Welkom bij de pagina voor een oplossing
voor jouw Onzekerheid!

Heb jij veel twijfel en pieker momenten?
Vind jij jezelf niet goed genoeg?
Maak jij je vaak druk om wat anderen van je denken?
En vergelijk jij jezelf veel met anderen?

Dit valt onder Onzekerheid. En ja, ik weet het. Onzekerheid kan heel vervelend zijn. Het kan ervoor zorgen dat je continue negatief over jezelf denkt. Dat je jezelf tegenhoudt in het leven, maar ook dat je veel onrust ervaart in jouw hoofd en lichaam. Je voelt je ‘Mweh’ door onzekerheid en dat verdien je niet!

Laten we nu once and for all die onzekerheid achter ons laten en het omarmen, zodat jij er jouw kracht van kan gaan maken. Dat klinkt raar, i know, maar bedenk eens hoe jij je zal voelen wanneer je eindelijk zelfvertrouwen zal hebben? Wanneer je maling leert te krijgen aan wat anderen kunnen denken? Hoe freaking fijn zou dat zijn?

Maar wat is dan die oplossing? Hoe krijg je nou grip op die Onzekerheid?

Dat is.. Pam pam pam…
Een super gaaf online 5 stappen programma! Waarom online? Laten we daarmee beginnen. Online werkt super fijn, want je kan het vanuit huis volgen. In jouw vertrouwde omgeving en in jouw eigen tijd. Dus geen stress, dat willen we voorkomen. Dit online programma kan perfect naast een druk leven en vereist niet veel van jouw tijd.

Het is echt een magisch online programma waarmee je snel meer grip op onzekerheid krijgt (in 5 simpele stappen).
Het is resultaat is blijvend en je ervaart enorm snel een veel fijner, rustiger en zelfverzekerde gevoel in jezelf, maar dat niet alleen! Je leert meer over:
⭐ Wat onzekerheid en zelfvertrouwen nou precies is. En dit zal anders zijn dan wat je denkt!
⭐ Je krijgt technieken mee op grip op negatieve gedachtes te krijgen, hierdoor ga je een positief zelfbeeld krijgen en zal je zo veel positiever over jezelf gaan denken. Dit geeft zo’n magisch gevoel van zelfvertrouwen!
⭐Je krijgt een training mee over hoe jij in jouw vrouwelijke kracht komt en beter om kan gaan met hooggevoeligheid. Hiermee kom je beter in je vel als nooit te voren en zal je veel meer energie krijgen.
⭐ We gaan doelen stellen, want doelen stellen zorgen ervoor dat je gelukkig wordt en dat je gaat groeien in jouw onzekerheid. Dit gaan we samen stap voor stap doen, hierdoor ga je meer geloven in jezelf en geloven dat je het kan.
⭐Everything is Mindset Baby! En hoe jij de perfecte zelfvertrouwen mindset krijgt dát leer je in dit online programma.

Het maakt niet uit of je al enige kennis hebt of aan het begin staat. De tools zijn voor elk niveau ontworpen! Ook jij kan dit. Als ik en andere vrouwen zelfvertrouwen gekregen hebben, dan kan jij dat ook. Hoe jij je nu ook voelt en waar je nu ook staat!

Ook krijg je persoonlijke coaching bij het online programma. Je komt terecht in een community, die als extra bij het online programma zit. Hierin kan je alle vragen stellen die je hebt, maar dit mag ook per e-mail als je dat fijner vindt. Wanneer de community groot genoeg is komt er elke week een Live Q&A. Hierin gaat één de coaches online om vragen te beantwoorden en het thema van de week te bespreken. Hier leer je ontzettend veel van en je proeft de goede energie van de groep!

Potjandorie als dit niet een hoop waarde is om precies de JUISTE stappen te zetten, dan weet ik het ook niet meer..

Ik ben er klaar voor en wil gebruik maken van de tijdelijke aanbieding!

Berichten van klanten die jou voor gegaan zijn:  

Tessa heeft mij, met haar online training, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd. Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Ik was heel onzeker en twijfelde veel aan alles. Ik had veel bevestiging nodig en door dit online programma heb ik eindelijk mijn kracht weer terug gevonden. Ik voel me weer zelfverzekerd. Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey

“Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw online programma heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee.”

Diana

Heel lang heb ik getwijfeld om te investeren in mezelf. Ondanks dat ik al jaren tegen een aantal ingebakken negatieve patronen aanliep. Dit belemmerde me onwijs in mijn dagelijkse activiteiten. De stap om deze dingen met Tessa aan te pakken, is de investering 100% waard. Ik zou willen dat ik niet had getwijfeld! Ik heb weer grip om mezelf gekregen en ben dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een jas van oude patronen en onzekerheid uitgedaan en ben in mijn kracht komen te staan! Ik ben haar onwijs dankbaar.

Djamilla

Ben je zo dankbaar! Besef dat ik door dit online programma een heel ander mens ben geworden en andere mensen die dat ook zeggen en zien. En dat ik enorm ben gegroeid van onzeker naar zekerder. Gewoon durven zeggen wat ik denk, er mogen zijn, lachen en lol hebben maakt het leven zo veel makkelijker en leuker. Doorzettingsvermogen, doelen behalen en geen andere stem meer in mijn hoofd en als het er wel is ga ik er nu heel anders mee om. Dank je mooi mens.

