[vc_row row_type=”3″ blox_image=”671″ align_center=”aligncenter” page_title=”page-title-x” blox_dark=”true” blox_bgcolor=”#ffffff” parallax_speed=”7″][vc_column][distance type=”5″][distance type=”5″][distance][vc_column_text css_animation=”fadeInLeft”]

DE COACHING

[/vc_column_text][distance type=”4″][distance type=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][distance type=”2″][vc_column_text css_animation=”appear”]
Het programma:

 

“Zelfvertrouwen – positiviteit – Succes”

[/vc_column_text][maxtitle type=”4″][distance type=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ik heb een 8 stappen programma opgesteld waarin je écht gaat groeien als persoon. Je gaat meer leren over onzekerheid. Waar het vandaan komt. Hoe je het om kan zetten en hoe je de controle kan krijgen over je gevoel. Daarmee ga jij je gelukkiger voelen. Meer zelfvertrouwen krijgen en gaat je leven positief veranderen.

 

De eerste paar stappen gaan over het bewust worden van wat je denkt, doet en voelt aan de hand van wekelijkse coaching. Daarna gaan we alles finetunen. We doen dit samen als team! Je krijgt unieke en makkelijke tools mee, die jij een heel leven kan gebruiken. FUN staat bij mij voorop. En dat hoor ik ook terug van mijn klanten. Op deze manier boek je snelle resultaten. Het is dus GEEN coachingsprogramma voor jou als je niet wilt groeien.

 

Dit coachingsprogramma is voor max 3 maanden. In deze 3 maanden hebben we in het begin wekelijkse coaching en daarna één maal in de twee weken. Ik geloof er in dat alles in het leven mindset is. Je gedachten staan in je verbinding met je gevoel en via dit programma ga je leren hoe jij jouw gedachten kan veranderen en daarmee je gevoel. De coaching is voornamelijk gefocussed op Zelfvertrouwen, Succes en ook kan ik je coachen op het gebied van Geld. Je gaat leren hoe je meer geld kan toelaten in je leven en daarmee dus ook een upgrade in dit gebied kan maken.

 

[line][/line]

 

Wat voor resultaten kan jij behalen met dit programma? 

