Welkom op de pagina voor een gratis – Grip op Onzekerheid – sessie!

– Heb jij veel twijfel en pieker momenten?
– Vind jij jezelf niet bijzonder of leuk genoeg?
– Maak jij je vaak druk om wat andere van je denken?
– Heb jij veel rampscenario’s in je hoofd?
– Keer jij soms in je hoofd en duurt het dagen voordat je weer jezelf bent?

Herken jij jezelf hierin? Dan is er goed nieuws voor jou! Je kan nu een gratis telefonische sessie van een half uur boeken. Hierin krijg jij professioneel advies en precies de juiste tools mee om er snel grip op te krijgen.

Warning! Er zijn nog maar 3 van de 10 plekken beschikbaar voor een gratis sessie. En voor de laatste drie staat er nu een leuk gratis extraatje klaar – het e-boek ‘De kracht van je gedachten’ t.w.v. 20 euro.  

Ja! Ik wil een gratis sessie!

Onzekerheid gaat niet vanzelf weg. Het wordt juist erger en erger en dat komt doordat mensen vaak denken dat wegstoppen de oplossing is, maar dat is niet zo! In dit proces kan je zelfs vriendschappen, je relatie en andere contacten kapot maken omdat je in jezelf keert en je gaat afsluiten voor de buitenwereld, omdat je de hoop verloren bent. Je kan jouw onzekerheid zien als een strandbal. Wanneer je die onder water duwt en weer loslaat dan komt het net zo hard weer naar boven. Zo werkt jouw onzekerheid ook. Je zal het probleem aan moeten kijken, zodat jij je snel weer goed en zelfverzekerd gaat voelen.

Veel mensen proberen het wel zelf, die onzekerheid onder controle te krijgen, maar daardoor kan je ineens jaren kwijt zijn en veel beter voel jij je uiteindelijk niet. Dat komt omdat het vertrouwen in jezelf gebroken is door tools niet op de juister manier te gebruiken of gewoonweg de verkeerde tools. Niet alles wat je leest op internet werkt.

Dus wat is nou de sleutel tot succes? Dat zijn de juiste tools en informatie in handen hebben. Leren waar dat stemmetje en die negatieve gedachtes in jouw hoofd vandaan komen plus hoe je er gemakkelijk grip op krijgt. In een gratis sessie krijg jij tips en tools mee vanuit meer meer dan 10 jaar ervaring en duizenden succesvolle klanten.

Die kennis komt uit psychologische trainingen, therapeutische cursussen, life- en relatiecoachings opleiding en levenservaring. De tools en tips jij mee krijgt zijn wetenschappelijk bewezen tools die je persoonlijk mee krijgt van de nummer één expert in het gebied van onzekerheid en zelfvertrouwen, Tessa Brehm bekend van het boek: grip krijgen op jouw onzekerheid. Kennis en ervaring is dé combinatie waardoor jij snel meer grip op jouw onzekerheid krijgt!

Ja! Ik wil een gratis sessie!

Gratis – Grip op Onzekerheid – Sessie
Telefonisch / 30 minuten. 

Stel nou dat onzekerheid jouw leven beheerst. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets werkt echt. Je bent de hoop een beetje verloren dat het nog mogelijk is, maar diep van binnen wil je het liefst vandaag nog klaar zijn met die onzekerheid. Boek dan deze gratis sessie! Je krijgt tips en tools mee voor jouw persoonlijke situatie en daardoor voel jij je al snel beter. De controle kan je weer terugpakken na de gratis sessie en dat is een heel fijn gevoel.
Klik op de afbeelding om hier gebruik van te maken.

Gratis Online Masterclass
De 4 Geheimen voor Grip op Onzekerheid!

Deze Masterclass wordt aankomende woensdag 8 december om 19:30 gegeven. Je leert hier alle successleutels om snel meer grip op onzekerheid te krijgen. Alles draait om mindset, leren waar dat stemmetje vandaan komt en hoe je daar weer controle over krijgt! Klik op de afbeelding om je gratis in te schrijven.

Alles kan onmiddellijk voor jou veranderen..

Als je stopt met dat luisteren naar dat negatieve stemmetje en eindelijk eens voor jezelf gaat kiezen.
Luister niet naar dat excuus om het niet te doen, maar neem vandaag nog die controle terug.
Meer dan duizend klanten zijn jou voor gegaan en hebben succesvol de stap van onzekerheid naar zelfvertrouwen gezet.
Je kan erop vertrouwen dat jij precies de juiste kennis en tools mee krijgt, zodat jij gegarandeerd grip op onzekerheid krijgt!

Hoe wil jij je voelen? En wat wil jij nou écht uit het leven halen?

Ja! Ik wil een gratis sessie!

Recensies van klanten die de stap al gezet hebben! 

