Stralen van zelfvertrouwen

Hey! Wat goed dat je er bent! Op deze pagina kan jij meer informatie vinden over het online programma voor Zelfvertrouwen.Al veel mensen hebben succes met dit online programma behaald. Lees hieronder meer over wat het inhoudt en de resultaten die jij kan behalen.

Twijfel en pieker jij wel eens? Kan jij je nog verbeteren op het gebied van grenzen stellen? En wil jij je niet meer druk maken om wat anderen van je denken? 

Leer via dit online programma hoe jij jezelf kan verbeteren op deze gebieden en leer hoe jij zelfvertrouwen kan gaan inzetten om meer succes in je leven te krijgen. Niet alleen op deze gebieden, maar op nog veel meer. Bovenstaande zijn een paar onderdelen van onzekerheid. En onzeker zijn kan je verdrietig maken, een rot gevoel geven en je alleen laten voelen. Je blijft in je onzekerheden hangen en voelt je angstig. Je keuzes zijn gebaseerd op angst en niet op het vertrouwen in jezelf. Je emoties heb je niet altijd onder controle. En stel dat iemand iets aan je vraagt om te doen, maar je voelt dat je het eigenlijk liever niet doet. Toch durf je dit soms niet te zeggen en gaat er maar mee akkoord. Om de confrontatie te vermijden. En dat is zo zonde!

Onzekerheid houdt je klein. Je laat nooit zien aan de wereld wie jij werkelijk van binnen bent. Je durft het niet, doordat je bang bent om wat anderen van je denken. Je zet een sociaal masker op. En dat masker zorgt ervoor dat je nooit optimaal van het leven kan genieten. Je bent niet gelukkig met jezelf en hoe jij je voelt.

Ik weet als geen ander hoe jij je voelt.Vroeger was ik zelf intens onzeker. Onzeker over wat mensen over mij dachten. Hoe ik overkwam op anderen. Of ze mij wel aardig vonden. Ik durfde mijn grenzen niet te stellen en ik had een heel slecht zelfbeeld. Wat later resulteerde in een burnout. Ik was een perfectionist die alles goed moest doen van zichzelf.

Na die burnout was ik die onzekerheid zat. Spuugzat. Ik ben onderzoek gaan doen. HBO Opleidingen en cursussen gaan volgen waar onzekerheid vandaan kwam, hoe ik dit om kom zetten en uiteindelijk hoe ik anderen ermee kon helpen hier ook controle over te krijgen. Dit programma bespaart jou tijd en geld, want met deze tools voor zelfvertrouwen ga jij positief veranderen. En elke keer een uplevel maken in jouw zelfvertrouwen en zal je leven magisch veranderen. Die tools krijg jij mee in dit online programma. In het volgende blok leg ik uit wat deze tools precies doen en wat voor veranderingen je doormaakt.

Dit 8 stappen programma is GEEN programma voor jou als je in de slachtoffer modus wilt blijven hangen. Als je niet wilt groeien. Als je wilt blijven hangen in je onzekerheid, geen effort in de modules stopt en als je ongelukkig wilt blijven met jezelf en je leven. Bespaar jezelf dan de moeite. Ik wil alleen met mensen werken die de commitment maken om aan zichzelf te werken. Om van dit jaar het beste jaar te maken en de beste versie van zichzelf willen neerzetten. Die WILLEN groeien en daar moeite voor doen! Herken jij jezelf in het laatste? YES!! Dan wil ik met JOU samen werken! Meld je nu aan door op onderstaande knop te klikken.

Tijdelijk VOL! Stuur mij een e-mail als je op de wachtlijst wilt.

Hét online programma voor zelfvertrouwen.

Dit is een 8 stappen programma en in elke module deel ik een successleutel met jou, die je gelijk kan oefenen! Wat ga je leren? 

