Stralen van ZelfvertrouwenHé aanstaande powervrouw! Wat tof dat je hier bent en dat je ervoor gekozen hebt om aan jouw onzekerheid te gaan werken. Ik ben ervan overtuigd dat dit online programma voor jou het zelfvertrouwen gaat geven waar je naar op zoek bent in jezelf. Hieronder kun je meer lezen over wat je kunt verwachten…
 • Wil jij meer grip krijgen op je onzekerheid?
 • Ben jij het spuugzat om je druk te maken om wat andere mensen van je denken?
 • Wil jij stoppen met piekeren, twijfelen en malen?
 • En ben jij er klaar voor om in je kracht te gaan staan?

Dan nodig ik jou met heel mijn hart uit om lid te worden van mijn online programma! Onzeker zijn is heel vervelend en kan als gevolg hebben, dat je in je angst blijft hangen. Je durft bepaalde dingen niet te zeggen of te doen. En dit zorgt er juist voor dat jij nooit laat zien wie jij werkelijk diep van binnen bent. Je zet een masker op. En dat zorgt er weer voor dat je nooit optimaal en vol van het leven kan genieten.

 

Ik weet als geen ander hoe jij je voelt. Vroeger was ik zelf intens onzeker. Onzeker over wat mensen over mij dachten. Hoe ik overkwam op anderen. Of ze mij wel aardig vonden. Ik durfde mijn grenzen niet te stellen. Ik had een heel slecht zelfbeeld. Wat later resulteerde in een burnout, doordat ik enorm perfectionistisch was door mijn onzekerheid. Ik MOEST alles goed doen. Na die burnout was ik die onzekerheid zat. Spuugzat. Ik ben onderzoek gaan doen. Opleidingen en cursussen gaan volgen waar onzekerheid vandaan kwam en hoe ik dit om kon gaan zetten. Dit programma bespaart jou tijd en geld, want sinds ik de tools heb voor zelfvertrouwen is mijn leven veranderd. En die tools wil ik met liefde aan jou delen via dit online coachings-programma.

 

Dit membership programma is een goede keuze voor jou als jij ook je onzekerheid zat bent. Als je geen masker meer wilt opdoen, maar wilt laten zien wie jij werkelijk bent. En als jij jezelf geld en tijd wilt besparen door eindeloze cursussen te nemen, blogs te lezen en tijdschriften. Alle sleutels tot succes staan in dit online programma!

 

Yes, ik ben er klaar voor. Let's do this!


Hét online programma voor zelfvertrouwen. Wat zit er in en wat voor resultaten ga je behalen?

 • Er zit een 8 weeks stappen programma in voor zelfvertrouwen t.w.v. 997 euro. Ik ga jou aan de hand mee nemen vanaf de start van onzekerheid naar zelfvertrouwen. Je krijgt super makkelijke informatie en tools mee. Deze training is voor mij en mijn klanten DE sleutel tot succes geweest.
 • Naast de training zit er een los gedeelte over in je kracht komen. Hierin geef ik jou de kennis mee over hoe je grenzen kan stellen. Beter naar je gevoel kan luisteren. Oude pijnen kan helen. Hoe kan je kan stoppen met people pleasen en nog veel meer.
 • Ik geef je gericht meer informatie over het spirituele gedeelte. Hoe dit mij geholpen heeft op mijn pad van zelfvertrouwen. Je leert hoe je samen met het universum kan werken om meer vertrouwen te krijgen in het leven. En in jezelf.
 • Wil jij leren hoe jij in je vrouwelijke kracht kan komen? Ook dat staat er in! Want daarmee gaan je relaties positief veranderen en komt je onzekerheid in je relatie steeds meer op de achtergrond te staan. Waardoor ruzies en jaloezie steeds minder gaan worden. Je gaat leren meer genieten van de liefde!
 • Dit online programma is zo gericht dat je zelfs na de training voor zelfvertrouwen, steeds weer een uplevel kan gaan maken. Je kan hier dus blijven groeien als je dat wilt.
 • Je komt in een online community met vrouwen die net als jij willen groeien. Je kunt vragen aan elkaar stellen, maar ook aan mij of mijn team. Je kan het zien als een online coaching voor een spotprijs.

Je hoeft niet langer het internet af te struinen en alles te proberen om zelfvertrouwen te krijgen. Alles wat wél werkt staat in dit online programma. Mijn klanten en ik zijn het bewijs dat het werkt. Ik beloof jou dat je binnen een paar weken al meer zelfvertrouwen gaat hebben!

 

Ja Tess, het lijkt me super vet om mee te doen aan dit programma!

De investering in jezelf

Ik wilde dit programma voor € 497,- beschikbaar stellen, maar ik hou van snelle beslissers en dit is de eerste en de laatste keer dat dit programma voor zo’n mooie aanbieding online staat…

Je kunt het nu aanschaffen voor maar € 297,- euro exl btw. 

 

Schrijf je nu in! En krijg als snelle beslisser deze leuke bonussen: 

 • Een mindfulnesstraining waarmee je het piekeren en malen onder controle krijgt t.w.v. 125 euro
 • 2 eboeken over zelfvertrouwen en de kracht van je gedachten t.w.v. 60 euro
 • Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen. Die mijn team of ik persoonlijk beantwoordt. Dus online coaching voor een spotprijs
 • Je krijgt 2 online skype sessies in het online programma t.w.v. 160 euro. Hierin geef ik je tips, beantwoord ik je vragen en help ik je verder op weg met je zelfvertrouwen.
 • Er zit een wekelijks mailcontact in het online programma. Elke week kun je mij je situaties en vragen mailen waar je tegen aan loopt, zodat ik je weer verder kan helpen.
 • Er zit een super leuke victory friday in. Die leg ik je uit wanneer je dit programma gekocht hebt.

Je krijgt een high end programma voor een low end prijs! Wil je wel graag deel nemen, maar is het bedrag in één keer te veel? Dan mag je het in 2 termijnen betalen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@mindandfeeling.nl

Ja Tess, het lijkt me super vet om mee te doen aan dit programma!

Vroeger was ik erg onzeker, maar na het 8 stappen programma ben ik uitgegroeid tot een zeker iemand die goed in haar kracht staat. Ik durf nu zelfs een presentatie aan 200 man te geven. Wat ik voorheen niet durfde. Ik zou dan ook iedereen aanraden om dit online programma te volgen. Mocht je nog twijfelen denk dan aan 1 van Tessa's uitspraken; Fuck it! Doe het gewoon.


Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw stappenplan heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee!

Diana

Ik moest van de week aan je denken en wilde je even laten weten dat ik echt hele sterke en krachtige weken achter de rug heb. Het gaat nog steeds goed. Doordat ik in mijn kracht sta, trek ik ook leuke mensen en leuke dingen aan! Dit had ik nog niet eerder gehad en zie ik zeker als groei!

Kayleigh
Ja Tess, let's do this!

 

FAQ

 

Ik krijg een foutmelding na de betaling. Kan dat kloppen?

Ja, wij zijn nog aan het kijken hoe dit opgelost kan worden. Het online programma is extern gekoppeld, dus het loopt niet via de website. Als de betaling goed gedaan is, krijg jij de inlog gegevens naar je e-mail gestuurd.

 

Kan ik ook een filmpje zien van hoe het programma eruit ziet? 

Yes! Die kan je hier bekijken.

 

Hoe kan ik inloggen? 

Je krijgt na de betaling, inlog gegevens naar je mail toegestuurd. Via die weg kan je inloggen en deelnemen aan online omgeving.

 

Krijg ik gelijk toegang tot alle content?

Bij de losse modules zoals in je kracht komen en e-boeken, krijg je gelijk alle toegang. Het 8 stappen programma wordt elke week voor jou vrij gegeven. Zodat je de training op je gemak kunt doen

 

Komt er elke keer nieuwe content bij?

Yes. Er komt elke keer nieuwe content bij. Het wordt aangevuld, zodat het voor jou als VIP lid interessant blijft en je elke keer een uplevel zal gaan maken.

 

Kan ik opzeggen als ik niet meer mee wil doen aan het programma?
Ja, je kan opzeggen wanneer je wilt en instappen wanneer je wilt.

 

Als ik opzeg, krijg ik dan nog wel toegang tot alle content en de community?

Nee. Dit wordt stop gezet. Vragen kun je niet meer stellen en ook de community gaat voor jou offline.

 

Als ik niet onzeker ben, maar wel wil groeien en nog meer in mijn kracht wil komen. Kan ik dan ook mee doen?
Ja zeker. De training kan je ervoor gebruiken, maar ook de losse modules om in je kracht te komen. Je leert hoe je gelukkig kan worden. Meer rust kan krijgen. Echt kan leren genieten van het leven.

 

Hoe gaan de betalingen in zijn werk?
Het bedrag betaal je per ideal of creditcard. Dit is je eerste en laatste betaling. Je krijgt een lifetime toegang tot het online programma.

 

Als ik vragen heb over het programma of over een situatie in mijn leven, kan ik die dan ook stellen?
Ja zeker! Er is een online community waar je alle vragen kan stellen, maar je kan ze ook persoonlijk aan mij stellen. Zie het als online coaching waar je een heel team achter je hebt staan, waar je veilig kan groeien.

 

Ik twijfel nog. Wat raad je mij aan?

Als je écht wilt groeien en je gevoel geeft aan dat je dit mag gaan doen, volg dan dit gevoel. Het is super waardevol voor jou als jij in je kracht wilt gaan staan. En eindelijk het leven wilt gaan leiden waar jij voor geboren bent. Je komt in een veilige community terecht waar je vragen kan stellen als je vast loopt. Je kan nu eindelijk zelfvertrouwen op gaan doen in een online programma voor een spotprijs. Laat die powervrouw los die er van binnen in jou zit. Dat verdien je! Jij verdiend een geweldig leven. Een geweldige relatie en al het andere moois waar je van droomt, maar dat kun je pas hebben als jij de persoon van binnen wordt die zich nu verschuilt in onzekerheid.Yes! Ik ben klaar om te groeien! 


Koop nu het maandelijkse online programma