Waarom is positief denken nou zo belangrijk? Laat ik met één game changer beginnen: jouw gedachten staan in verbinding met je gevoel. Dat is het belangrijkste wat je moet weten als jij je goed wil voelen. Wanneer je positief denkt dan geven die positieve gedachten een goede energie af. Je voelt je al gelijk een stuk beter. Positief denken is de eerste stap naar je gelukkig voelen en een magisch leven hebben. In deze blog krijg je 3 succes tips voor positief denken, zodat jouw gevoel onmiddellijk kan veranderen.

 

Start met positieve gedachtes in de ochtend

Jouw ochtendroutine is zo enorm belangrijk. In DEZE video leer je waarom. We zijn gewend om te snoozen wanneer de wekker gaat, om nog even social media te checken en daarna vol stress & haast de dag te beginnen. Deze routine zorgt ervoor dat jij je de gehele dag gestrest voelt. Ik hoef je niet te vertellen wat voor impact dat heeft op jouw lichaam.

Verander jouw routine. Stop met snoozen en social media checken. Hierdoor laat jij situaties de controle over jou nemen. Neem de controle terug. Start met een positieve zin tegen jezelf zeggen als je net wakker bent. Zoals: goedemorgen! Vandaag gaat een hele leuke dag worden of vandaag ga ik optimaal genieten van mijn dag. Of vandaag ga ik me rustig en in balans voelen; wat er ook gebeurd.

 

Jouw gedachten worden werkelijkheid

Hoe negatiever jij denkt; hoe meer jij ervan aantrekt. Negatieve gedachten hebben een minder zware energie waardoor het wat langer duurt voor iets werkelijkheid wordt, maar uiteindelijk zal je de negativiteit toch gaan aantrekken. Daarom is het belangrijk om positief te denken. Je voelt je er lichter door en trekt daardoor ook leukere situaties aan. Kies voor een positieve gedachten. Schrijf het op en zeg die de hele dag door tegen jezelf. Ik wed dat jouw dag er ineens een stuk beter uit gaat zien!

 

Besteed zo min mogelijk aandacht negativiteit

Wanneer jij bewust bent van jouw gedachten zal je merken dat er een ton aan negatieve onzin de revue passeert. Het ene doemscenario na het andere komt voorbij. Ik moet daar soms wel eens om lachen. Ik ben onhandig, écht onhandig. En ik vind dit een leuke eigenschap aan mezelf. Laatst liep ik ergens en ik heb de gewoonte om te struikelen over mijn voeten. Vraag me niet waarom. Dat gebeurde dus ook en in mijn hoofd ging het van kwaad tot erger. Ik struikelde. Viel languit op straat. Net op dat moment kwam een fietser voorbij fietsen. Die reed over me heen en viel ook. Brak het één en ander..

Dat gebeurde niet echt, maar in mijn hoofd ging het er zo aan toe. Ik moest er zo hard om lachen. Die doemscenario’s komen toch nooit uit. Heel soms laat ik even de energie ervan gaan. Dan laat ik mijn ego alle doemscenario’s en negatieve ‘wat als’ situaties de revue passeren en dan denk ik: wat is dan het ergste wat er kan gebeuren? Als ik even die energie ervan laat gaan, dan herpak ik mezelf erna en dan komt het ook niet meer voor. Soms is de sleutel om er even bij stil te staan, het te voelen (want meer is er niet voor nodig) en daarna weer je ding te doen.

 

Tot slot

Als je een gevoel of negatieve gedachte hebt, laat het er zijn. Het is er toch al. Je hoeft er ook niet bang voor te zijn. Je gevoel wil soms even de aandacht krijgen. Dat mag. Vecht er nooit tegen, want dan geef je het juist meer aandacht. Hoe meer aandacht je iets geeft; hoe meer het groeit. Je gedachten zijn geen waarheid. Het is gewoon een oude grammofoon plaat die afgedraaid wordt en die wacht om een andere plaat gedraaid te krijgen; een positievere plaat met mooie gedachtes. Doorbreek het door de switch te maken van negatief denken naar positief denken. Kies voor positieve gedachtes en geef daar aandacht aan.

 

Je hebt altijd een keuze om je er niet door te laten leiden en de controle terug te pakken! Wil jij leren hoe je die controle terug kunt pakken? Kijk dan eens naar het nieuwe VIP Membership. Groeien voor een lage prijs? Hell yeahh.. Klik HIER