Waarom Tess als Business coach?

Laten we even voorop stellen dat wij ondernemers iets te doen hebben op deze wereld. We hebben een talent, een idee of iets anders om de wereld een betere plek te maken. Om mensen te helpen. Dat is belangrijk! Dus ik wil een ondernemer de kracht, het zelfvertrouwen en de tools geven om dat uit te dragen.

Alleen wat ik zelf gemerkt heb toen ik net startte met mijn bedrijf is dat er veel business coaches zijn, maar ik miste het persoonlijke contact bij alles. Om een voorbeeld te noemen: ik had een online programma gekocht bij een business coach om mijn bedrijf te laten groeien, maar er konden geen sessies bij genomen worden en er werd nooit gevraagd hoe het ging.

Er werd ook zo veel informatie gezet op internet, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Iedereen deed wat anders. Dus mijn business model ging alle kanten op.

Of ik had contact met een business coach voor een traject en dat kostte al gauw 10.000 euro. Dat had ik op dat moment gewoon niet.

Dit moet anders dacht ik. Dit wil ik anders gaan doen. En hierdoor kwam in mij een verlangen naar boven om een waardevol business traject te starten, voor een online (startende) ondernemer.

En dat verlangen was er al drie jaar geleden. Al drie jaar was het idee er om over te gaan op business coaching. Om aan andere ondernemende vrouwen te leren hoe ondernemen werkt. En eigenlijk hoe het geld spel werkt, want daarmee leer je hoe jij jouw vrijheid weer terug kan krijgen en hoe jouw bedrijf voor jou kan werken.

Dat is een mega fijn gevoel. Alsof je een droomleven leeft, zoals ik nu doe.

Maar ook ik heb een negatief ego stemmetje wat zei toen ik dat verlangen kreeg: wie zit er nou op jou te wachten. Dat kan jij helemaal niet. Hou je gewoon bij de onzekere vrouwen en de basis. Maak dat eerst nog maar beter, zei het stemmetje.

Toch draaide mijn bedrijf als coach voor de onzekere vrouwen erg goed. Ik heb meer dan 7 jaar aan ondernemerservaring en talloze cursussen, trainingen en opleidingen gedaan voor het ondernemen. Voor het geld spel leren, en nog investeer ik mijn tijd en geld in groei. In een nog betere coach en ondernemer worden.

Maar alles volgens het boekje doen, heb ik geleerd, brengt je maar tot zo ver.. Op een gegeven moment werkt dat boekje niet meer en dan moet jij jouw eigen sausje over het ondernemen gaan gooien. Een sausje wat voor jou werkt en waar jij gelukkig van word..

En daar bleef het vaak op hangen bij mij. Dat is waarom ik het persoonlijke contact heel belangrijk vind in mijn Booming Business – Master Mind. Making Money Rain of in het Exclusieve VIP traject.

Dat zie ik niet alleen bij mezelf, maar merkte ik ook bij andere ondernemende vrouwen. Dat eigen sausje vinden, daar vol zelfvertrouwen achter staan en het uitdragen naar de wereld. Dat is waar het vaak op misliep. Waardoor de klanten en het geld uit bleef.

En dit is wat ik mocht gaan leren aan een klant. Dit was een klant die bij mij binnen kwam als onzekere vrouw. Zij groeide uit tot een vrouw vol zelfvertrouwen die een verlangen kreeg om een eigen bedrijf op te gaan starten. Ze had nog een paar sessies over vanuit ons traject en zij wilde die sessies graag besteden om een start te maken met haar eigen bedrijf. Of ik haar daarbij kon helpen?

Ja natuurlijk! Schreeuwde ik bijna.

Met alle liefde. Mijn hart stroomde ervan over. Ik werd er razend enthousiast van! Alleen het ego stemmetje in mijn hoofd kwam naar de voorgrond. ‘Dat kan jij helemaal niet. Dat gaat je niet lukken’ zei het tegen mij.

Want zij wilde van haar hobby haar eigen bedrijf maken. En haar hobby was breien..

Het ego zei tegen mij; ‘dat succesvol maken en er geld aan verdienen is niet mogelijk’.

Toch gingen we ervoor. Ik leerde haar alles over ondernemen, over zelfvertrouwen hebben tijdens dat ondernemen, achter je boodschap gaan staan en het écht voelen. Plus hoe dat geld verhaal werkt en we gingen samen een business model opzetten wat bij haar paste. Waar zij echt achter stond en wat goed voelde voor haar.

En wat gebeurde er binnen een paar maanden?

Het business model werkte. Ze straalde enorm als ik haar dit zag uitdragen. We gingen samen bijschraven, meer doen van wat wel werkte en bam. Binnen een paar maanden had zij een omzet van 1200 euro in één week! MET BREIEN.

Hoe gaaf is dit!

En toen kwam er een andere klant voorbij die in de eerste paar maanden van coachen een week had waarin zij 4000 euro had verdiend! En dit was haar nog nooit over gekomen. Niet alleen zat ze enorm goed in haar vel, maar ze stond nu wel vol zelfvertrouwen achter haar ideeen. Haar klanten merkte dit en ze leek magnetisch te zijn voor hen!

En dit is wat er gebeurd als je vol zelfvertrouwen gaat ondernemen. Je wordt magnetisch voor je klanten. Je hoeft niet harder te werken, maar slimmer.

Het is slim om jouw mindset bij te schaven. Achter jouw ideeën te gaan staan, voor jezelf durven te kiezen en keuzes maken in welke klanten bij jou passen, welke kant je echt op wil, zodat alles weer gaat stromen.

