik ging van 500 euro elke maand met mijn bedrijf, naar een salaris van 4500 euro netto elke maand. Dit gaf mij weer mogelijkheden en keuzes. Ik kon weer op vakantie, had mijn vrijheid weer terug en werkte aanzienlijk minder dan wat ik deed. Ik voel me weer gelukkig Tess, dank je wel. De tools werken zo goed en dat terwijl ik al een aantal coaches verslonden had en mijn hoop verloren had. Lieve mensen, het werkt echt wat Tess je leert. Het traject kan jouw dromen waarmaken als je het werk er in stopt!

Desiré

Hi ik ben Tess, normaliter doe je dit soort dingen aan het begin. Jezelf voorstellen en vertellen wat je te bieden hebt, maar to be honest.. Misschien had je het al gemerkt – ik doe alles op een andere manier. Waar iedereen rechts gaat, ga ik links. Ik ben altijd op zoek om dingen anders en makkelijker te doen. En laten we eerlijk zijn? Je bent hier omdat JIJ iets nodig hebt. Niet omdat je weer de zoveelste kennismaking moet lezen, of luisteren, wat een half uur van je tijd kost zoals in veel webinars en trainingen, of start van een website toch?

Jij denkt het. Ik zeg het..

Waar de grootste doorbraak momenten liggen is in het herkennen van negatieve patronen bij mijn klanten. Patronen die hen tegenhouden in het behalen van succes, patronen waarin zij zichzelf saboteren en daarmee zorgen dat het succes behalen zomaar 5 jaar kan duren ipv in 1 jaar.

Dat kunnen patronen zijn in de 3G’s zoals ik dat noem (gedachten, gevoelens en gedrag). Deze 3 zijn uitermate belangrijk om succes te behalen en een vet inkomen te hebben.

Hier liggen namelijk de grootste doorbraak momenten! Ook voor mijzelf. Ik was in mijn vorige bedrijf enorm gefrusteerd in het feit dat er naar mijn mening niet genoeg omzet was. Ik ging van idee naar idee, van online programma naar online programma en had 10.000’en euro’s geïnvesteerd.

Ik had alle business technieken wel geprobeerd, maar niks leek echt te werken.

Tot ik mijn coach uit nieuw zeeland ontmoette. Zij vertelde mij dat ik aan het ondernemen was vanuit frustratie en dat het gevoel van frustratie een teken was dat ik dingen aan het Fixen was. En fixen is altijd een RED zoals mijn coach zegt.

Wanneer je dingen vanuit die energie aan het doen bent, dan is dat precies wat je terug krijgt. Ik zat dus in een fixing modus en dat was wat ik terug kreeg, meer dingen om te fixen. Meer problemen in mijn business om op te lossen..

Dat was wat voor één van mijn grootste inzichten zorgde. Mijn grootste succes en doorbraak moment. Nu ik er op terug kijk ben ik ZO blij dat ik dit ben door gegaan, dat die frustratie er was. En wat het mij geleerd heeft.

Frustratie voelt heel k*t, want ook ik stond op het punt om op te geven, maar in feite geeft het jou een keiharde boodschap mee.

Toen ik echt naar die boodschap ging kijken, anders in het ondernemen ging staan en kleine veranderingen in die 3G’s heb gemaakt is alles weer gaan flowen. Ik ben andere keuzes in mijn bedrijf gaan maken. Gaan kiezen voor waar ik écht enthousiast van werd, door mijn angsten heen gegaan en sindsdien is alles anders geworden.

Mijn oude bedrijf heb ik achter me gelaten en ik ben in mijn missie als business coach gestapt. Dit was al meer dan drie jaar een droom en verlangen van mij. En de business coaching was ook waar de resultaten van klanten het beste waren. Waar de investering van dit traject al in één week terug verdiend werd. Waar ze van hun hobby een succesvol bedrijf hebben gemaakt met in de eerste maanden een omzet van 2/3k.

Ik zag dat hier de coaching het beste was, maar vooral ook het leukste.

Niet alleen onderneem ik nu weer met plezier, loopt mijn bedrijf beter dan het ooit gedaan heeft, maar is ook mijn inkomen keer 10 gegaan! Ik had dit nooit durven dromen, over dit succes wat er nu is.. Over het geweldig leuke leven wat ik nu leid en daar had ik nooit gekomen als ik mijn 3G’s niet aangepakt had. Als ik de regels van succes niet had toegepast.

En dit is mijn verhaal in een korte notendop, want hier zitten nog veel meer lessen, frustraties en struggles in waar ik hoop dat die jou bespaard gaan blijven. Je hoeft niet 5 jaar te doen over succes behalen. Ik beloof jou dat in dit traject jij jouw succes gaat behalen! Dat is mijn belofte aan jou.

Ook voor jou is dit mogelijk! Maar je zal zelf de eerste stap moeten zetten lieve ondernemer. Kies vandaag nog voor jouw succes en laat alle oude excuses achter je. Stap in die nieuwe jij en neem vandaag nog de eerste stap om een boost-sessie in te plannen!

Yes! Ik wil een Gratis 30 minuten Boost-Sessie! (klik hier)