Mijn verhaal

mind and feeling

Tessa Brehm

Coach bij onzekerheid.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om onzeker te zijn. Ik was onzeker in mijn relaties, in mijn werk. Het beeld wat ik had over mijzelf was heel negatief. Ik dacht dat ik niets waard was en nergens goed genoeg in was. De voortdurende zoektocht naar bevestiging in de wereld en de stress wat mensen van me vonden, maakte mij nog onzekerder. Door onzekerheid kan je een people pleaser zijn, je grenzen overgaan en je leeft naar de verwachtingen van andere mensen. Hierdoor voelt het leven zwaar en mis je de vrijheid. Ik herken dit als geen ander. Diep van binnen voelde ik me ongelukkig, maar ik deed een sociaal masker op om het niet te laten zien. Tot dit zo ver ging dat ik in een burn-out terecht kwam. Ik had hele depressieven gedachten. En kwam terecht in een negatief spiraal. De ongelukkigheid had zijn tol geëist. Ik wist hier geen uitweg meer uit en voelde me verloren. Tot ik ineens het gevoel kreeg om in mijn studieboeken te kijken. En hier stond het levens veranderen antwoord in: Bewust worden van je gedachten… Dat en spiritualiteit waren mijn redding!

IK BEN GESPECIALISEERD IN

  • Coaching
  • Coaching
  • Coaching
  • Coaching
  • Coaching
  • Coaching
  • Coaching
  • Coaching
  • Coaching

Zelfvertrouwen

Mijn zelfvertrouwen is gaan groeien toen ik mij bewust werd dat je gevoel in verbinding staat met je gedachten. Hoe bewuster je wordt van je gedachten, hoe meer je graag groeien elke dag. Deze stap heeft er voor mij voor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen is gaan groeien. Op elk gebied. Hierdoor voel ik me nog gelukkiger. Mijn financiën groeien, ik krijg gouden kansen aangeboden die ik aan durf te nemen, ik heb meer vertrouwen gekregen in het leven en hierdoor meer rust. Ik ben positiever en rustiger. Als je zelfvertrouwen hebt, dan voelt dit aan als een vrijheid. Je durft je dromen waar te gaan maken.

Mijn missie

Nu leef ik het leven op mijn termen! En dit voelt magisch aan. Door alles wat ik geleerd heb aan ervaring en kennis, is mijn droom ontstaan. Andere onzekere mensen helpen in het gebied waar zij meer zelfvertrouwen in willen hebben. Het is niet zo moeilijk als je maar weet hoe je het moet doen Ik heb unieke en makkelijke tools die er voor mij elke dag voor zorgen dat ik me goed voel. Dat ik gelukkig ben. En met zelfvertrouwen aan mijn droomleven aan het bouwen ben. Zonder dit had ik het niet gedurfd, dan had ik me altijd klein gehouden. Klein gespeelt. Niet voor het ware geluk durven kiezen en jezelf de passie, de liefde en het geld gunnen die je eigenlijk verdiend. Dit is wat zelfvertrouwen met je kan doen. Het is een gevoel van vrijheid en is dat niet waar we allemaal naar op zoek zijn?

Wat klanten zeggen:

Mijn twijfels waren vooral dat ik niet goed wist wat ik met de coaching kon verwachten. Ik wilde met mijn onzekerheid leren omgaan, maar hoe deed ik dat? De coaching heb ik als heel fijn ervaren. Tessa heeft mij geholpen met knopen doorhakken, positiever denken en ik weet nu heel goed wat ik kan en wil. – Mandy

Tessa’s positiviteit, vertrouwen, inspiratie en leuke sessies hebben mij enorm geholpen. Ik kwam binnen als een onzeker iemand, maar ben tijdens de coaching sessies uitgegroeid tot een zeker iemand die goed in haar kracht staat. Ik zou dan ook iedereen aanraden coaching bij Tessa te gaan volgen. Mocht je nog twijfelen denk dan aan 1 van Tessa’s uitspraken; Fuck it! Doe het gewoon! Lieve Tess, Bedankt voor alles! Je bent een topper. – Kayleigh

Ik help jou met alle liefde. Samen staan we sterk! Ons eerste coaching gesprek is gratis. Boek hier een sessie. Je krijgt gelijk tips en trucs mee en ik doe je een aanbieding om mijn programma voor meer zelfvertrouwen. 

Vraag nu een gratis intake gesprek aan

Wil jij veranderen? Ben je er klaar voor om te veranderen? Mooi, dan wil ik met jou werken!

  • 0612676306