 • Je gaat beter je grenzen durven aangeven. Stoppen met people pleasen. Je gaat leren hoe je het twijfelen en piekeren onder controle kan krijgen. Dit heeft te maken met negatief denken en dat maakt je erg moe. Juist doordat je gaat leren dat jij jouw gedachten kan omdraaien en hoe je dat doet, ga je meer energie krijgen en ga je beter in je vel komen.
 • Je gaat leren hoe je goed met je gevoelens en emoties om kan gaan. Door de jaren heen heb je een muur opgebouwd, waardoor je emoties en gevoelens afgezwakt zijn. Je gaat op de automatische piloot door het leven. In dit programma leer jij om je niet altijd af te sluiten voor je gevoel en voor mensen, maar om je weer open te durven stellen voor het leven. Diep van binnen ben jij heel gevoelig. Je voelt niet alleen de energie van jezelf, maar ook van die van andere mensen. Je gaat leren om daarmee om te gaan en dit als kracht in te zetten.
 • Wanneer jij in je kracht gaat stappen, gaat het leven niet meer zo zwaar aanvoelen. De verwachtingen van andere ga je leren loslaten. Waardoor jij je steeds minder vergelijkt met anderen en je durft jouw pad te volgen. Een pad wat voor jou goed voelt. En dat zorgt weer voor een gelukkig gevoel, omdat je naar je hart durft te luisteren.
 • Die muur waar ik het over had. Die gaan we baksteen voor baksteen weghalen. Zodat jij je jezelf weer durft te laten zien aan de wereld. Wat voor geweldig persoon er eigenlijk onder die onzekerheid schuilt! Je gaat leren positief over jezelf leren denken, waardoor je schijt krijgt aan wat andere denken en hierdoor wordt die muur beetje bij beetje afgebroken.
 • Door meer zelfvertrouwen ga je stralen als persoon. Je omgeving zal zeggen: Je straalt zo. Of je staat sterker in je schoenen! Dat komt doordat je leert hoe jij jouw gedachten in kan zetten om super goed in je vel te zitten. Je krijgt hier unieke tools voor mee om dit in de praktijk ook te mogen oefenen. Mijn whatsapp staat voor je open om ook gelijk een vraag te kunnen stellen als je ergens tegen aan loopt.
 • Met zelfvertrouwen gaan je relaties ook een stuk beter worden. Doordat je minder jaloers wordt. Minder claimerig. En je krijgt dat nare stemmetje onder controle die zegt dat je niet goed genoeg bent. Hierdoor durf jij je ook meer open te stellen in je relatie. Onzekerheid staat vaak gelijk aan gebrek aan echte intimiteit in je relatie. En dat is zonde!
 • Je krijgt weer zin in het leven. Staat ’s ochtends vrolijk op, omdat jij jezelf durft te zijn. Het piekeren en twijfelen wordt VEEL minder. Je wordt rustiger in je hoofd. Krijgt meer energie en ziet het leven een stuk positiever in.
 • In dit programma leer je hoe jij jouw hooggevoeligheid als kracht kan gaan benutten. Waardoor spanningen en gevoelens makkelijker van je afglijden. En jij in je kracht komt te staan. Je voelt je niet meer zo nerveus de hele tijd.
 • Je gaat meer vrijheid ervaren in wie jij bent als persoon. En in je leven. Ik leer jou hoe je schijt kan krijgen aan wat andere van je denken. Je gaat jezelf accepteren. Je zelfbeeld positief veranderen.

[line][/line]

 

Voorbeeld resultaten van mijn klanten:

 

 • Ze hebben promotie gemaakt en zijn meer gaan verdienen doordat ze zelfvertrouwen kregen. Ze durven nu een presentatie te geven aan 200 man, wat ze voorheen niet durfde. Dit komt omdat ze leren dat ze het waard zijn.
 • Zijn afgevallen en beter in hun vel komen te zitten. Durven weer mee te doen aan groepslessen, waar ze heel veel plezier uithalen.
 • Ze geven hun grenzen nu 10 keer beter aan, waardoor het leven positief veranderd is voor ze. De relaties met vrienden en familie zijn nog beter geworden. Dat komt doordat ze nu gelukkig zijn en beter in hun vel zitten. Wanneer je uit een volle beker geeft, dan geef je vanuit een goede energie en je omgeving zal dit op gaan merken.
 • De liefdesrelatie waar ze in zaten is positief veranderd of ze hebben de kracht gekregen om een relatie los te laten die al lang niet meer goed aanvoelde, maar waar ze in zaten vanuit angst dat ze niemand meer vonden. Of uit angst om alleen te zijn. Door dit te veranderen hebben ze nog meer zelfvertrouwen gekregen en zijn ze echt gaan stralen als persoon.
 • Ze voelen zich nu gehoord door vrienden en familie en ze doen waar ze zelf zin in hebben. Ze hebben schijt gekregen aan wat anderen van ze denken, hierdoor leven ze een leven wat goed voelt voor ze. Hierdoor voel jij je vrij in je leven.
 • Ze durven spontaan een praatje met een vreemde te maken. Durven voluit de dansen op de dansvloer en dragen jurkjes. Dit is iets wat mijn geweldige klanten eerst niet durfde te doen. Hoe vet is dat!
 • Ze verleggen hun grenzen en comfort zones, waardoor ze als persoon blijven groeien. De kracht in zichzelf kunnen opzoeken en een geweldig leven voor zichzelf neerzetten. Door het zelfvertrouwen durven ze nu hun gevoel te uiten en te volgen. Dit zorgt voor geweldig mooie kansen.