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique

Ik heb bij Tessa aangeklopt vanwege mijn onzekerheid en twijfel over mijn eigen zelfbeeld en mijn capaciteiten. Al snel kwamen we er samen achter dat mijn grootste overwinning lag bij het omgaan met mijn faalangst en negatief zelfbeeld gericht op mijn werkervaring en ambities. En over de vraag hoe ik mijn droombaan zou bemachtigen. Door oefeningen en gesprekken met Tessa, heb ik geleerd hoe ik mezelf moed en positiviteit kon inpraten. Na een korte periode begon ik al verandering te merken in mijn gedrag en denk patronen. Ik had me gedurende deze  tijd ontwikkeld tot een meer krachtig persoon. Ik wilde zo graag die droombaan en daar had ik mij op gefocust. Tessa heeft mij geleerd door te zetten en dat is de kracht die mij gebracht heeft waar ik nu ben. Sinds september 2020 werk ik bij een sociale organisatie en dat is precies waar mijn verlangen naar toe ging. Het is mij gelukt! En wat nog bijzonder was; ik hoorde dat ik aangenomen was, precies op de dag dat ik met Tessa mijn laatste sessie en gesprek had in het Haagse Bos, hoe mooi is dat!

Helene

Ik had al jarenlang allerlei therapieën geprobeerd maar niks werkte, totdat ik een bericht van Tessa voorbij zag komen. Na een webinar gevolgd te hebben over onzekerheid in relaties leek het wel alsof ik het vertelde. Ik herkende me in haar verhaal! Zij was zo enthousiast en ga mij hoop, meer dan ooit! Ook tijdens haar consulten weet ze mij weer te raken. Ze weet gewoon waar je het over hebt en dat is al heel helpend. Tessa is heel behulpzaam, begrijpt je echt en geen vraag is haar te gek. Ze voelt je haarfijn aan. In de korte periode dat we nu coaching hebben heb ik er al veel aan gehad. Ik voel me nu al positief veranderd. En ook als je twijfelt of angst voelt voor het onbekende, dan helpt Tessa je er zo doorheen. Ik kan haar iedereen aanraden. Ontdek het zelf en je zal geen spijt krijgen!

Jacqueline (wilde anoniem en zonder foto op de website)

“Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw stappenplan heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee.”

Diana

“Wat een geweldige vrouw ben je Tessa. Lief, begripvol, geduldig en zo positief! Je hebt mij geholpen een stuk zekerder te worden en minder te piekeren. Ik kan je niet genoeg bedanken.”

Shari

“Als er één is die weet wat coaching inhoudt dan is het Tessa wel. Als het eens wat minder ging, wist zij precies “de vinger op de zere plek” te leggen zodat je al snel weer het beste uit jezelf naar boven wist te halen.”

Jolanda

4 weken geleden zat ik tegen mijn plafond. Ik had het gevoel dat ik tegen een tweede next level burn out aan zat te hikken. Na wat internet speurwerk kwam ik op de site van mind&feeling terecht. Ik las “niks burn out, met enkele sessies was ik weer back on track”. Yeah right, dacht ik, maar dat was wel wat ik nodig had. Dus de stap gezet en contact opgenomen. Ik heb nu 3 sessies achter de rug en voel me zo compleet anders!! Mijn zelfvertrouwen is terug en de twijfel is weg! Wat een geweldige energieke vrouw ben jij Tessa!! Je hebt me zo enorm geholpen! Je persoonlijke aanpak, luisteren naar mijn verhaal, daar de juiste tools op te plakken en vooral de korte contactmomenten buiten de sessies om zodat je voelt dat je altijd een back up hebt, no matter what! Je bent een topper en voor mij de beste! X

Patricia (wilde anoniem en zonder foto op de website)

Heel lang heb ik getwijfeld om te investeren in mezelf. Ondanks dat ik al jaren tegen een aantal ingebakken negatieve patronen aanliep. Dit belemmerde me onwijs in mijn dagelijkse activiteiten. Ik volgde Tessa al heel lang en haar woorden raakten me altijd. De stap om deze dingen met Tessa aan te pakken, is de investering 100% waard. Ik zou willen dat ik niet had getwijfeld!
Tessa weet iedere keer door me heen te prikken. Ze neemt je aan je hand mee om weer grip op jezelf te krijgen, dicht bij jezelf te komen en te blijven en in je kracht te komen staan. Want je kunt altijd krachtig en zelfverzekerd worden en je oude jas van oude patronen en onzekerheid uitdoen. En dat hoef je dus niet alleen te doen. Tessa is een geweldig lieve powervrouw met haar hart op de juiste plek. Ik ben haar onwijs dankbaar.

Djamilla

Als je een ‘positiviteitsboost’ nodig hebt voor jezelf maar ook over het leven, dan ben je bij Tessa aan het juiste adres! In haar sessies geeft ze je vertrouwen zodat je je diepste onzekerheden kunt delen en geeft aan dat niks te gek is. Wat voor mij erg hielp zijn het praktische tips die je in je dagelijkse leven kunt toepassen zonder dat het zweverig wordt. Ook na het traject is ze er voor je en kun je bij vragen of hulp nog bij haar terecht. Tessa, je bent een topper en niks is voor jou te veel. Dankjewel!

Lizzy (wilde anoniem en zonder foto op de website)

Ben je zo dankbaar! Besef en zie nu pas na maanden dat ik door dit online programma een heel ander mens ben geworden en andere mensen die dat ook zeggen en zien. En dat ik enorm ben gegroeid van onzeker naar zekerder. Gewoon durven zeggen wat ik denk, er mogen zijn, lachen en lol hebben maakt het leven zo veel makkelijker en leuker. Doorzettingsvermogen, doelen en geen andere stem meer in mijn hoofd en als het er wel is ga ik er nu heel anders mee om. Dank je mooi mens.

Wendy