Leer grip te krijgen op jouw onzekerheid zodat je eindelijk die innerlijke rust kunt ervaren en het leven kan leiden hoe jij dat graag zou willen! 

Heb je een vraag?

Stuur ons een email: info@mindandfeeling.nl

 

Maandelijks Membership
Own your Confidence

In dit VIP Membership komen de belangrijkste onderwerpen aan bod: succes & business, onzekerheid & zelfvertrouwen, spiritualiteit & levenslessen, liefde en geld. Je krijgt hier zo veel waarde mee zodat jouw groei optimaal gaat zijn! Lees snel verder wat je nog meer in dit VIP Membership krijgt

VIP
1 op 1 coaching 

Dit is de dienst die jij wilt kiezen als je nu écht klaar bent met die onzekerheid! Je krijgt 3 maanden coaching voor een tijdelijke aanbieding.  Je behaald hier de gaafste resultaten!

1 op 1 coaching
6 maanden

Dit is nieuw! Er komt nog meer informatie

De beste service geven staat voorop! Alles kan onmiddellijk voor jou veranderen als je de stap zet om in jezelf te investeren

Meer dan duizend klanten hebben succesvol de stap van onzekerheid naar zelfvertrouwen gezet.
Je kan erop vertrouwen dat jouw groei voorop staat en je gegarandeerd resultaat gaat behalen!

Hoe wil jij je voelen? En wat wil jij nou écht uit het leven halen?

Recensies van klanten! 

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique

Ik had de twijfel of dit wel echt ging werken. Ik had al bij meerdere psychologen gelopen en dat heeft niet geholpen zoals ik zou willen. Ik was bang dat dit weer zo zou zijn. Tot we aan de eerste coaching begonnen! Ik merkte gelijk verschil. Dit was precies wat ik nodig had. Ik voel me rustig, krachtig en maak me niet meer zo druk om dingen. Ik durf weer naar het strand. Ik kan weer genieten van alles wat ik doe en durf zo veel meer dan hiervoor. Zelfs mijn partner merkt het verschil. Dankjewel Tess!

Marloes