Maak jij je druk om wat andere van je denken?

Twijfel en pieker je veel?

Denk jij dat je het niet kan of niet goed genoeg bent?

Door die onzekerheid maak jij je continue druk om wat andere van je denken. Vaak blijven er situaties in je hoofd afspelen van wat er gebeurd is. Stom! Had ik dat niet beter kunnen doen? Waarom heb ik dat nou weer zo gedaan? Wat zullen ze wel niet van me denken?

Onzekerheid zorgt ervoor dat je enorm perfectionistisch bent en daardoor kan het nooit goed genoeg zijn. Hierdoor voelt alles heel zwaar aan voor je. Je kan soms dagen hebben dat je het liefst de deur niet eens uit gaat. Je hebt een muur opstaan en die weerhoudt jou ervan om echt connectie te maken met de mensen om je heen en het leven.

Ook kan je door die onzekerheid gouden kansen missen. Je denkt bij voorbaat al dat je het niet kan. Je blijft uitstellen en uiteindelijk gaat de gouden kans aan je neus voorbij. Onzekerheid houdt je klein. Het zorgt ervoor dat je niet optimaal gelukkig bent. Dat jij jouw doelen en dromen niet behaald en vaak voel je je nog heel erg onbegrepen door de mensen om je heen. Vind niemand mij dan leuk? Ben ik wel goed genoeg? Dit kunnen gedachten zijn die door jouw hoofd heen gaan.

Één ding is zeker: onzekerheid lost zichzelf niet op. Als jij er niks mee gaat doen dan neemt die onzekerheid steeds meer de controle over jou. Wanneer dat gebeurd ga jij je steeds slechter en slechter voelen. Ook gaan de relaties om je heen slechter worden. Je partner raakt er ook klaar mee op een gegeven moment en op werk beginnen ze het ook te merken..

Tijd voor actie dus!

Je investering.

Je investering voor de coaching is nu tijdelijk geen € 1.900,- maar € 750,-

Je krijgt hiervoor 3 maanden 1 op 1 coaching. Elke week hebben we een sessie. Je krijgt coaching in één bepaald gebied tegen onzekerheid. Dat kan zijn onzekerheid in werkgebied, je business, dromen & verlangens, de omgang met mensen/communicatie, geld of de liefde.
De betaling mag in 3 termijn of bij volledige betaling krijg je het online programma Goal Digger als bonus t.w.v. € 1200,-

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar voor deze coaching.
Stuur een e-mail om nu jouw plek te bemachtigen of als je graag even wilt sparren of dit iets voor jou is.

Stuur een e-mail

Alléén bij Mind&Feeling

De beste service

Je krijgt meer service dan wat je betaald plus nog nooit heeft iemand iets terug gestuurd met de ‘niet goed geld terug garantie’ of een minder prettige recensie afgegeven. Een paar stappen extra zetten voor klanten is een belofte die je merkt door het gehele traject heen

Langdurig effect

Als jij de moeite er in gaat stoppen die nodig is dan kan ik jou beloven dat jij er jouw hele leven lang de vruchten van gaat plukken. Jij bent het waard om je gelukkig te voelen met jezelf en jouw leven! Wacht daar geen dag langer mee

Zelfs nog erna..

Zelfs na de coaching zal mijn whatsapp open blijven staan voor als je feedback nodig hebt. Het is mijn missie om jou elk doel wat jij hebt te behalen. De service houdt niet op wanneer de coaching klaar is!

Recensies van mijn leuke klanten! 

De coaching van Tessa heb ik ervaren als een geweldige groei ervaring waar ik nog lange tijd de vruchten vanaf kan plukken. Ze heeft mij de handvatten en/of tools gegeven om met de onzekerheden en worstelingen van het leven om te gaan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer een stap dichter bij mijzelf sta, mijzelf weer een stuk heb teruggevonden en maakt dat ik meer kijk naar wat ik graag in het leven wil en niet wat anderen van mij willen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en zal dit altijd koesteren.
Het was zo bedoeld dat je, op dat punt waar ik in zat, mijn leven binnen stapte…

Ontzettend bedankt voor jouw steun en hulp! Dit had geen beter moment geweest. Toeval bestaat niet voor mij.

Rosa

Tessa heeft mij, met haar online programma, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd.
Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Oja, en Tessa is gewoon een top vrouw!

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey Rowen

Tessa is altijd positief, probeert het beste uit zichzelf en uit anderen te halen en is inspirerend. Zij inspireert mij om bepaalde dingen in mijn eigen praktijk te verbeteren/veranderen. Kortom, Tessa is iemand die haar vak verstaat en altijd een luisterend oor kan bieden. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monique