Stralen van ZelfvertrouwenHé Sunshine! Goed dat je er bent! Op deze pagina ga ik je meer uitleggen over mijn online programma voor Zelfvertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat dit programma voor jou het Zelfvertrouwen gaat geven waar je naar op zoek bent! Het is echt een enorm waardevol programma. Hieronder kun je meer lezen over wat je kunt verwachten…
 • Vindt jij jezelf niets waard? Denk je negatief over jezelf? Geloof je niet in jezelf en ben je ongelukkig met wie jij bent? EN maak jij je ook nog druk om wat andere van je denken? Dat voelt allemaal heel zwaar. Ben je klaar met die onzekerheid en wil je er hulp bij?

Dan nodig ik jou met heel mijn hart uit om lid te worden van mijn online programma! Onzeker zijn kan je verdrietig maken en een rot gevoel geven. Ook kan je hierdoor in je angsten en onzekerheden blijven hangen. Je durft dingen niet te zeggen of te doen. En dit zorgt er juist voor dat jij nooit laat zien wie jij werkelijk diep van binnen bent. Je zet een masker op. En dat masker zorgt er weer voor dat je nooit optimaal en vol van het leven kan genieten. Het zorgt ervoor dat je niet gelukkig bent met jezelf. Je houdt je klein.

 

Ik weet als geen ander hoe jij je voelt. Vroeger was ik zelf intens onzeker. Onzeker over wat mensen over mij dachten. Hoe ik overkwam op anderen. Of ze mij wel aardig vonden. Ik durfde mijn grenzen niet te stellen. Ik had een heel slecht zelfbeeld. Wat later resulteerde in een burnout, doordat ik enorm perfectionistisch was door mijn onzekerheid. Ik MOEST alles goed doen. Na die burnout was ik die onzekerheid zat. Spuugzat. Ik ben onderzoek gaan doen. Opleidingen en cursussen gaan volgen waar onzekerheid vandaan kwam en hoe ik dit om kon gaan zetten. Dit programma bespaart jou tijd en geld, want sinds ik de tools heb voor zelfvertrouwen is mijn leven veranderd. En die tools wil ik met liefde aan jou delen via dit online Coachings-programma.

 

Dit programma is de beste keuze voor jou als jij ook je onzekerheid zat bent. Als je geen masker meer wilt opdoen, maar wilt laten zien wie jij werkelijk bent. Als je wilt leren geloven in jezelf. Voelen dat je het waard bent. Echt gelukkig wilt zijn en stralend door het leven te willen gaan. En als jij jezelf geld en tijd wilt besparen door eindeloze cursussen te nemen, blogs te lezen en tijdschriften. Alle sleutels tot succes staan in dit online programma!

 

“Jezelf lief hebben betekent investeren in jezelf.”

 

Yes, ik ben er klaar voor. Let's do this!


Hét online programma voor zelfvertrouwen. Wat krijg je voor deze belachelijk lage prijs en wat voor resultaten ga je behalen?

