Stralen van ZelfvertrouwenGoed dat je er bent! Op deze pagina wil ik jou graag meer uitleggen over mijn high end product tegen onzekerheid voor een low end prijs. Ik ben ervan overtuigd dat dit programma voor jou het zelfvertrouwen gaat geven waar je naar op zoek bent! Hieronder kun je meer lezen over wat je kunt verwachten…
 • Wil jij meer zelfvertrouwen? Meer vrijheid in je doen en laten? Goed in je vel zitten zoals nooit tevoren en schijt krijgen aan wat andere van je denken?

Dan nodig ik jou met heel mijn hart uit om lid te worden van mijn online programma! Onzeker zijn is heel vervelend en kan als gevolg hebben dat je in je angst blijft hangen. Je durft dingen niet te zeggen of te doen. En dit zorgt er juist voor dat jij nooit laat zien wie jij werkelijk diep van binnen bent. Je zet een masker op. En dat masker zorgt er weer voor dat je nooit optimaal en vol van het leven kan genieten.

 

Ik weet als geen ander hoe jij je voelt. Vroeger was ik zelf intens onzeker. Onzeker over wat mensen over mij dachten. Hoe ik overkwam op anderen. Of ze mij wel aardig vonden. Ik durfde mijn grenzen niet te stellen. Ik had een heel slecht zelfbeeld. Wat later resulteerde in een burnout, doordat ik enorm perfectionistisch was door mijn onzekerheid. Ik MOEST alles goed doen. Na die burnout was ik die onzekerheid zat. Spuugzat. Ik ben onderzoek gaan doen. Opleidingen en cursussen gaan volgen waar onzekerheid vandaan kwam en hoe ik dit om kon gaan zetten. Dit programma bespaart jou tijd en geld, want sinds ik de tools heb voor zelfvertrouwen is mijn leven veranderd. En die tools wil ik met liefde aan jou delen via dit online Coachings-programma.

 

Dit programma is een goede keuze voor jou als jij ook je onzekerheid zat bent. Als je geen masker meer wilt opdoen, maar wilt laten zien wie jij werkelijk bent. En als jij jezelf geld en tijd wilt besparen door eindeloze cursussen te nemen, blogs te lezen en tijdschriften. Alle sleutels tot succes staan in dit online programma!

 

Yes, ik ben er klaar voor. Let's do this!


Hét online programma voor zelfvertrouwen. Wat krijg je voor deze belachelijk lage prijs en wat voor resultaten ga je behalen?

 • Het is een 8 weeks stappen programma. Elke week krijg je de nieuwe module naar je e-mail toegestuurd. Het staat vol met makkelijke tools waar jij je hele leven op terug kan vallen.
 • De eerste paar weken ga ik je de informatie geven waar jij bewust mee gaat worden van je denkt, voelt en doet.
 • In het midden van de training hebben wij een skype sessie t.w.v. 125 euro. In deze sessie gaan we kijken hoe het met je doelen gaat. Hoe de training bevalt en waar we bij kunnen gaan sturen, zodat je het maximale eruit gaat halen.
 • Bij elke module krijg je de gelegenheid om vragen te stellen via de e-mal of whatsapp. Ik ben jou persoonlijke coach en samen als team gaan we zorgen dat jouw zelfvertrouwen naar voren komt zoals jij dat hoopt en voor ogen hebt.
 • In totaal krijg je 2 skype sessies. Die tweede skype sessie mag jij inplannen wanneer je er echt behoefte aan hebt. Zie het als een soort back up.
 • De training is gericht op FUN, makkelijke tools, inzichten op doen en meer leren over onzekerheid, over jezelf en hoe jij meer vrijheid kan gaan ervaren in het leven. Onzekerheid zorgt er voor dat jij je klein voelt en voordoet. Dat gaan we samen stap voor stap omzetten!
 • Je gaat leren hoe jij je dromen waar kan en durft te gaan maken
 • Hoe je voorbij kan gaan aan je comfort zones en dit met een hoop FUN gaat doen. Je gaat er de lol van inzien.
 • Doelen stellen en groeien staat voorop, want hier ligt een krachtig gevoel achter. Alsof je de wereld aan kan.
 • Meer zelfvertrouwen zorgt daarvoor en denk zelfs aan meer geld verdienen. Promotie maken of je gelddoelen durven te behalen. Je diepste verlangens gaan we samen aan werken, waardoor succes onvermijdelijk is!
 • Je gaat stoppen met people pleasen. Grenzen leren stellen. Beter naar je gevoel kan luisteren. Oude pijnen uit het verleden kan helen.
 • Ben jij jaloers in je relatie en claimerig? Zelfs dat is onzekerheid. Ik ga je er alles over leren! Maar het begint bij de basis van zelfvertrouwen.
 • Als bonus hebben we elke week een super leuke victory friday. Die leg ik je uit wanneer je dit programma gekocht hebt.