Wendy

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Je gaat weer in jouw kracht komen door de tools en een mooi effect hiervan is: is dat jouw communicatie ook stukken beter wordt
  • Je leert snel grip krijgen op die twijfels en piekermomenten. Dit gaat jou rust geven in jouw hoofd en lichaam.
  • Je gaat een fuck it mentaliteit krijgen, waardoor je enorm veel vrijheid ervaart in de persoon die je werkelijk diep van binnen bent
  • Je leert hoe je beter met uitdagingen om kan gaan.
  • Doordat je grip op die onzekerheid krijgt ga je stoppen met het vergelijken met anderen. Dat komt doordat je jezelf weer goed genoeg gaat vinden en vooral ook leuk genoeg!
  • Je gaat meer voor jezelf durven opkomen, jouw mening durven uiten en durven te staan voor wat jij wil.
  • Je gaat met meer zekerheid, stabiliteit, vrolijkheid en kracht door het leven door de tools!
Ik ben er klaar voor en wil gebruik maken van de tijdelijke aanbieding!

Gratis Bonus

Als ik eerlijk ben, bloedeerlijk, dan liet ik mij vroeger veel tegen houden door dat stemmetje in mijn hoofd. Veel excuses of  ‘ik kan het niet’ ‘het is niets voor mij’ ‘werkt het wel?’ ‘ik probeer het nog even zelf’, maar een jaar later stond ik nog steeds op hetzelfde punt. ik voelde me rot, die onzekerheid was niet minder en eigenlijk zelfs nog erger..
Dat wil ik niet voor jou!
Stel jezelf eens de vraag: wat kan je winnen wanneer je snel meer grip op onzekerheid krijgt? Hoe zal jij je voelen? En hoe zal jouw leven eruit gaan zien? Fantaseer eens over de mogelijkheden en het online programma kan jou daarbij helpen!

Speciaal voor jou! Om jou dat liefdevolle duwtje in de rug te regen. Jij krijgt nu deze bonussen er GRATIS bij. Deze bonussen zijn er maar tijdelijk en gaan zeer binnenkort weg!

Training: Hoe stel jij jouw Grenzen beter?
t.w.v. 75 euro

Vaak is het zo dat als je negatief over jezelf denkt, dat je het heel moeilijk vind om grenzen te stellen, om voor jezelf op te komen en vooral om te stoppen met people pleasen. In deze training leer jij de Ins en Outs om beter grenzen te stellen en om te stoppen met people pleasen. Zodat je meer energie gaat krijgen, beter naar je gevoel gaat luisteren en assertief gaat worden.

Onzekerheid heeft een boodschap
t.w.v. 15 euro

Je leert wat onzekerheid voor boodschap kan hebben en dat het niet altijd als iets negatiefs bestempeld hoeft te worden. Wanneer je leert wat die boodschap is dan gaan we puzzelstukjes op zijn plek vallen en kan je écht starten met in jouw kracht komen.

Een helingsmethode
t.w.v. 70 euro

Je krijgt dé helingsmethode mee waardoor je oude situaties en pijnen weg kunt halen (voor altijd!). Deze methode zorgt ervoor dat het piekeren en malen stopt. Dat je snel rampscenario’s kan stoppen en hierdoor in een gevoel van zelfvertrouwen komt zoals NOOIT tevoren!

Twijfel je nog of vind je het spannend?

Je kunt het programma kopen voor 325 euro- ! Let op! Zeer binnenkort gaat de prijs weer omhoog naar 850 euro. 

De resultaten van klanten spreken boekdelen en ik geloof zo dit dat online programma perfect werkt, dat er voor jou een niet goed – geld terug garantie is. Ben jij nou niet tevreden binnen 10 dagen, dan krijg jij je geld terug. Zo kan je tegen dat stemmetje in je hoofd zeggen dat er geen risico is en dus ook geen excuus om het niet te doen.

Of betaal je liever in twee termijnen? Dan betaal je nu de eerste termijn en over 4 weken de laatste. Klik dan op ‘ja ik wil in twee termijnen betalen’.

Wees er snel bij. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar en de aanbieding is tijdelijk! 

Ja ik wil in twee termijnen betalen

Hieronder kan je successen lezen van klanten uit de online training.

! Let op dit programma is niet voor iedereen.

Dit programma kan jouw zelfvertrouwen en jouw leven positief veranderen, maar alleen als jij de eerste stap durft te zetten..  

Dit is jouw leven en jouw zelfbeeld waar we het over hebben. Neem dat serieus. Als jij echt iets gaat doen met de levens veranderende tools die jij mee krijgt in dit programma dan is het een investering waar jij jouw hele leven vruchten van gaat plukken. Je zal gaan merken dat dit online programma niet alleen voor jou en voor de mensen om jou heen gelukkige veranderingen zal brengen, maar je gaat ook verbetering merken in meer gebieden.  Alles werkt in elkaar door en het start bij Zelfvertrouwen hebben. Wanneer jij veel luistert naar dat negatieve stemmetje en veel twijfelt over jezelf dan merk je dit in elk gebied in jouw leven. Je hoeft die onzekerheid niet langer jou en jouw leven kapot te laten maken! Stop met het luisteren naar excuses van dat negatieve stemmetje en kies vandaag nog voor jezelf.

Je bent niet zomaar op deze pagina. Daar geloof ik niet in. Je bent hier met een reden!

Het is mijn belofte aan jou dat jij meer waarde in dit programma gaat krijgen dan de prijs die je ervoor betaald. Het is mijn missie in het leven om jou de tools te geven zodat jij de beste versie van jezelf wordt, gelukkig wordt met jezelf en een EPIC leven neerzet. Ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten behaald!