Vaak hebben we een gevoel over situaties of mensen, maar tegenwoordig leven wij vanuit ons hoofd. Hierdoor is ons gevoel wat meer op de achtergrond geraakt. Keuzes vanuit je hoofd zijn rationeel en zijn vaak gebaseerd op angst. Juist wanneer jij je gevoel gaat volgen, ga je steeds gelukkiger worden. Je gaat beter in je vel komen en steeds meer het leven leiden op jouw termen. En dat allemaal door je gevoel te volgen en daar keuzes in te maken.

 

Keuzes

Zo heb ik de afgelopen weken ook een gevoel gehad om even mijn bedrijf, mijn verlangens en mijn dromen los te laten. Dit gaf mijn gevoel aan. Het zijn uiteindelijk 2 heerlijke transformatie weken geworden!

 

Wat ik vooral geleerd heb is dat ik te druk bezig was met het realiseren van mijn dromen, dat ik er haast verslaafd aan was geworden. Ik wilde zo graag een stabiel inkomen uit mijn bedrijf genereren en daarvan een huis huren, dat eigenlijk dat alleen nog maar op nummer 1 kwam. Door het los te laten en vanaf een afstand alles te bekijken, heeft mij dit een hoop gebracht.

 

Zo heb ik de keuze gemaakt om naast mijn bedrijf een parttime baan te zoeken. Binnen een week ben ik bij een super leuke baan aangenomen. Wat voor mij voelde als opgeven, is het eigenlijk weer een stap door mijn angsten heen.

 

Ik was bang dat ik faalde, als ik een baan ernaast zocht. Terwijl het mij eigenlijk weer een stap verder helpt in mijn bedrijf. Ik hoef er dan niet zo obsessed mee bezig te zijn en kan door het geld wat ik verdien met mijn baan, keuzes maken in mijn bedrijf die goed voelen. En niet omdat ik geld MOET hebben. Dat is een hele verkeerde energie.

 

Door je angsten heen

Als jij je gevoel wilt gaan volgen, zal je door de angsten heen moeten gaan. Aan de andere kant van je angsten ligt een vrijheid en grootsheid, waar je alleen van had kunnen dromen. Daar is dit jaar het ideale thema voor. Voor mij in ieder geval wel. Ik ben dit half jaar van 2017 al meer door mijn angsten heen gegaan, dan alle jaren daarvoor. Stap voor stap ben ik dat steeds meer gaan doen. En daarnaast kijken waar mijn hart van in de fik staat.

 

In mijn 2 transformatie weken is een verlangen ontstaan om alles anders te gaan doen. Het verlangen om een nog groter bereik te hebben waardoor er nog meer vrouwen geholpen kunnen worden.  Ik wil mij gaan richten op online programma’s. Dus het online coachen.

 

Online programma

Zo wil ik online vrouwen gaan helpen om te stralen van zelfvertrouwen. Ik wil een community opbouwen voor vrouwen die elkaar steunen. Die elkaars rug hebben en elkaar omhoog tillen op de moeilijke momenten. Alles wat ik geleerd heb om een powervrouw te zijn, wil ik in een online programma gaan gieten. Alles wat mijn klanten geleerd hebben door oefeningen, wil ik aan jullie gaan geven voor een super mooie prijs. Het gaat een maandelijks programma worden, met een laag bedrag zodat zo veel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

 

Het gaat zo’n vet programma worden! Mijn hart staat er nu al van ik de fik. Het is een dagelijkse drive geworden en de ideeën komenmaar binnen. Inspiratie op top! Ik wil nog maar een handje vol VIP klanten gaan coachen, persoonlijk. Daarnaast wil ik zo veel mogelijk vrouwen online gaan helpen. Ik wil leiders creëren in vrouwen, geen volgers. Ik wil powervrouwen on top hebben. Die ook weer andere vrouwen leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

 

En daarom is je gevoel volgen zo belangrijk. Als ik dat niet had gedaan, was ik op dezelfde voet verder gegaan. Wat niet geheel goed meer voelde. Soms heb je het gevoel iets te moeten doen, of juist niet. Volg dat gevoel eens. Kijk waar je uit komt. Als je steeds meer kleine stapjes neemt in het volgen van je gevoel, ga je er steeds beter in worden. Het leven zal je wonderen schenken! Geluk en je zal steeds lekkerder in je vel gaan komen, omdat je gevoel volgen betekend keuzes maken die voor jou goed voelen. DAT is het pad naar gelukkig zijn.

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER