Online Programma: Breek door en Ga Next Level!

Voor het behalen van business dromen, doelen en verlangens. Op naar meer klanten, inkomen en een grandioos leven voor jezelf. 

Denk jij vaak:
‘wie zit er nou op mij te wachten?’
of ‘ik kan het niet’
‘laat het allemaal maar, want het gaat me toch niet lukken’?

Deze gedachten houden jou enorm tegen en creëert twijfel en onzekerheid in jou.

Misschien denk je erover na om te stoppen met je business en om weer in loondienst te gaan werken. (of misschien ben je zelfs al in loondienst gaan werken)

Terwijl dat hetgeen is wat je eigenlijk helemaal NIET wil, maar je merkt dat je al veel geprobeerd hebt en dat niets écht lijkt te werken.

Elke keer kom je weer op dit punt terecht: niet genoeg inkomen, niet genoeg klanten en een business die niet draait zoals jij het voor ogen had.

Hoe kan het nou? Je had verwacht al verder te zijn, maar je staat nog niet op de plek waar je wil staan. 

En doordat je nog niet staat waar je wilde staan is de onzekerheid meer op de voorgrond komen te staan en ben je gaan nadenken om te stoppen met de business

Maar eigenlijk wil jij helemaal niet jouw business droom opgeven.. 

Je bent begonnen met zo veel mooie business dromen! 

Jij wilde eigen baas zijn en niet meer onder iemand moeten werken. Die jou verteld wat je moet doen. Nee jij wilde zelf keuzes kunnen maken en de baas zijn over JOUW planning.

Doen waar je goed in bent voelt zo veel beter voor jou en je droomt van een business waarin je vervulling, vrijheid, leuke klanten en een mooi inkomen hebt.

Met een leven daarbij waarin je kunt doen wat je wil!

Je bent klaar met die struggle in de business en voor jouw gevoel is het nu er op of eronder..

Ook al denk je vaak aan opgeven of ben je weer in loondienst gegaan, toch wordt je elke keer weer in de business gezogen..

Het laat je niet los. Jouw business droom blijft elke keer weer terug komen..

Dat gebeurd met een reden! Je hoort nu next level te gaan. NOG meer in jouw missie te stappen. Dit is wat jij hoort te doen in het leven.

Want zonder Zelfvertrouwen gaat het je niet lukken.. 

Die negatieve gedachten, onzekere gevoelens en het gedrag van zelf-sabotage hebben een reden. Het gebeurd ergens voor en wanneer je die reden leert in mijn coaching – dan zal alles helder voor je worden.

Maar ik begrijp je. Ik heb gestaan waar jij staat. Ik was ZO klaar met mijn business, met die struggle elke keer en het niet genoeg verdienen.

Ik werd er onzekerder en onzekerder van dat het me niet lukte elke keer. Ik had ZO veel geprobeerd. Zo veel geïnvesteerd.. Ik heb letterlijk alle business modellen toegepast die er waren en niets leek echt te werken.

Tot ik veel en veel dieper in mezelf ging kijken, ging leren over wat er nou gebeurde in mij en wat die limiting beliefs waren én hoe ik nu echt als onderneemster vol zelfvertrouwen kon gaan ondernemen.

Want dat was de sleutel tot succes! Elk business model, elke marketing tool, elke actie kan werken ALS je het met zelfvertrouwen doet. Dat is hét magische ingrediënt voor succes.

Toen ik daarop een methode ontwikkelde voor mezelf is alles verandert, is er een shift plaats gevonden en ben ik van 1k maanden naar 2k DAGEN gegaan. Niet alleen bij mezelf, maar ook bij klanten heeft dit hét verschil gemaakt.

Als ik het kan (terwijl ik rock bottom zat, zelfs mijn familie zei dat ik maar moest stoppen en ik weer actief was op de vacature markt was en toen alles geshift heb door deze methode)  dan kan jij het ook door mee te doen met het online programma!

Het verhaal van Sietske

Ik kwam bij Tess voor mijn onzekerheid en gaandeweg ontstond het verlangen om van mijn hobby, breinen, een bedrijf te maken, maar kan dat wel? Zitten er wel mensen op mij te wachten? Tess en ik hebben vanuit mijn zelfvertrouwen ideeën uitgewerkt en vanuit daar ben ik gaan knallen. Ik had nooit voor ogen kunnen houden hoe mooi dit werd. Binnen 1,5 maand had ik mijn website staan, een webshop er aan gehangen en deelde ik mijn tips via Social Media. Hierdoor kwamen de bestellingen binnen stromen en had ik 58 bestellingen! Dit had me nooit gelukt als ik niet aan mijn zelfvertrouwen was gaan werken. Dan had ik niet eens begonnen of opgegeven en mezelf gaan saboteren wanneer de onzekerheid omhoog kwam, maar Tess heeft me hierbij geholpen. Het was een droom die uitkwam! 

