Leer Geld te verdienen als een Maniak met je Business!

Wil jij meer inkomen als startende vrouwelijke ondernemer?

Wil jij leren hoe het spel van Geld werkt?

Zodat jouw business je blessing wordt en Geld gaat stromen als nooit tevoren?

Geld is belangrijk, vooral als ondernemer zijnde. En wanneer jij je niet zelfverzekerd voelt over het Geld stuk in het ondernemen, dan gaat het een lange rit worden.

Maar wat je ook doet – geef vooral niet op! Je bent hier niet zomaar.

Ik heb het spel van Geld ook moeten leren als ondernemer en je kan mij om mijn woord geloven wanneer ik zeg dat ik de bodem van de put gezien heb in het begin met het ondernemen en Geld verdienen.

Ik was niet gelukkig met mijn bedrijf een aantal jaar geleden. Ik weet nog goed dat ik stond op het punt om te stoppen. Alwéér. Ik zat huilend bij mijn familie. Ik trok het niet meer, omdat er elke maand geen of weinig inkomen binnen kwam. En dat er eigenlijk meer uitging dan erin kwam. Ik moest mijn droom opgeven, want dit werkte niet. Mijn spaargeld werd steeds minder en dit kon ik niet nog maanden volhouden.

Je moet investeren in kennis hoorde ik van andere ondernemers. Dus ik had meer dan 20.000 euro geïnvesteerd in van alles; online programma’s, coaches, boeken, trainingen.. maar niets bracht me iets. Ik bleef elke keer terug komen op hetzelfde punt. Weinig tot geen inkomen.

En daar was ik weer. Op het punt van opgeven. Mijn droom en bedrijf opgeven.. Tot een stemmetje tegen mij zei: zet nog heel even door. Je hebt alle antwoorden in je. Wees niet zo onzeker als het gaat om Geld!

En dat was het! Een klap bij heldere hemel. Zelfvertrouwen krijgen als het gaat om Geld verdienen. Dat is één van de belangrijkste ingrediënten als het gaat om Geld verdienen met je business. Dat is hét geheime ingrediënt waar ik niemand over hoorde praten en wat bij geen enkele coach naar voren kwam.

En toen ik dit stuk had opgepakt ging het flowen als nooit tevoren. Het Geld kwam binnen stromen doordat ik meer ging geloven in mezelf en toen kwam mijn mentor op mijn pad. Bob Proctor.

De mentor komt wanneer jij er klaar voor bent..

En dat was mijn teken! Sjezus wat ik heb van hem veel geleerd. Mijn leven, business en Geld is sindsdien EPIC verandert. Ik voel me zelfverzekerd als het gaat om Geld en er stroomt Geld binnen als een maniak!

Mijn sleutel tot succes? Ik ben gaan samenwerken met het Universum, mijn Geld verhaal gaan veranderen en zorgen dat ik zelfvertrouwen kreeg over Geld verdienen, want vaak wanneer jij onzeker bent over Geld, dan ligt het allemaal veel dieper dan alleen technieken inzetten in het ondernemen om Geld te verdienen.

Geld verdienen met je business is een reis en wanneer je die reis gaat starten, dan heb je daar goede hulp en een coach bij nodig. Wanneer je denkt: ik ga dit wel alleen doen, dan blijf je hangen. Je valt weer terug in oude patronen, oude gedachtes en gevoelens voor je het zelf doorhebt. Je gaat jezelf saboteren en BAM je bent weer terug bij het begin, maar nu met meer demotivatie, onzekerheden en twijfels of je het wel kan. Of het de juiste weg is en of je met jouw bedrijf wel Geld kan verdienen.

Trust me; I’ve been there! Eigenwijs als ik ben wilde ik het alleen doen, waardoor ik zeker een paar jaar verloren ben, heel wat Geld en heel wat zelfvertrouwen toentertijd. Dat is niet nodig en doe dat jezelf ook niet aan.

Laten we het samen gaan doen! Door samen jouw Geld reis aan te pakken, zal alles gaan stromen als nooit tevoren. Dat beloof ik jou!

Ben jij er klaar voor? Stuur dan HIER een e-mail voor als je nog vragen hebt of ready bent als nooit tevoren en gelijk wil starten! 

Hieronder kan je meer lezen over het traject.

Business Coaching; waarom?

Je hebt zelfvertrouwen nodig en andere inzichten over Geld om in een ander level te komen met je business. Het spel werkt altijd hetzelfde. Als je dat eenmaal onder de knie hebt wordt jouw business en geld verdienen FUN!

Want dat is hoe het hoort te zijn.

 

Hoe ziet het eruit en wat zijn de kosten?