 

Ik ben trots als ik dit soort stappen zie bij mijn klanten! De super makkelijke tools die ik jou mee geef zijn zo gemaakt dat jij er een heel leven op terug kunt vallen. De investering voor dit programma is dus iets waar jij een heel leven lang de vruchten van gaat plukken. Met dit persoonlijke coachings-programma ga jij jouw dromen en doelen behalen. We gaan werken aan een positieve mindset, waarmee jij en je omgeving al snel verandering gaat merken. Laten we samen de beste versie van jezelf neerzetten!

Wil jij je goed voelen? Wil jij gelukkig zijn? Wil jij meer zelfvertrouwen? Yes! Laten we dan samen gaan knallen.

Plan hieronder een gratis sessie met mij in en dan kunnen we samen kijken waar jouw uitdagingen liggen in onzekerheid, hoe jij de beste versie van jezelf kan worden en hoe ik jou daarbij kan helpen!

[line]

Wat mijn klanten zeggen:

 

“ik betrap mezelf elke ochtend dat ik gewoon zingend op sta en zingend naar mijn werk ga. Voorheen kwam ik altijd zooooo moeilijk mijn bed uit. Ik was altijd de eerste 2 uur shaggo. Oftewel weer een bewijs dat je coaching werkt en helpt!” – Kelly

 

Ik heb lang getwijfeld over de coaching. Voornamelijk omdat ik het te duur vond. Toch bleef het elke keer door mijn hoofd spoken. Ik ben toch een gesprek met Tessa gaan plannen. Ik werd super enthousiast van haar manier van werken. En dat zette mij aan het denken. Wat is nou een investering voor dit traject op een heel leven? Ik ben ervoor gegaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik voel me nu zeker van mijzelf. Twijfel niet meer zoveel aan mijzelf. Ik voel me geweldig en gelukkig en dat is een gevoel waar ik heel lang naar op zoek was. – Marja

[line][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][distance type=”5″][vc_single_image image=”632″ img_size=”medium”][distance type=”2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][distance][distance type=”2″][vc_column_text]Wat maakt mij uniek als coach?

 

 • De coaching verloopt via skype. Mijn hart staat ervan in de fik om online te coachen, zo kan ik er op allerlei mogelijke manieren voor je zijn. Het maakt dus niet uit waar je woont.
 • Mijn whatsapp staat tijdens en na het coachingsprogramma voor je open om vragen te stellen.
 • Ik ben zelf enorm onzeker geweest en weet dus als geen ander wat jij er aan kan doen om hier meer grip op te krijgen. Zelf maak ik elke keer weer een uplevel in mijn zelfvertrouwen. Dat kan ik heel mooi weer aan jou mee geven.
 • Van mijn klanten hoor ik vaak dat zij zich op hun gemak voelen bij mij. Ze vinden het ook erg fijn dat ik de knelpunten goed zie, de rode draden en weet hoe jij snel weer je doel kan behalen.
 • En natuurlijk vind ik humor ontzettend belangrijk. Mijn positieve vibe werkt aanstekelijk hoor ik vaak. Ik probeer jou op een leuke manier mijn grootste successen mee te geven, zodat jij die zelf ook in je leven kan ervaren.
 • Voor mij is het leven één groot speelplein, waar we mogen vallen en opstaan. Dat leer ik jou! En om ook de successen onderweg te vieren hebben we elke vrijdag een victory friday waarin jij je succes mag delen. Daar leg ik je meer over uit als we samen het coachingsprogramma gaan doen.

 

Laten we samen aan jouw doelen en dromen werken! Maak van 2019 jouw jaar![/vc_column_text][distance type=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”2″ blox_height=”350″ blox_dark=”true” blox_bgcolor=”#548dbf”][vc_column el_class=”aligncenter”][distance type=”2″][distance][vc_column_text]

Plan nu de eerste gratis coachingssessie 

[/vc_column_text][distance type=”2″][/vc_column][/vc_row]