DE COACHING
Het programma:

 

“Zelfvertrouwen – kracht – positiviteit”


Ik heb een 6 weeks stappen programma opgesteld waarin je écht gaat groeien als persoon. Je gaat meer leren over onzekerheid. Waar het vandaan komt. Hoe je het om kan zetten en hoe je de controle kan krijgen over je gevoel. Daarmee ga jij je gelukkiger voelen. Meer zelfvertrouwen krijgen en gaat je leven positief veranderen.

 

De eerste paar stappen gaan over het bewust worden van wat je denkt, doet en voelt aan de hand van wekelijkse coaching. Daarna gaan we alles finetunen. We doen dit samen als team! Je krijgt unieke en makkelijke tools mee, die jij een heel leven kan gebruiken. FUN staat bij mij voorop. En dat hoor ik ook terug van mijn klanten. Leren op een manier die FUN is, zorgt ervoor dat je snel resultaten boekt. Het is dus GEEN coachingsprogramma voor jou als je niet wilt groeien.

 

Ja Tess, ik wil aan mijn zelfvertrouwen werken!


 

Wat voor resultaten ga jij behalen met meer zelfvertrouwen?

 • Je gaat beter je grenzen durven aangeven en leren stoppen met people pleasen. Je twijfelen en piekeren wordt minder. Hierdoor ga je beter in je energie komen en merk je dat je niet meer zo moe bent.
 • Je gaat leren hoe je goed met je gevoelens en emoties om kan gaan. Door de jaren heen heb je een muur opgebouwd, waardoor je emoties en gevoelens afgezwakt zijn. Je gaat op de automatische piloot door het leven. Ik ga jou leren hoe jij je gevoel beter leren aanvoelen. Want diep van binnen ben jij heel gevoelig. Je voelt niet alleen de energie van jezelf, maar ook van die van andere mensen. Ik ga je leren om daarmee om te gaan en dit als kracht in te zetten.
 • Wanneer jij in je kracht gaat stappen, gaat het leven niet meer zo zwaar aanvoelen. De verwachtingen van andere ga je leren loslaten. Waardoor jij je steeds minder vergelijkt met anderen en je durft jouw pad te volgen. Een pad wat voor jou goed voelt. En dat zorgt weer voor een gelukkig gevoel, omdat je naar je hart durft te luisteren.
 • Die muur waar ik het over had. Die gaan we baksteen voor baksteen weghalen. Zodat jij je jezelf weer durft te laten zien aan de wereld. Wat voor geweldig persoon er eigenlijk onder die onzekerheid schuilt!
 • Door meer zelfvertrouwen ga je stralen als persoon. Je omgeving zal zeggen: Je straalt zo. Of je staat sterker in je schoenen!
 • Met zelfvertrouwen gaan je relaties ook een stuk beter worden. Doordat je minder jaloers wordt. Minder claimerig. En je krijgt dat nare stemmetje onder controle die zegt dat je niet goed genoeg bent. Hierdoor durf jij je ook meer open te stellen in je relatie. Onzekerheid staat vaak gelijk aan gebrek aan echte intimiteit in je relatie. En dat is zonde!
 • Je krijgt weer zin in het leven. Staat ’s ochtends vrolijk op, omdat jij jezelf durft te zijn. Het piekeren en twijfelen wordt VEEL minder. Je wordt rustiger in je hoofd. Krijgt meer energie en ziet het leven een stuk positiever in.
 • Ik ga jou leren hoe jij jouw hooggevoeligheid als kracht kan gaan benutten. Waardoor spanningen en gevoelens makkelijker van je afglijden. En jij in je kracht komt te staan.
 • Je gaat meer vrijheid ervaren in wie jij bent als persoon. En in je leven. Ik leer jou hoe je schijt kan krijgen aan wat andere van je denken. Je gaat jezelf accepteren. Je zelfbeeld positief veranderen.


Ja Tess! Ik ben er klaar voor om met jou samen te werken!

 

Voorbeeld resultaten van mijn klanten:

 