Het is een 6 maanden traject waarin je gaat leren hoe het spel van Geld nou precies werkt, zodat jouw inkomen gaat groeien als een maniak!

Je krijgt:
⭐ Elke drie weken een sessie, waarin we dieper gaan induiken in jouw Geldverhaal, jouw gewoontes, hoe de business gaat en waarin we gaan bijschaven. Deze sessies zijn belangrijk, want zo blijft het een stijgende lijn in jouw doelen en dromen.
⭐ Salestrainingen – wie is jouw ideale klant? En hoe kan jij jouw dienst goed verkopen? Online, offline en passief.
⭐ Marketing trainingen – welke kanalen gebruik je nu? Leer achter jouw boodschap te staan, maar ook wat is jouw boodschap? En welke marketing past bij jou als persoon?
⭐ Je gaat leren hoe Geld voor jou kan gaan werken, zodat je meerdere en ook passieve inkomings-stromingen neer kan zetten.
⭐ Je gaat alles leren over jouw gedachtes, gevoelens en gewoontes en hoe je dat kan veranderen zodat succes naar je toe komt als een beste vriend die je al jaren niet gezien hebt.
⭐ Alles is persoonlijk, dus één op één. Daar zit een geweldig mooie groei en energie in. Tussen de sessies door kan je hulp en advies vragen via mijn zakelijke WhatsApp. Dit helpt enorm om op de goede weg te blijven, om een goede focus te houden op jouw doelen en om te zorgen dat het ook gaat lukken!
⭐ Je krijgt als startende ondernemer een basis mee die DE fundering is voor een goede business vol passie, geld en energie!

Dit al krijg je nu met een tijdelijke korting. Het half jaar traject kost nu tijdelijk geen € 6.000,- maar € 2975,- excl BTW.
Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar en die worden altijd razendsnel geboekt!

Ik ben klaar voor een Grandioos Inkomen!

Waarom zou je hiervoor kiezen?

Na meer dan 10 jaar ervaring in het ondernemen en verschillende cursussen, opleidingen en trainingen gedaan om mijn business te laten groeien, begon dat eindelijk zijn vruchten af te werpen. Mijn inkomsten blijven verbeteren en toen werd mijn volgende stap duidelijk. Een stap waar ik enorm enthousiast van werd, waar mijn hart en passie ligt. En dat is het helpen van startende ondernemende vrouwen waar zelfvertrouwen en het leren hoe het geld spel werkt de sleutels tot succes zijn.

Na veel geleerd te hebben van TOP ondernemers werd het tijd om aan andere vrouwen te leren hoe zij dit ook kunnen doen. Alles wat jij wil is mogelijk, maar het hebben van de juiste tools en coach in handen; dat gaat zorgen voor succes waar je eerst alleen nog maar van kon dromen!

Alles draait om energie, mindset en de juiste tools gebruiken. Jij kan dat! En ik kan het jou leren!

Hieronder kan je wat positieve recensies lezen van vrouwen die het traject zijn gaan doen. 

CharlotteToen ik dit traject aanschaf had ik alleen inkomen vanuit mijn loondienst. Mijn bedrijf liep niet en het frustreerde me zo erg! Ik had al maanden niks verkocht en dacht er aan om het op te geven. Tot ik mijn eerste sessie met Tess had vanuit dit traject. Na de eerste sessie veranderde mijn energie en ik had gelijk een succes! Nog geen uur erna had ik een verkoop in mijn bedrijf én de dag erna een koper voor mijn auto die al maanden te koop stond. Het werkt echt wat Tess je leert. 

SietskeIk twijfelde om mee te doen aan dit traject vanwege het geld, maar ook omdat ik inkomen wilde verdienen met mijn passie. Breien. Ik dacht niet dat dit mogelijk was, maar na een paar brainstorm sessies, een sales training en wat nieuwe gedachtes over geld zijn we de nieuwe ideeën op gaan zetten. Binnen een maand had ik mijn passie omgezet in een bedrijf, daar een webshop aan gehangen en had ik 1200 euro verdiend! En dit was nog maar het begin.. Alles wat je wilt is mogelijk zegt Tess altijd en daar geloof ik nu steeds meer in. Ik voel me zo gelukkig dat ik mijn passie uit kan dragen elke dag en zelfs goed geld ermee verdien! Zonder Tess en haar coaching was het me niet gelukt. 

Ik ben klaar voor een Grandioos Inkomen!

I want to empower an entrepreneur, because you can change the world! 

TESSA BREHM

Yes! Laten we jouw doelen gaan behalen and let’s make some moneyyy!

Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding, zodat dit jaar nog jouw inkomen gaat groeien als een Maniak!

Ik ben klaar voor een Grandioos Inkomen!