En niet alleen bij deze klanten stroomde het, maar bij mij stroomde het ook als een gek. DIT is wat ik hoorde te doen. Een business coach worden. DIT is waar mijn kennis en kunde het beste is, waar mijn coaching On top of my game was. Niet alleen bij deze twee voorbeelden, maar bij andere klanten voor business coaching waren de resultaten het beste!

Waar ze al veel andere coaches, trainingen en workshops hadden verslonden hadden ze niet het magische ingrediënt meegekregen. Zelfvertrouwen hebben in het ondernemen. Een business model vinden wat bij hen past, waar ze het eigen sausje overheen konden gooien.

En waar ze het geld spel goed leerde te spelen. Dát is waar de magie echt begint. Als je deze componenten samen gaat brengen.

Maar even tussen jou en mij.. Ondernemen kan makkelijk zijn, echt waar. Het hoeft geen weg vol struggles, frustraties en pijn te zijn. Alleen moet je het spel op de juiste manier spelen door de bovenstaande ingrediënten mee te nemen.

And trust me. Ik ken de struggles, ik ken de diepe dalen, de heuvels waardoor het lijkt alsof je er nooooit gaat komen. Alsof jouw inkomen nooit meer omhoog gaat. Wanneer de frustratie het overneemt en dat je op het punt staat om op te geven.

Ik ken het allemaal! Daarom weet ik wat wel en wat niet werkt. Ik heb ook de nodige uitdagingen gehad. De frustraties en mental breakdowns, omdat ook ik in die tijd, niet de juiste ingrediënten mee nam in wat ik deed tijdens het ondernemen. Je hoort ze allemaal mee te nemen. Niet alleen één.

Ik werkte volgens een boekje, volgens modellen die bij andere ondernemers werkte, maar het werkte niet voor mij. Ik deed het met weerstand, omdat ik dacht dat het zo moest. Daar ging het al fout. De energie zit er dan niet achter.

Er zijn meerdere wegen naar Rome lieve ondernemer. Jij moet alleen jouw weg vinden, en jouw unieke sausje erover storten. 

Dat werkt het beste! En ook door te leren hoe het geld spel precies werkt. Door te leren van de chaos en frustraties die je hebt. In plaats van die chaos en frustratie te zien als iets  negatiefs is het een les. Een boodschap voor jou! Om ernaar te kijken, ervan te leren.

Dat is een hele belangrijke les geworden in mijn onderneming, want ik ben mijn bedrijf begonnen, omdat ik meer vrijheid wilde en mijn passie meer wilde doen – het coachen, maar dat was totaal niet waar ik naar toe ging.

Mijn dagen zaten vol met werk, zonder enig resultaat. Mijn inkomen was bagger slecht en ik kon in die tijd nauwelijks rond komen. Ik had spaargeld, maar dat slonk en slonk steeds meer. Waardoor ik zo klaar raakte met dat ondernemen, met zo veel werken en weinig vrijheid hebben.

Ik belandde zowat in een business burnout, omdat ik van alles probeerde, maar niks leek te werken. En toen was ik er klaar mee. Klaar met die uren weg slaven, klaar met al mijn geld en tijd investeren in dingen die niet werkte. Klaar met ondernemen op DEZE manier..

En toen kwam ik mijn coach tegen. De coach die letterlijk ALLES veranderde voor mij. Mijn kijk op ondernemen, op geld, op doelen stellen, op mijn vrijheid vooral.

En nu? Alles, letterlijk alles is veranderd. Er staat nu een Tess 2.0. En hoe ik dat gedaan heb? Dat ga ik ook aan jou leren!

Wij zijn ondernemers geworden omdat we, meer dan alles, van vrijheid houden. We willen de controle hebben over hoe we onze tijd indelen, over ons inkomen en over ons leven, maar helaas is dat niet altijd de realiteit van een online ondernemer zijn.

Ik ben Tessa Brehm. Het is mijn missie om online ondernemende vrouwen de vrijheid, het zelfvertrouwen en het ideale inkomen weer terug te brengen in het runnen van een succesvolle business.

Work Less and Earn more! Is mijn motto.

Ben jij klaar om die frustratie, chaos en dat negatieve ondernemende of geld verhaal los te laten? Dan ben ik jouw business coach! Je bent hier niet zonder reden beland. Dit is jouw seintje, jouw cue om te gaan knallen. Om dingen anders te gaan doen. Jij bent het freakin’ waard om het leven van je dromen te gaan leiden! En neem vanaf nu nooit meer genoegen met minder.

Laten we samen gaan werken aan die dromen lieve ondernemer!

En dat kan op twee manieren..

Het exlusieve VIP coachings-traject heeft nog maar één plek over en is helemaal voor jou, als jij wil knallen. De ideale stretch als jij wil gaan groeien. Dingen anders wil gaan doen en jouw business dromen en doelen nu echt wil gaan behalen.

Of de Booming Business – Master Mind. Dit is nieuw en een groep van inspirerende vrouwen gaan elkaar naar een nieuw level brengen. Je gaat hier alles leren over het ondernemen, over jouw unieke sausje én vooral over Money Babyyyy. Dit is een maandelijks membership.

Kijk vooral waar jouw aandacht naar toe getrokken wordt. Vaak is dit dé stap voor jou!

Hope I served you well..
Stay loyal to yourself!

Much love! Tess

Binnenkort is deze blog ook te luisteren als aflevering op Spotify. Houd de blog in de gaten als je daarin geinteresseerd bent.