Sietske

Dit online programma is voor jou als; 

➡️ Jij je onzeker voelt over jezelf en in het ondernemen.
➡️ Je bent het vertrouwen verloren dat het je nu wel gaat lukken.
➡️ Jij niet verder komt elke maand dan 1000/2000 euro inkomen.
➡️ Gefrustreerd bent dat je nog steeds niet bent waar je wilde zijn. 
➡️ Je al aardig wat dingen geprobeerd hebt, maar niets echt lijkt te werken.
➡️ Je erover na denkt om te stoppen of om weer in loondienst te gaan werken (terwijl je dat eigenlijk niet wil).
➡️ Toch elke keer weer in jouw business gezogen wordt en het je niet los lijkt te laten.

Ja! Ik ben er klaar voor om door te breken en next level te gaan!

Tijdelijke bonussen bij dit online programma: 

✅ Het online programma Goal Digger t.w.v. 125 euro. Veel onderneemsters stellen hele verkeerde doelen en hanteren een proces in het behalen van doelen waardoor er enorm veel struggle, bloed, zweet en tranen nodig is om er te komen. ALS je er al komt. Dit gaan we allemaal omdraaien, zodat jij wél business doelen, dromen en verlangens nu gaat behalen.

✅ Besloten Facebook Community t.w.v. 355 euro. Waarin ik elke twee weken live ga om vragen te beantwoorden, waarin je persoonlijke coaching krijgt én waarin je nog meer business tips krijgt over het groeien van jouw business. Elke maand geef ik gratis prijzen weg en gaan we successen vieren!

✅ Jij krijgt een marketing en sales training mee t.w.v 75 euro. De juiste marketing toepassen in jouw business gaat jou helpen betere resultaten te behalen. Als jij de sales strategie goed toepast dan wordt ALLES mogelijk! Dit is de kers op de taart!

✅ De Masterclass ‘Money Mindset Baby – making money rain’ t.w.v. 125 euro. Leer van mijn inzichten over geld en hoe ik van 1000 euro maanden naar 1000 euro DAGEN ben gegaan, zodat het binnen gaat stromen zoals je nog nooit eerder ervaren hebt!

Ja! Ik ben er klaar voor om door te breken en next level te gaan!

En dan niet geheel onbelangrijk; 

De investering voor dit mooie online programma: 

Ik ga starten met een pilot groep voor dit online programma. Dat houdt in dat jij nu mee kunt doen voor een tijdelijke pilot prijs van nu geen 997 euro,

maar 497 euro
50% korting!

Sommige modules die er in komen zijn volledig afgestemd op jouw behoefte. Voor je die modules krijgt, na de aanschaf, hebben we eerst nog een call samen om te kijken waar jouw uitdagingen liggen en waar jij heen wil. Daarop afgestemd zet ik voor jou de modules er in, zodat het programma afgestemd is op jou en jouw behoeftes.

Het enige wat ik van jou vraag is feedback over dit online programma per e-mail. Dit zodat ik het programma kan optimaliseren, beter kan maken waar nodig. 

Let op! Er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar voor deze pilot. Dit is een nu of nooit kans. Ik sluit deze pilot groep als de laatste aanmeldingen binnen zijn. En daarna gaat de prijs omhoog naar 997 euro.

Je kan alleen nu nog instappen met de 50% korting. Daarna gaat het nooit meer voor deze prijs terug komen.

Ja! Ik ben er klaar voor om door te breken en next level te gaan!

Ook jij kan hier tussen komen te staan!

Ja! Ik ben er klaar voor om door te breken en next level te gaan!

De KVK stelt dat er in 2023 bijna 147.500 ondernemers stopte met hun bedrijf. Dat is 8% meer dan in 2022.

Dat komt omdat veel ondernemers het zelf proberen te doen en door de bomen het bos niet meer zien.

Ze raken overweldigd, verliezen het zelfvertrouwen en de goede energie waarmee ze begonnen en al snel worden het ondernemen ‘losse flodders schieten’. In de hoop dat het nog iets op gaat lossen.

De kans is groot dat je gaat stoppen als je het alleen wil doen en dat is zonde! En ook niet nodig. Er zijn maar een paar veranderingen nodig om te komen waar je wil komen.

En precies DIE veranderingen krijg je mee in het online programma, zodat ook jou het gaat lukken om door te breken! Ook de besloten facebook groep waarin ik elke 2 weken live gaat zorgt ervoor dat je er persoonlijke coaching bij krijgt, zodat het jou gegarandeerd gaat lukken.

Doe vandaag nog mee met tijdelijke aanbieding en loop het niet mis! 

(En er zit bij dit online programma een niet goed – geld terug garantie. Ben je nou binnen 14 dagen niet tevreden dan krijg jij het bedrag terug gestort.)

Ja! Ik ben er klaar voor om door te breken en next level te gaan!