Je hoeft niet langer het internet af te struinen en alles te proberen om zelfvertrouwen te krijgen. Alles wat wél werkt staat in dit online programma. Mijn klanten en ik zijn het bewijs dat het werkt. Ik beloof jou dat je binnen een paar weken al meer zelfvertrouwen gaat voelen! 

 

Ja Tess, het lijkt me super vet om mee te doen aan dit programma!

De investering in jezelf

Ik wilde dit programma voor € 550,- beschikbaar stellen, maar het is mijn passie om jou te helpen in het behalen van je doelen!

Je kunt het nu aanschaffen voor maar € 350,- euro incl btw. 

 

Schrijf je nu in! Maak nu gebruik van deze aanbieding zolang het nog kan.

Je krijgt een high end programma voor een low end prijs! Wil je wel graag deel nemen, maar is het bedrag in één keer te veel? Dan mag je het in 2 termijnen betalen.

Count me in! Ik betaal het bedrag in één keer!
Count me in! Ik betaal het bedrag in 2 termijnen van 175 euro!

Vroeger was ik erg onzeker, maar na het 8 stappen programma ben ik uitgegroeid tot een zeker iemand die goed in haar kracht staat. Ik durf nu zelfs een presentatie aan 200 man te geven. Wat ik voorheen niet durfde. Ik zou dan ook iedereen aanraden om dit online programma te volgen. Mocht je nog twijfelen denk dan aan 1 van Tessa's uitspraken; Fuck it! Doe het gewoon.


Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw stappenplan heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee!

Diana

Ik moest van de week aan je denken en wilde je even laten weten dat ik echt hele sterke en krachtige weken achter de rug heb. Het gaat nog steeds goed. Doordat ik in mijn kracht sta, trek ik ook leuke mensen en leuke dingen aan! Dit had ik nog niet eerder gehad en zie ik zeker als groei!

Kayleigh
Ja Tess, let's do this!

 

FAQ

 

Wat als ik vragen heb of ergens tegen aan loop?

Daar help ik je met alle liefde mee! Je kan mij dan een e-mail sturen of een whatsapp. Deze service zit allemaal in de prijs inbegrepen. Tijdens het 8 weeks stappen programma, blijft deze extra service elke dag open staan voor jou.

 

Hoe kan ik betalen?

De betaling loopt via de webshop. Je kan via ideal, paypal of creditcard betalen. Als je in 2 termijnen betaald, krijg je de volgende factuur binnen  4 weken toegestuurd

 

Als ik niet onzeker ben, maar wel wil groeien kan ik hier ook aan mee doen?

Ja zeker! Het is een programma waar je veel aha momenten gaat krijgen. Met makkelijke tools die je altijd en overal kan gebruiken. Je gaat hierdoor elke keer een uplevel in je leven maken.

 

Moet ik de deur uit om mee te doen?

Nee! Zeker niet. Je kan lekker op de bank, met je laptop op je schoot, aan je zelf werken. Zelf volg ik ook programma’s en trainingen en vind dit toch echt de lekkerste manier van werken. Ik maak hier minimaal één avond voor vrij per week. Persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk. Werken aan je zelfvertrouwen gewoon thuis in je veilige omgeving, wat wil je nog meer?

 

Blijft deze aanbieding zo laag?

Nee. Het is echt een enorm lage prijs voor de waarde die je allemaal gaat krijgen. Vooral omdat het net online staat, wil ik jou deze aanbieding doen. Uiteindelijk ga ik de prijs weer hoger zetten.

 

Ik twijfel nog. Wat raad je mij aan?

Als je écht wilt groeien en je gevoel geeft aan dat je dit mag gaan doen, volg dan dit gevoel. Het is super waardevol voor jou als jij in je kracht wilt gaan staan. En eindelijk het leven wilt gaan leiden waar jij voor geboren bent. Je komt in een veilige community terecht waar je vragen kan stellen als je vast loopt. Je kan nu eindelijk zelfvertrouwen op gaan doen in een online programma voor een spotprijs. Laat die kracht en vrijheid los die er van binnen in jou zit. Dat verdien je! Jij verdiend een geweldig leven. Een geweldige relatie en al het andere moois waar je van droomt, maar dat kun je pas hebben als jij de persoon van binnen wordt die zich nu verschuilt in onzekerheid.Yes! Ik ben klaar om te groeien! 


Koop nu het online programma voor meer zelfvertrouwen