DE COACHING
Het programma:

 

“Zelfvertrouwen – kracht – positiviteit”


Het 6 stappen programma is zo opgesteld dat dat elke sessie anders is. En jij er het maximale resultaat uit gaat halen. Je gaat weer grip krijgen op je onzekerheid. Grip krijgen op je gevoel. Om een echte transformatie teweeg te brengen.

 

Als de eerste 6 stappen er goed in zitten, gaan we alles fine tunen. Ik hoor van mijn klanten dat het heel fijn en leuk is om met oefeningen aan de slag te gaan. Het is dus GEEN programma voor jou als je niet wilt groeien. in de slachtoffer modus wilt blijven hangen. Geen oefeningen wilt doen en wilt blijven hangen op het niveau waar je nu staat.

 

Wat voor resultaat ga jij behalen?

 • Met meer zelfvertrouwen is het makkelijker om grenzen aan te geven. Te stoppen met people pleasen. Dat ga ik jou allemaal leren door je leuke en makkelijke tools mee te geven. Tools die ik zelf nog elke dag gebruik.
 • Je gaat je gevoel beter leren aanvoelen. Je gaat er op durven vertrouwen, waardoor je makkelijker keuzes kan maken die goed voor JOU voelen
 • Hierdoor gaat je leven een stuk fijner voor je aanvoelen. Je laat verwachtingen van andere los. Gaat je eigen pad volgen. Je gaat je weer echt gelukkig voelen.
 • Ook heb jij door de jaren heen, door onzekerheid, een muur opgebouwd. Die gaan we baksteen voor baksteen weghalen. Zodat jij je jezelf weer durft te laten zien aan de wereld. Wat voor geweldig persoon er eigenlijk onder die onzekerheid schuilt!
 • Je gaat een groei doormaken als persoon. Zelfs je omgeving zal het zien en zeggen: je straalt zo. Of je staat sterker in je schoenen als eerst. Wat goed.
 • Met zelfvertrouwen gaan je relaties ook een stuk beter worden. Doordat je minder jaloers wordt. Minder claimerig. En niet meer twijfelt aan jezelf of je wel goed genoeg bent.
 • Je krijgt weer zin in het leven. Staat ’s ochtends vrolijk op, omdat jij jezelf durft te zijn. Het piekeren en twijfelen wordt VEEL minder. Je wordt rustiger in je hoofd. Krijgt meer energie en ziet het leven een stuk positiever in.
 • Je gaat het leven makkelijker in zien en gaat leren vertrouwen op jezelf en het leven. Alles draait om vertrouwen.
 • Ik ga jou leren hoe jij jouw hooggevoeligheid als kracht kan gaan benutten. Waardoor spanningen en gevoelens makkelijker van je afglijden. En jij in je kracht komt te staan.
 • Je gaat meer vrijheid ervaren in wie jij bent als persoon. En in je leven. Ik leer jou hoe je schijt kan krijgen aan wat andere van je denken. Je gaat jezelf accepteren. Je zelfbeeld positief veranderen.

 

De oefeningen die ik jou mee geef zijn zo gemaakt, dat jij er een heel leven op terug kunt vallen. De investering voor dit programma is dus iets waar jij een heel leven lang de vruchten van gaat plukken. Het is mijn missie voor jou om de kracht die jij van binnen hebt, naar buiten brengen. De powervrouw in je los laten!

 

Er staat nu een geweldige aanbieding waarmee je geld bespaard. Alleen tot maandag! Betaal nu geen 997 euro voor de coaching, maar 697 euro! Maak nu gebruik van deze korting door op onderstaande button te klikken. En een GRATIS intake in te plannen.

Ja Tess, ik wil graag met jou samenwerken!


Wat mijn klanten zeggen:

 

“ik betrap mezelf elke ochtend dat ik gewoon zingend op sta en zingend naar mijn werk ga. Voorheen kwam ik altijd zooooo moeilijk mijn bed uit. Ik was altijd de eerste 2 uur shaggo. Oftewel weer een bewijs dat je coaching werkt en helpt!” – Kelly

 

Ik heb lang getwijfeld over de coaching. Voornamelijk omdat ik het te duur vond. Toch bleef het elke keer door mijn hoofd spoken. Ik ben toch een gesprek met Tessa gaan plannen. Ik werd super enthousiast van haar manier van werken. En dat zette mij aan het denken. Wat is nou een investering voor dit traject op een heel leven? Ik ben ervoor gegaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik voel me nu zeker van mijzelf. Twijfel niet meer zoveel aan mijzelf. Ik voel me geweldig en gelukkig en dat is een gevoel waar ik heel lang naar op zoek was. – Marja


Wat maakt mij uniek als coach?

 

 • De coaching verloopt via skype. Mijn hart staat ervan in de fik om online te coachen, zo kan ik er op allerlei mogelijke manieren voor je zijn. Het maakt dus niet uit waar je woont.
 • Mijn whatsapp staat tijdens en na het coachingsprogramma voor je open om vragen te stellen.
 • Ik ben zelf enorm onzeker geweest en weet dus als geen ander wat jij er aan kan doen om hier meer grip op te krijgen. Zelf maak ik elke keer weer een uplevel in mijn zelfvertrouwen. Dat kan ik heel mooi weer aan jou mee geven.
 • Van mijn klanten hoor ik vaak dat zij zich op hun gemak voelen bij mij. Ze vinden het ook erg fijn dat ik de knelpunten goed zie, de rode draden en weet hoe jij snel weer je doel kan behalen.
 • En natuurlijk vind ik humor ontzettend belangrijk. Mijn positieve vibe werkt aanstekelijk hoor ik vaak. Ik probeer jou op een leuke manier mijn grootste successen mee te geven, zodat jij die zelf ook in je leven kan ervaren.
 • Voor mij is het leven één groot speelplein, waar we mogen vallen en opstaan. Dus ik ben geen juf die jou de les gaat lezen. Ik sta naast je en help je op de weg naar meer zelfvertrouwen.

 

Laten we samen mijn missie gaan uitvoeren. Stralend van zelfvertrouwen door het leven gaan! Ik help jou met alle liefde en sta er meer dan klaar voor om met jou deze reis aan te gaan.
Plan nu een afspraak 


Ja, ik ben er klaar voor!