 • Het is een 7 stappen programma. Elke week krijg je de nieuwe module naar je e-mail toegestuurd. In elke module staan gemakkelijke tools en deel ik kennis over onzekerheid. Kennis is van geen waarde als je het niet uitvoert. Vandaar dat er tools bij staan om het gelijk te gaan oefenen.
 • Bewust worden van wat je denkt, voelt en doet is één van de succes sleutels. Hier ga je tools voor krijgen om dat gemakkelijk te doen.
 • Jij krijgt 2 skype sessies t.w.v 150 euro. In deze sessies bespreken we hoe het met je doelen gaat. Waar je nog hulp en inzichten bij nodig hebt. En het geeft je een steuntje in de rug waar nodig. Gebruik mijn kennis in deze sessies als persoonlijke vraagbaak, zodat je het maximale uit deze training gaat halen.
 • Bij deze training staat mijn e-mail en whatsapp voor je open. Samen als team gaan we ervoor zorgen dat je leert hoe je kan groeien. Hoe je zelfvertrouwen kan inzetten in het leven wat je voor ogen hebt.
 • We gaan samen doelen stellen en zorgen dat je deze gaat behalen. Wanneer jij doelen stelt, heb je een reden om voor te leven. Ergens om aan te werken. Groei zit in ons mensen en als je daar niet aan toegeeft, maakt het je ongelukkig.
 • De training is gericht op FUN, makkelijke tools, inzichten op doen en meer leren over onzekerheid, over jezelf en hoe jij meer vrijheid kan gaan ervaren in het leven. Onzekerheid zorgt er voor dat jij je klein voelt en voordoet. Dat gaan we samen stap voor stap omzetten!
 • Heel spannend, maar je zal voorbij je comfort zones gaan. Op een makkelijke manier. Een manier die FUN aanvoelt. Het leven zal gaan aanvoelen als een speelparadijs voor je. Met zelfvertrouwen krijg je het gevoel alsof je de wereld aan kan.
 • Je gaat stoppen met people pleasen. Grenzen leren stellen. Beter naar je gevoel kan luisteren. Oude pijnen uit het verleden kan helen.
 • Ben jij jaloers in je relatie en claimerig? Zelfs dat is onzekerheid. Ik ga je er alles over leren! Maar het begint bij de basis van zelfvertrouwen.
 • Als bonus hebben we elke week een super leuke victory friday. Die leg ik je uit wanneer je dit programma gekocht hebt.
 • Zelfvertrouwen hebben zorgt ervoor dat je een geluksgevoel in jezelf kan opzoeken. Ik geef je daar de tools voor. Wanneer jij gelukkig bent en je van binnen uit goed voelt, gaan er gouden kansen op je pad komen. Kansen die ervoor zorgen dat je meer geld gaat verdienen. Dat je promotie maakt. Dat je vriendschappen meer diepgang krijgen. Dat je meer FUN in je leven krijgt. Je diepste verlangens worden werkelijkheid met zelfvertrouwen. Je positieve acties en positief denken zorgt voor succes. Succes waar je hiervoor alleen maar van durfde te dromen.

Je hoeft niet langer het internet af te struinen en alles te proberen om zelfvertrouwen te krijgen. Alles wat wél werkt staat in dit online programma. Binnen een paar weken merk je al resultaat!  

 

Ja Tess, het lijkt me super vet om mee te doen aan dit programma!

De investering in jezelf

Omdat dit online programma net online staat, heb ik voor jou een aanbieding. Het is nu voor jou beschikbaar voor maar 397 euro. 

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

Je mag ook in 2 termijnen betalen van 198,50 euro.

Count me in! Ik betaal het bedrag in één keer!

Count me in! Ik betaal het bedrag in 2 termijnen van 198,50 euro!

Vroeger was ik erg onzeker, maar na de training voor zelfvertrouwen ben ik uitgegroeid tot een zeker iemand die goed in haar kracht staat. Ik durf nu zelfs een presentatie aan 200 man te geven. Wat ik voorheen niet durfde. Ik zou dan ook iedereen aanraden om dit online programma te volgen. Mocht je nog twijfelen denk dan aan 1 van Tessa's uitspraken; Fuck it! Doe het gewoon.

Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw zelfvertrouwen training heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee!

Diana

Ik moest van de week aan je denken en wilde je even laten weten dat ik echt hele sterke en krachtige weken achter de rug heb. Het gaat nog steeds goed. Doordat ik in mijn kracht sta, trek ik ook leuke mensen en leuke dingen aan! Dit had ik nog niet eerder gehad en zie ik zeker als groei!

Kayleigh
Ja Tess, let's do this!

Heb je vragen? Stuur mij dan een e-mail: info@mindandfeeling.nl


Yes! Ik ben klaar om te groeien! 


Koop nu het online programma voor meer zelfvertrouwen