 • Ze hebben promotie gemaakt en zijn meer gaan verdienen doordat ze zelfvertrouwen kregen. Ze durven nu een presentatie te geven aan 200 man, wat ze voorheen niet durfde. Dit komt omdat ze leren dat ze het waard zijn.
 • Zijn afgevallen en beter in hun vel komen te zitten. Durven weer mee te doen aan groepslessen, waar ze heel veel plezier uithalen.
 • Ze geven hun grenzen nu 10 keer beter aan, waardoor het leven positief veranderd is voor ze. De relaties met vrienden en familie zijn nog beter geworden. Dat komt doordat ze nu gelukkig zijn en beter in hun vel zitten. Wanneer je uit een volle beker geeft, dan geef je vanuit een goede energie en je omgeving zal dit op gaan merken.
 • De liefdesrelatie waar ze in zaten is positief veranderd of ze hebben de kracht gekregen om een relatie los te laten die al lang niet meer goed aanvoelde, maar waar ze in zaten vanuit angst dat ze niemand meer vonden. Of uit angst om alleen te zijn. Door dit te veranderen hebben ze nog meer zelfvertrouwen gekregen en zijn ze echt gaan stralen als persoon.
 • Ze voelen zich nu gehoord door vrienden en familie en ze doen waar ze zelf zin in hebben. Ze hebben schijt gekregen aan wat anderen van ze denken, hierdoor leven ze een leven wat goed voelt voor ze. Hierdoor voel jij je vrij in je leven.
 • Ze durven spontaan een praatje met een vreemde te maken. Durven voluit de dansen op de dansvloer en dragen jurkjes. Dit is iets wat mijn geweldige klanten eerst niet durfde te doen. Hoe vet is dat!
 • Ze verleggen hun grenzen en comfort zones, waardoor ze als persoon blijven groeien. De kracht in zichzelf kunnen opzoeken en een geweldig leven voor zichzelf neerzetten. Door het zelfvertrouwen durven ze nu hun gevoel te uiten en te volgen. Dit zorgt voor geweldig mooie kansen.

 

Ik ben trots als ik dit soort stappen zie bij mijn klanten! De super makkelijke tools die ik jou mee geef zijn zo gemaakt dat jij er een heel leven op terug kunt vallen. De investering voor dit programma is dus iets waar jij een heel leven lang de vruchten van gaat plukken. Het is mijn missie voor jou om de kracht die jij van binnen hebt naar buiten brengen. De powervrouw in je los laten!

 

Er staat nu een leuke aanbieding! Betaal nu geen 997 euro voor de coaching, maar 697 euro! Je mag deze betaling in 3 termijnen van 233 euro betalen.

Ja Tess, ik wil graag met jou samenwerken!


Wat mijn klanten zeggen:

 

“ik betrap mezelf elke ochtend dat ik gewoon zingend op sta en zingend naar mijn werk ga. Voorheen kwam ik altijd zooooo moeilijk mijn bed uit. Ik was altijd de eerste 2 uur shaggo. Oftewel weer een bewijs dat je coaching werkt en helpt!” – Kelly

 

Ik heb lang getwijfeld over de coaching. Voornamelijk omdat ik het te duur vond. Toch bleef het elke keer door mijn hoofd spoken. Ik ben toch een gesprek met Tessa gaan plannen. Ik werd super enthousiast van haar manier van werken. En dat zette mij aan het denken. Wat is nou een investering voor dit traject op een heel leven? Ik ben ervoor gegaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik voel me nu zeker van mijzelf. Twijfel niet meer zoveel aan mijzelf. Ik voel me geweldig en gelukkig en dat is een gevoel waar ik heel lang naar op zoek was. – Marja


Wat maakt mij uniek als coach?

 

 • De coaching verloopt via skype. Mijn hart staat ervan in de fik om online te coachen, zo kan ik er op allerlei mogelijke manieren voor je zijn. Het maakt dus niet uit waar je woont.
 • Mijn whatsapp staat tijdens en na het coachingsprogramma voor je open om vragen te stellen.
 • Ik ben zelf enorm onzeker geweest en weet dus als geen ander wat jij er aan kan doen om hier meer grip op te krijgen. Zelf maak ik elke keer weer een uplevel in mijn zelfvertrouwen. Dat kan ik heel mooi weer aan jou mee geven.
 • Van mijn klanten hoor ik vaak dat zij zich op hun gemak voelen bij mij. Ze vinden het ook erg fijn dat ik de knelpunten goed zie, de rode draden en weet hoe jij snel weer je doel kan behalen.
 • En natuurlijk vind ik humor ontzettend belangrijk. Mijn positieve vibe werkt aanstekelijk hoor ik vaak. Ik probeer jou op een leuke manier mijn grootste successen mee te geven, zodat jij die zelf ook in je leven kan ervaren.
 • Voor mij is het leven één groot speelplein, waar we mogen vallen en opstaan. Dat leer ik jou! En om ook de successen onderweg te vieren hebben we elke vrijdag een victory friday waarin jij je succes mag delen. Daar leg ik je meer over uit als we samen het coachingsprogramma gaan doen.

 

Laten we samen mijn missie gaan uitvoeren. Stralend van zelfvertrouwen door het leven gaan! Ik help jou met alle liefde en sta er meer dan klaar voor om met jou deze reis aan te gaan.
Plan nu een afspraak 


Ja, ik ben er klaar voor!