Ben je klaar met die onzekerheid?

Ben je klaar voor verandering?

Ben je klaar voor actie?

Tof! Laat mij je daarbij helpen! Door die onzekerheid mis je gouden kansen en dat is ZO zonde! Vaak heeft die onzekerheid de grip over jou en laat dat net nou niet de bedoeling zijn. Daardoor geniet je niet optimaal van het leven. Dat gelukkige gevoel is niet hoe het hoort te zijn en je voelt dat er zo veel meer uit het leven te halen is..

Een stappen programma werkt bij onzekerheid het beste. Je kan tijdens de coaching groeien in jouw tempo. We besteden veel aandacht aan jouw doelen, aan wat je wil verbeteren en daardoor ga je merken dat je binnen enkele weken al resultaat gaat merken. Je gaat complimenten krijgen van mensen om je heen dat je zo straalt. Dat je er zo gelukkig uit ziet. Je durft dingen te doen die je voorheen niet durfde en dit wekt allemaal levenslust op. Je krijgt nog meer zin om optimaal van het leven te genieten! En dat is toch een heerlijk gevoel?

Mijn motto is: Fuck it! Gewoon doen! In jezelf investeren brengt je waar je wezen wil. Zonder investeren ben je volgend jaar nog steeds op hetzelfde niveau, want het gaat zich niet vanzelf oplossen.

Wat ga je leren?
En wat voor resultaten kan je behalen?

  • Je gaat leren wat onzekerheid precies is en hoe je er grip op kan krijgen
  • Je gaat leren hoe je kan stoppen met dat eeuwige twijfelen, piekeren en malen
  • Je gaat makkelijke oefeningen mee die ervoor gaan zorgen dat je grip op gedachtes, gevoelens en jouw gedrag gaat krijgen
  • Die spreekwoordelijke muur wordt baksteen voor baksteen afgebroken waardoor je meer energie krijgt, vrolijker wordt en weer zin hebt om de gezelligheid op te zoeken.
  • Jouw relaties worden leuker, liefdevolle en waardevoller.
  • Jouw doelen en dromen gaan werkelijkheid worden.
  • Je kan meer geld gaan verdienen, een droomrelatie hebben, een carrière waar je hart van in de fik staat, de leukste vriendschappen hebben. Alles is mogelijk en wordt mogelijk door de coaching!

PS: de eerste sessie is gratis, dus je hebt niets te verliezen.
Nee ik lieg. Alleen jouw onzekerheid kan je verliezen. Dus wat houdt je tegen?

Alléén bij Mind&Feeling

100% service

Je krijgt meer service dan wat je betaald plus nog nooit heeft iemand iets terug gestuurd met de ‘niet goed geld terug garantie’ of een minder prettige recensie afgegeven. De beste customer service leveren staat bij ons voorop.

Langdurig effect

Als jij de moeite er in stopt die nodig is dan kan ik jou beloven dat jij er jouw hele leven lang de vruchten van gaat plukken

Zelfs nog erna..

Zelfs na de coaching zal mijn whatsapp open blijven staan om vragen te stellen. Het belangrijkste is de service en dat houdt niet op wanneer de coaching klaar is!

Recensies van mijn leuke klanten! 

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique