3 tips om die Zelfverzekerde vrouw in de Business te worden. Ondernemen en geld verdienen hoort FUN te zijn en laat die elementen nou net niet vaak genoeg terug komen in het hebben van een online onderneming. Veel vrouwen zijn uitgeblust, gefrustreerd en klaar met dat het zo moeilijk gaat in de business als online ondernemer.

En dat gevoel ken ik als geen ander!

Hierbij 3 tips om van jou en jouw bedrijf een succes te maken.

1. Wat wil je echt? Waar staat jouw hart van in vuur en vlam?
De nummer één reden waarom dingen stagneren in jouw bedrijf is vaak: omdat er dingen tegen de zin in worden gedaan. De energie zit er niet (meer) achter. Daardoor is er weerstand. Die weerstand weerhoudt succes en de easyness in jou en jouw bedrijf. Jouw bedrijf is een weerspiegeling van jou, jouw mindset en jouw energie.

Er staat bijvoorbeeld een aanbod waar je U tegen zegt met veel te veel verschillende kanten die je op bent gegaan. Klanten komen op jouw website en kunnen letterlijk ALLE kanten op. Keuze stress krijgen ze ervan.. En ze gaan weer weg. Als jij geen keuze kan maken in jouw aanbod, dan kan jouw klant dat al helemaal niet.

Diep van binnen ben je van alles aan het creëren om aan geld te komen. Om te zorgen dat je overeind blijft, maar lieve Queen.. Waar word jij nou écht gelukkig van? Waar stroomt je hart van?

Want to be honest: klanten hebben spidey senses. Jouw klanten voelen waar jij echt in geïnvesteerd bent en waar niet in.

Neem nou mijn bedrijf. Meer dan 6 jaar was ik aan het coachen op onzekerheid in het algemeen, maar de fun ging eruit bij mij. Al meer dan 2 jaar had ik het idee om over te gaan op business coaching, want daar stond mijn hart van in vuur & vlam. Als ik een aanvraag kreeg van een dame die daar coaching bij wilde dan maakte mijn hart een sprongetje..

Toch knaagde het. Wie was ik om business coaching te geven? Zei mijn ego. Maar het bleef me trekken, bleef aan me knagen. Dus op een donderdag ochtend maakte ik de wilde keuze om te gaan voor waar ik van ik razend enthousiast van werd, waar de resultaten van klanten eigenlijk het beste waren én waar mijn kennis en kunde on top of my game was!

Ik maakte van 10 verschillende ideeën in de business nog maar twee. De business coaching en het online programma voor die zelfverzekerde vrouw te worden in je relatie, want dat stond al als een huis en ook daar werden mooie resultaten behaald.

And you know what? Het stroomde weer als een maniak! De ideeën. De energie. De passie en vooral het geld en de klanten!

En daar wil jou ik bewust van maken! Als er iets niet stroomt, dan betekent het dat jouw energie niet achter de ideeën staat die jij hebt neergezet. Laat even los wat je gelezen of ooit gehoord hebt over wat wel of niet mogelijk is. Ga echt even bij jezelf ten rade waar jij het meest enthousiast van wordt als online ondernemer! Is dat online programma’s verkopen, groepen coachen, VIP Coaching, webinars geven, een facebook groep maken, geld verdienen met bloggen. Wat wil jij nou écht? Waar word je razend enthousiast van? 🤩

2. Kies het pad van de mogelijkheden.
Veel ondernemers denken in onmogelijkheden. Dit is niet mogelijk, want iedereen doet dit al. Of ik heb een grandioos idee, maar dat kan ik niet. Of DAAR word ik enthousiast van, maar wie zit er nou op mij te wachten?

ALLES wat je wil is mogelijk. Als dat idee van jou naar boven komt wat je graag wil en het verlaat jouw gedachten niet, dan is dit jouw verlangen vanuit jezelf. Vanuit het universum. Het betekent dat het dus wél mogelijk is. Dat er mensen specifiek op jouw idee en jouw kennis & kijk hierop staan te wachten!

Maar vaak verteld jouw ego dat het allemaal niet kan, niet mogelijk is en zie je dit ook nog eens bevestigd worden door andere ondernemers.

Ik kreeg laatst een mail van een andere business coach. Zo’n automatische mailing had ik me voor ingeschreven, gewoon vanuit interesse. Kijken wat diegene te zeggen heeft.

Wat ik merkte was dat diegene heel erg op angst en te kort zat. De eerste mail begon over: dat er te veel coaches waren en dus niet genoeg klanten voor iedereen. 🤯

Wat een onzin. Het universum is overvloedig. Er zijn miljarden mensen op de wereld. Hoe bedoel je niet genoeg klanten voor iedereen? Alsof IEDEREEN een coach is. Ja er zijn momenteel meer coaches dan ooit, maar dat betekent dat de wereld ze nodig heeft. Dat er een verandering in mensen hoort plaats te gaan vinden. Laat je daardoor nooit gek maken..

Je krijgt wat je gelooft en ik geloof daar dus TOTAAL niet in dat er niet genoeg zou zijn. Het universum is overvloedig. WIJ zijn overvloedig. Er is meer dan genoeg voor iedereen, voor elk idee, voor elke coach, voor elke ondernemer.. Dus dat is niet de reden waarom online ondernemers niet succesvol zijn.

Maar de reden waarom veel ondernemers niet succesvol zijn is, omdat:

3. Jouw mindset niet in orde is!
Het ligt niet aan jouw omgeving, aan het uiterlijk wat je wel of niet hebt, de plaats waar je bedrijf wel of niet staat. 80% van jouw succes, en ik durf haast wel 100% te zeggen, komt door een positieve mindset!

Wanneer jij denkt – dit lukt me niet. Ik kan dit niet. Er zijn niet genoeg klanten, mijn idee is ruk, het kan beter. Wie zit er nou op mij te wachten. Er zijn al honderden mensen die dit doen.

Guess what? De klanten blijven uit. Het stroomt niet. Je gaat jezelf saboteren door deze gedachtes. Er komt niets uit je vingers, je blijft hangen en voor je het weet zijn deze gedachtes een overtuiging geworden. Dan komt chaos en het uitstellen al snel om de hoek kijken.

Die overtuigingen zie je terug in jouw business en voor je het weet ben je van plan om op te geven en zoek je alweer naar banen in loondienst.

Laat dat niet gebeuren lieve ondernemer. Jij heb iets te doen op deze wereld! Laat die negatieve mindset niet de show overnemen, want dat is het meeste werk wat een ondernemer hoort te doen. Op zoek te gaan naar gedachtes die jou tegen houden en die gaan veranderen, zodat je een ondernemende mindset gaat krijgen en dan gaat alles weer stromen. Dat is werk wat je elke dag hoort te doen.

Je kan op google alles vinden tegenwoordig over online ondernemen, maar niet hoe jij jouw mindset verandert en welke gedachtes jou tegen houden of welk online business model en idee nou eigenlijk bij jou past als persoon, waardoor fun en de passie weer terug komt. Dat kan je allemaal niet vinden, want dat verschilt per ondernemer.

Daar kom ik jou bij helpen, want alles in het leven is mindset baby. Hoe jouw leven is, hoe jouw bedrijf flowt of niet flowt, hoe geld binnen komt of niet binnen komt. Hoe zelfverzekerd jij in jouw missie staat en welke energie daarachter zit.

En welk ondernemende succesvolle sausje nou eigenlijk bij jou past!

Je bent maar een paar keuzes verwijderd van een totaal nieuw level als online ondernemer. Een level waar jij gelukkig van wordt. Waar je enthousiast van wordt. Nogmaals ALLES wat je wil is mogelijk, maar vaak heb je hier wat hulp bij nodig. Als je het alleen blijft doen dan is de kans groot dat jij en jouw bedrijf blijft hangen, of berg afwaarts gaat richting weer in loondienst werken..

Dat is niet wat ik voor jou wil! Het kan allemaal wel heel fun zijn, makkelijk en je kunt echt weer de vrijheid terug hebben in jouw online bedrijf zonder dagen en weekenden te hoeven werken.

Heb jij hulp nodig bij dit nieuwe level? Merk je dat jouw mindset wel een upgrade kan gebruiken? Plus wat goede coaching bij Geld, ondernemen en zelfverzekerd in jouw bedrijf staan? Dan is er mogelijk nog één plek over voor deze maand voor coaching. Klik hier om er meer over te lezen.