Mijn verhaal

Tessa Brehm

De Expert op het gebied van Onzekerheid en Zelfvertrouwen.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om onzeker te zijn. Ik had een heel negatief zelfbeeld vroeger. Ik had het gevoel dat ik niets waard was en dat ik nergens goed in was. Ik was voortdurend opzoek naar bevestiging en maakte mij heel erg druk om wat andere mensen van mij vonden. Door die onzekerheid was ik ook een enorme people pleaser, ging mijn grenzen over waardoor ik erg moe en opgebrand was. Omdat ik enorm gevoelig ben voor mensen kon ik altijd haarfijn aanvoelen wat ze van mij verwachtte en daardoor plaatste ik altijd andere mensen op nummer 1 en niet mijzelf. Hierdoor voelde het leven zwaar. Ik wist niet wie Tess echt was. Ik voelde me diep ongelukkig van binnen en leefde naar de verwachtingen van anderen. Ik deed een sociaal masker op om het niet te laten zien hoe ongelukkig ik mij voelde. Tot dit zijn eindpunt bereikt had. Ik kwam in een hele heftige burn-out terecht met negatieve gedachtes die ik niemand toe wens. Ik weet nog goed dat ik naar buiten staarde en klaar was met dit gevoel. Klaar met leven. Klaar met deze onzekerheid. En toen kreeg ik ineens het gevoel om in mijn studieboeken te kijken. Zonder na te denken stond ik op, sloeg mijn studieboeken open en daar stond hét antwoord: Bewust worden van je gedachten… Dit heeft voor mij mijn leven veranderd. Ik ben nooit meer dezelfde persoon geweest na dat moment. Dit was de redding die ik nodig had!

Zelfvertrouwen

Mijn zelfvertrouwen is enorm gaan groeien sinds dat moment. Ik stuitte op bepaalde oefeningen die ik nog steeds elke dag doe. Daardoor heb ik nu zo’n gaaf leven voor mezelf neergezet. En dat had niet gekund als ik moeite deed om zelfvertrouwen te krijgen en bleef doorzetten, hoe moeilijk het soms ook was. De keerzijde van de medaille is dat ik nu zulke waardevolle en leuke vriendschappen heb. Mijn band met mijn familie is geweldig leuk. Heb een heerlijk huis, mooie omgeving, kan en durf te doen wat ik wil en leef in zo’n geweldige vrijheid. Ik voel me elke dag gezegend met dit mooie leven en heerlijke gevoel. Ik heb zo veel waardevolle levenslessen geleerd die ik nog steeds toe pas. En vanuit daar is mijn droom ontstaan. Andere vrouwen helpen met onzekerheid. Het voelde als een sprong in het diepe om een bedrijf op te starten. Toch voelde ik dat ik het moest doen. Dat dit mijn missie in het leven is. Ik heb de sprong in het diepe genomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het is mijn missie en passie in het leven om onzekere vrouwen te helpen. Om jou te helpen. Aan de hand van alles wat ik geleerd heb qua ervaringen, opleidingen en cursussen kan ik nu ook aan jou leren om ook Grip op Onzekerheid te krijgen. Ik heb die wens dat jij ook zo’n gelukkig gevoel gaat hebben en een gaaf leven voor jezelf gaat neerzetten. Alles is mogelijk! Ik ben daar het levende bewijs van.

Het lijkt mij enorm gaaf om jou hierbij te mogen helpen! Stuur mij een e-mail en dan plannen we een gratis intake gesprek in.

Recensies van mijn leuke klanten! 

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique