Krijg meer controle over jouw Onzekerheid!

Cijfer jij jezelf weg? Stel jij jouw grenzen niet? Twijfel en pieker je veel? En maak jij je vaak druk om wat andere van je denken?

Grote kans dat je in sommige situaties onzeker bent. Onzekerheid zit in veel meer gebieden dan mensen denken. Vaak ontbreekt het aan de kennis wat onzekerheid nou precies is en hoe je dit om kunt zetten. Het is eigenlijk heel simpel, maar je moet wel weten hoe. Als expert op het gebied van onzekerheid geeft Tess jou in deze GRATIS doorbreek sessie de gelegenheid om een situatie te bespreken waar je erg mee zit en waar je tips voor wilt hebben om er beter mee om te gaan of uit te komen. Hieronder kan je meer lezen over de sessie, wie Tess is en wat zij precies doet.

“Niets houdt je meer tegen in het leven dan je eigen onzekerheden.”

Yes, ik wil een gratis doorbreek sessie!

Wat kan je verwachten in deze gratis doorbreek sessie?

  • Je krijgt inzichten mee over je onzekerheid en hoe je meer zelfvertrouwen kan hebben.
  • Je leert meer over waar het twijfelen en piekeren vandaan komt
  • Je leert hoe je meer controle over de situatie krijgt waar je mee zit.
  • Je krijgt de rode lijnen mee waar je tegen aan loopt.
  • Het is geheel online, dus je kan veilig thuis gebruik maken van de sessie. Hierdoor voel jij je ook meer op je gemak om te vertellen waar je tegen aan loopt.
  • Onzekerheid komt in veel gebieden voor. Niets in dus te gek om in deze sessie te bespreken. Voel je vooral niet ongemakkelijk en wees zo open en eerlijk als je maar zijn kunt, juist daar behaal je de mooiste resultaten mee.

Als Tess denkt dat één van haar programma’s aansluit op wat jij nodig hebt om verder te groeien in dit gebied, dan zal je een unieke aanbieding mee krijgen om samen te gaan werken. Tess werkt niet met iedereen samen. Dit is alleen voor de echte daredevils die er klaar mee zijn om zich onzeker te voelen, klaar zijn voor een volgende stap en waar zij echt een klik bij voelt.

De sessie duurt maximaal een half uur. Bedenk van te voren goed wat je wilt bespreken, waar je vragen over hebt en wat je graag zou willen weten.

Wie is Tess?

Tess weet als geen ander hoe het voelt om onzeker te zijn. Even in het kort: door wat zij mee gemaakt heeft, had Tess een heel negatief zelfbeeld. Zij vond dat ze niets waard was, niets goed kon doen en ook nergens goed in was. Zij wilde voortdurend bevestiging krijgen van andere. Ze was ongelukkig, een people pleaser, stelde haar grenzen niet en leefde naar de verwachtingen van anderen. Het leven voelde zwaar. Alsof ze in haar eigen gevangenis leefde waar ze elke dag een sociaal masker op deed, omdat ze bang was dat als ze aan andere liet ziet hoe zij zich voelde, dat ze niets meer met haar te maken wilde hebben. HIER kan je meer lezen over haar verhaal en hoe ze zichzelf geholpen heeft om de controle over haar onzekerheid te krijgen.

Klaar voor de gratis sessie? Vul bij onderstaand formulier jouw contact gegevens in en dan nemen wij contact met jou op.

P.s. Door de drukte van de aanvragen, wordt er wel gefilterd en doen we ons best om de sessie zo snel mogelijk in te plannen!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.