 • Je gaat leren hoe je beter grenzen voor jezelf kan stellen en voor jezelf durven opkomen
 • Je leert hoe je kan stoppen met people pleasen
 • Je gaat doelen stellen, want die zorgen ervoor dat je gaat groeien
 • Je leert controle krijgen over je gedachten, je gevoelens en wat je doet
 • Je gaat leren hoe je op een manier in het leven gaat staan die goed voor jou voelt. Waardoor je vrijheid ervaart en meer FUN in het leven
 • Je leert meer in het hier en NU te leven, waardoor jij je echt gelukkig gaat voelen
 • Je leert hoe je kan stoppen met twijfelen, piekeren en die rampscenario’s in je hoofd af te spelen
 • Een positieve mindset hebben zorgt voor een goed gevoel. DAT is waar zelfvertrouwen op draait. Je krijgt hier tools voor mee die je zelfs na 10 jaar nog kan gebruiken. Dit programma is dus een investering voor een heel leven.
 • Je leert geloven in jezelf. Je gaat voelen dat je het waard bent en gaat met minder geen genoegen meer nemen in je leven
 • Door elke module ga je leren hoe je minder in je hoofd kan zitten en meer vanuit je gevoel kan leven. Vaak wanneer je onzeker bent, zit je hoofd vol met negatieve gedachten. Negatieve gedachten zorgen ervoor dat je moe bent. Weinig energie hebt. In elke module leer je hoe je dan om kan zetten, waardoor je juist meer energie gaat krijgen. Ook heb ik van een paar klanten terug gekregen dat zelfs het libido hierdoor omhoog ging!
 • Doordat je meer zelfvertrouwen krijgt, worden je relaties beter. Je wordt opener naar mensen, doordat je meer in verbinding komt met wie jij wilt zijn. Je gaat groeien op elk gebied. Je durft stappen te ondernemen die je daarvoor niet durfde. Je omgeving zal je zelfs complimenten geven dat ze zien dat je positief veranderd bent.
 • Je leert hoe jij jouw doelen en dromen kan behalen door middel van je zelfvertrouwen. Je diepste verlangens worden werkelijkheid
 • Je leert hoe je meditatie en mindfulness in kan zetten voor meer rust in je hoofd, controle krijgen over je emoties en jezelf.
 • Je krijgt het zetje in de rug waar je naar opzoek bent.
 • Je gaat leren hoe je kan stoppen met excuses maken en de groei doormaken waar je naar opzoek bent.
 • Elke successleutel die je krijgt in de module zorgt voor de volgende stap naar succes.
 • Je leert jezelf beter kennen met deze training en gaat de beste versie van jezelf neerzetten.

Als je dit programma nu koopt krijg je deze extra bonussen:

 • 2 losse sessies t.w.v. 97 euro per sessie. Die mag je in het midden van het programma inplannen en aan het einde. Hierin geef ik je persoonlijke tips mee, mag je situaties bespreken waar je tegen aan loopt en kan ik je daar gelijk advies bij geven
 • Mijn e-mail staat voor jou open om vragen te stellen. Die beantwoord ik of mijn team. Je krijgt dus online coaching.
 • Je gaat mee doen met de victory friday! Hierin deel jij jouw grootste successen en hoe je dit gaat vieren. Dat leg ik nog aan je uit wanneer je dit online programma gekocht hebt.

Je krijgt online coaching waar al meerdere mensen succes mee behaald hebben! Onderaan kan je de reviews lezen. Dit programma bespaart jou tijd en geld, want je hoeft niet langer internet af te struinen voor informatie. Je hoeft ook niet langer in andere programma’s te investeren. Alles wat wél werkt staat voor jou in dit online programma! Koop nu het programma door op onderstaande knop te klikken en af te rekenen!  

Tijdelijk VOL! Stuur mij een e-mail als je op de wachtlijst wilt.

De investering in jezelf

Tijdelijk VOL! Stuur mij een e-mail als je op de wachtlijst wilt.

Wat mijn klanten zeggen:

Wil jij je goed voelen? Wil jij gelukkig zijn? Koop nu het online programma door op onderstaande button te klikken en laten we samen aan jouw goede gevoel werken!
Yes, ik ben er klaar voor!
Twijfel je nog of het iets voor jou is? Stuur mij dan een whatsAppje via 0612676303 en dan plannen we samen een telefonisch gesprek in.