Zelfvertrouwen Business Coaching.

want met Zelfvertrouwen ondernemen is dé versneller voor het behalen van business doelen, dromen en verlangens!  

Denk jij vaak:
‘wie zit er nou op mij te wachten?’
of ‘ik kan het niet’
‘laat het allemaal maar, want het gaat me toch niet lukken’?

Deze gedachten houden jou enorm tegen en creëert twijfel en onzekerheid in jou.

Misschien denk je erover na om te stoppen met je business en om weer in loondienst te gaan werken. (of misschien ben je zelfs al in loondienst gaan werken)

Terwijl dat hetgeen is wat je eigenlijk helemaal NIET wil, maar je merkt dat je al veel geprobeerd hebt en dat niets écht lijkt te werken.

Elke keer kom je weer op dit punt terecht: niet genoeg inkomen, niet genoeg klanten en een business die niet draait zoals jij het voor ogen had.

Hoe kan het nou? Je had verwacht al verder te zijn, maar je staat nog niet op de plek waar je wil staan. 

En doordat je nog niet staat waar je wilde staan is de onzekerheid meer op de voorgrond komen te staan en ben je gaan nadenken om te stoppen met de business

Maar eigenlijk wil jij helemaal niet jouw business droom opgeven.. 

Je bent begonnen met zo veel mooie business dromen! 

Jij wilde eigen baas zijn en niet meer onder iemand moeten werken. Die jou verteld wat je moet doen. Nee jij wilde zelf keuzes kunnen maken en de baas zijn over JOUW planning.

Doen waar je goed in bent voelt zo veel beter voor jou en je droomt van een business waarin je vervulling, vrijheid, leuke klanten en een mooi inkomen hebt.

Met een leven daarbij waarin je kunt doen wat je wil!

Je bent klaar met die struggle in de business en voor jouw gevoel is het nu er op of eronder..

Ook al denk je vaak aan opgeven of ben je weer in loondienst gegaan, toch wordt je elke keer weer in de business gezogen..

Het laat je niet los. Jouw business droom blijft elke keer weer terug komen..

Dat gebeurd met een reden! Je hoort nu next level te gaan. NOG meer in jouw missie te stappen. Dit is wat jij hoort te doen in het leven.

Maar zonder Zelfvertrouwen gaat het je niet lukken

Die negatieve gedachten, onzekere gevoelens en misschien zelfs angsten en zorgen hebben allemaal een reden. En wanneer je die reden leert in mijn coaching – dan zal alles helder voor je worden.

Daardoor ga jij nu wél business doelen, dromen en verlangens werkelijkheid laten worden! Hoe fijn zou dat zijn voor je?

Maar ik begrijp je. Ik heb gestaan waar jij staat. Ik was ZO klaar met mijn business, met die struggle elke keer en het niet genoeg verdienen.

❌ Ik werd er onzekerder en onzekerder van dat het me niet lukte elke keer. Ik had ZO veel geprobeerd. Zo veel geïnvesteerd.. Ik heb letterlijk alle business modellen toegepast die er waren en niets leek echt te werken.

✔️ Tot ik veel en veel dieper in mezelf ging kijken, ging leren over wat er nou gebeurde in mij en waarom die onzekerheid er was. Ik leerde dat ik meer in mijn missie moest stappen en vooral in Zelfvertrouwen gaan ondernemen.

Want dat was de sleutel tot succes! Elk business model, elke marketing tool, elke actie kan werken ALS je het met zelfvertrouwen doet. Dat is hét magische ingrediënt voor succes.

Toen ik daarop een methode ontwikkelde voor mezelf is alles verandert, is er een shift plaats gevonden en ben ik van 1000 euro maanden naar 1000 euro DAGEN gegaan. Niet alleen bij mezelf, maar ook bij klanten heeft dit hét verschil gemaakt.

Als ik het kan (terwijl ik rock bottom zat, zelfs mijn familie zei dat ik maar moest stoppen, ik weer actief was op de vacature markt was en toen alles geshift heb door deze methode)  dan kan jij het ook door middel van mijn coaching!

Het verhaal van Sietske

Ik kwam bij Tess voor mijn onzekerheid en gaandeweg ontstond het verlangen om van mijn hobby, breinen, een bedrijf te maken, maar kan dat wel? Zitten er wel mensen op mij te wachten? Tess en ik hebben vanuit mijn zelfvertrouwen ideeën uitgewerkt en vanuit daar ben ik gaan knallen. Ik had nooit voor ogen kunnen houden hoe mooi dit werd. Binnen 1,5 maand had ik mijn website staan, een webshop er aan gehangen en deelde ik mijn tips via Social Media. Hierdoor kwamen de bestellingen binnen stromen en had ik 58 bestellingen! Dit had me nooit gelukt als ik niet aan mijn zelfvertrouwen was gaan werken. Dan had ik niet eens begonnen of opgegeven en mezelf gaan saboteren wanneer de onzekerheid omhoog kwam, maar Tess heeft me hierbij geholpen. Het was een droom die uitkwam! 

Sietske
Ja ik ben klaar voor een Succesvolle Business!

Hoe jij ook doelen en dromen kunt behalen:  

Samen plannen we een Doorbreek Sessie in. In deze sessie gaan we jouw uitdagingen bespreken en gaan we kristalhelder krijgen waar jij heen wil met jouw business. Wat jij écht wil!

Vanuit daar maken we een actieplan, concrete wekelijkse acties, zodat jij elke week duidelijk weet wat en HOE je jouw business succesvol gaat maken. We nemen mindset, marketing, sales en andere business tips en tools mee.

Ik ben een voorstander van Tools gebruiken, want alleen lezen of luisteren brengt je nergens. Je zal actie moeten ondernemen.

De JUISTE acties met de juiste energie van Zelfvertrouwen. Dat gaat ervoor zorgen dat je magnetisch wordt voor ideale klanten, geld en zodat jij de leider wordt in jouw markt. Zodat mensen niet meer om jou heen kunnen. 

Als bonus vanuit deze sessie zet ik mijn WhatsApp voor jou open om tussentijdse vragen te kunnen stellen en om te kunnen schakelen – dit is uiterst belangrijk, want zo blijf jij het gevoel hebben dat je op de juiste weg bent en BLIJFT.

Inconsistentie is één van de grootste valkuilen van succes behalen en wanneer je het alleen probeert te doen, gaat gegarandeerd die onzekerheid het overnemen en daardoor ga je niet meer doen wat nodig is.

Ik sta naast jou in dit proces, want ik geloof wél in jou dat jij het in je hebt om van jouw business een MEGA succes te maken. 

Jij hebt door deze sessie helder wat je wil en ik laat jou zien hoe jij daar gaat komen! Laat mij je helpen, je hoeft het niet alleen te doen.

Ja ik ben klaar voor een Succesvolle Business!

Ook jij kan hier tussen komen te staan!

Ja ik ben klaar voor een Succesvolle Business!

Het bedrag voor de Doorbreek sessie 

Nog niet zo lang geleden werkte ik met trajecten in de business coaching startend vanaf 3000 euro.

Maar ik merkte dat mijn klanten binnen enkele sessies al geweldig goede resultaten behaalde.

En dat hele trajecten niet nodig waren met mijn coaching.

Het mooie is: er is nu een tijdelijke aanbieding voor jou! 

Alleen deze week is één sessie nu geen 750 euro, maar 455,-

Pak snel jouw gouden kans, want er zijn nog maar een paar plekken vrij hiervoor en die worden altijd razendsnel opgevuld!  

PS: Tevens is het advies om elke 4 weken een nieuwe sessie te boeken en deze sessie kun je persoonlijk in Den Haag of online doen. 

Ja ik ben klaar voor een Succesvolle Business!

En dit was een klant voor een traject van 1997 euro. Dus ze haalde de eerste sessie er dubbel en dwars uit 🙂

Even in een notendop

Hey onderneemster! Je kunt mij misschien kennen van het succesvolle boek – Grip krijgen op jouw onzekerheid. Ken je mij niet: Ik ben Tessa Brehm en mijn bedrijf bestaat nu bijna 9 jaar. 

Wat ik in die jaren heb gezien is dat 90% van de uitdagingen en struggles die er zijn in de business komt door een onzekere mindset. Die houdt jou meer tegen dan je denkt, want daardoor heb je een onzeker gevoel en gedrag wat niet mee werkt in het behalen van succes.

Zelf ben ik ontzettend onzeker geweest vroeger. Zelfs zo erg dat toen ik werkte als coach en teammanager in loondienst dat de onzekerheid zijn tol begon te eisen. Mijn perfectionisme en negatieve gedachten ‘ik kan het niet en ik ben niet goed genoeg’ hadden het overgenomen.

Daardoor heb ik de bodem van de put gezien. Ik voelde me slecht, zo slecht dat ik zelfs twijfelde of ik wel verder wilde zo. Iets in mij zei dat ik mijn studie boeken open moest slaan en daar stond mijn antwoord ‘het veranderen van je gedachten.’

Ik heb toen mijn twee hbo studies voor Life- en Relatie coaching op mijzelf toegepast en dat heeft alles verandert voor mij! Ik ben van onzeker naar zelfverzekerd gegaan. Door veel shit, negatieve gedachten en onzekerheid om te zetten. 

Waardoor er nu een vrouw staat die zich vol zelfvertrouwen voelt. Positief denkt over zichzelf en zichzelf nu wél goed genoeg vind. Daardoor is het ondernemen zo veel makkelijker, leuker en succesvoller geworden.

Natuurlijk heb ik nog mijn uitdagingen en dat hoort er ook bij, maar het gaat erom ‘hoe ga je ermee om’ en als je elke dag doet wat nodig is voor jouw zelfvertrouwen dan gaat ook jouw onderneming elke keer naar the next level, want het enige wat jou tegenhoudt is de onzekerheid!

Laat mij jou helpen om daar verandering in aan te brengen. Zoals je kunt lezen ken ik het spel door en door, dus met mij aan jouw zijde leer je het spel van ondernemen met Zelfvertrouwen als de beste, waardoor jij nu WEL komt te staan waar je wil staan!

Ja ik ben klaar voor een Succesvolle Business!