Stralen van ZelfvertrouwenWat super tof dat je hier bent en dat je ervoor gekozen hebt om een powervrouw te worden, die straalt van het zelfvertrouwen! Ik ben ervan overtuigd dat dit online programma voor jou een shift teweeg gaat brengen. Hieronder kun je meer lezen over wat je kunt verwachten!
 • Wil jij aan je onzekerheid werken?
 • Ben jij het zat om je onzeker te voelen?
 • Wil jij in je kracht komen en eindelijk die powervrouw van binnen naar buiten laten stralen?

 

Dan nodig ik jou met heel mijn hart uit om lid te worden van mijn online membership programma! Onzeker zijn is namelijk heel vervelend en kan als gevolg hebben, dat je in je angst blijft hangen. Je durft bepaalde dingen niet te zeggen of te doen. En dit zorgt er juist voor dat jij nooit laat zien wie jij werkelijk diep van binnen bent. Je zet een masker op. En dat zorgt er weer voor dat je nooit optimaal en vol van het leven kan genieten.

 

Ik weet als geen ander hoe jij je voelt. Vroeger was ik zelf intens onzeker. Onzeker over wat mensen over mij dachten. Hoe ik overkwam op anderen. Of ze mij wel aardig vonden. En onzeker over waar ik nou goed in was. Ik had een heel slecht zelfbeeld. Wat later resulteerde in een burnout, doordat ik enorm perfectionistisch was door mijn onzekerheid. Ik MOEST alles goed doen. Na die burnout was ik die onzekerheid zat. Spuugzat. Ik ben onderzoek gaan doen. Opleidingen en cursussen gaan volgen waar onzekerheid vandaan kwam en hoe ik dit om kon gaan zetten. Dit programma bespaart jou tijd en geld, want na jarenlange ervaring weet ik wat wél en wat niet werkt. En dat deel ik nu met liefde aan jou via dit online membership programma.

 

Dit membership programma is een goede keuze voor jou als jij ook je onzekerheid zat bent. Als je geen masker meer wilt opdoen, maar wilt laten zien wie jij werkelijk bent. En als jij jezelf geld en tijd wilt besparen door eindeloze cursussen te nemen, blogs te lezen en tijdschriften. Alle sleutels tot succes staan in dit online programma!


Vroeger was ik erg onzeker, maar na het 8 stappen programma ben ik uitgegroeid tot een zeker iemand die goed in haar kracht staat. Ik durf nu zelfs een presentatie aan 200 man te geven. Wat ik voorheen niet durfde. Ik zou dan ook iedereen aanraden om dit online programma te volgen. Mocht je nog twijfelen denk dan aan 1 van Tessa's uitspraken; Fuck it! Doe het gewoon.


Hét online programma voor zelfvertrouwen. Wat voor resultaten ga je behalen?

 • Hoe jij jouw onzekerheid om kan gaan zetten. Er zit een 8 stappen programma in t.w.v. 950 euro. Elke week wordt er nieuwe informatie, inzichten en super makkelijke oefeningen vrij gegeven. Zo ga je elke week resultaat behalen op een leuke manier. Deze training is voor mijn klanten DE sleutel tot succes geweest
 • Je gaat leren hoe je grenzen kan stellen voor jezelf, zodat je in je kracht gaat komen en je beter gaat voelen als nooit te voren.
 • Hoe je beter met je gevoel om kan gaan, zodat je in balans gaat komen. En hoe je op je gevoel kan gaan leren vertrouwen. Juist daar zit je vrouwelijke kracht in.
 • Hoe je oude pijnen uit het verleden kunt helen door 4 simpele zinnen tegen jezelf te zeggen en een negatief zelfbeeld kunt veranderen.
 • Ook leer je hoe jij weer in je vrouwelijke kracht kan komen te staan. Waardoor je relaties positief gaan veranderen en onzekerheid in je relatie steeds meer op de achtergrond gaat komen. Waardoor ruzies en jaloezie steeds minder gaan worden.
 • En als kers op de taart leer jij hoe jij jouw hooggevoeligheid en spiritualiteit in kan gaan zetten voor jouw zelfvertrouwen. En kunt gaan samenwerken met het universum om een uplevel te gaan maken in jouw zelfvertrouwen.

Je hoeft niet langer het internet af te struinen en alles te proberen om zelfvertrouwen te krijgen. Alles wat wél werkt staat in dit online programma. Mijn klanten en ik zijn het bewijs dat het werkt. Ik beloof jou dat je binnen een paar weken al meer zelfvertrouwen gaat hebben!


Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw stappenplan heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee!

Diana

De investering in jezelf

Ik wilde dit programma voor € 997,- beschikbaar stellen. Na een nachtje slapen dacht ik aan € 497,- . Maar mijn diepste wens is dat iedereen aan dit programma kan deelnemen. Dus heb ik nu een tijdelijke aanbieding alleen deze week! Voor een unieke prijs kun je nu:

Lid worden voor maar € 48,50 per maand exl btw. Deze aanbieding en bonussen staat voor de eerste 10 leden open. Daarna gaat de prijs omhoog


 

Wanneer je nu gebruik maakt van de aanbieding, heb ik voor jou leuke bonussen in het programma gezet:

 • 8 stappen training voor stralen van zelfvertrouwen t.w.v. 997 euro
 • Mindfulnesstraining waarmee je het piekeren en malen onder controle krijgt t.w.v. 125 euro
 • 2 eboeken over zelfvertrouwen en de kracht van je gedachten t.w.v. 60 euro
 • Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen. Die ik of mijn team persoonlijk beantwoord. Dus een soort online coaching voor een spotprijs
 • Voor jou als VIP lid, worden er elke keer nieuwe trainingen en informatie beschikbaar gesteld
 • Je komt in een online community waar je samen kan groeien met andere powervrouwen en vragen aan elkaar kan stellen
 • Kortingen op mijn coachingsprogramma’s of workshops

Kortom een online programma waar je vette resultaten gaat behalen… En dit zelfs met een niet goed/geld terug garantie. Ben je de eerste 14 dagen niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

 

Ja Tess, het lijkt me super vet om mee te doen aan dit programma!

 

FAQ

 

Ik krijg een foutmelding na de betaling. Kan dat kloppen?

Ja, wij zijn nog aan het kijken hoe dit opgelost kan worden. Het online programma is extern gekoppeld, dus het loopt niet via de website. Als de betaling goed gedaan is, krijg jij de inlog gegevens naar je e-mail gestuurd.

 

Kan ik ook een filmpje zien van hoe het programma eruit ziet? 

Yes! Die kan je hier bekijken.

 

Hoe kan ik inloggen? 

Je krijgt na de betaling, inlog gegevens naar je mail toegestuurd. Via die weg kan je inloggen en deelnemen aan online omgeving.

 

Krijg ik gelijk toegang tot alle content?

Bij de losse modules zoals in je kracht komen en e-boeken, krijg je gelijk alle toegang. Het 8 stappen programma wordt elke week voor jou vrij gegeven. Zodat je de training op je gemak kunt doen

 

Komt er elke keer nieuwe content bij?

Yes. Er komt elke keer nieuwe content bij. Het wordt aangevuld, zodat het voor jou als VIP lid interessant blijft en je elke keer een uplevel zal gaan maken.

 

Kan ik opzeggen als ik niet meer mee wil doen aan het programma?
Ja, je kan opzeggen wanneer je wilt en instappen wanneer je wilt. Houd wel rekening met de facturering.

 

Als ik opzeg, krijg ik dan nog wel toegang tot alle content en de community?

Nee. Dit wordt stop gezet. Vragen kun je niet meer stellen en ook de community gaat voor jou offline.

 

Als ik niet onzeker ben, maar wel wil groeien en nog meer in mijn kracht wil komen. Kan ik dan ook mee doen?
Ja zeker. De training kan je ervoor gebruiken, maar ook de losse modules om in je kracht te komen. Je leert hoe je gelukkig kan worden. Meer rust kan krijgen. Echt kan leren genieten van het leven.

 

Hoe gaan de betalingen in zijn werk?
Het eerste bedrag betaal je via ideal of creditcard. Daarna wordt er maandelijks een automatisch incasso gedaan. Het bedrag is 48,50 euro ex btw.

 

Als ik vragen heb over het programma of over een situatie in mijn leven, kan ik die dan ook stellen?
Ja zeker! Er is een online community waar je alle vragen kan stellen, maar je kan ze ook persoonlijk aan mij stellen. Zie het als online coaching waar je een heel team achter je hebt staan, waar je veilig kan groeien.

 

Ik twijfel nog. Wat raad je mij aan?

Als je écht wilt groeien en je gevoel geeft aan dat je dit mag gaan doen, volg dan dit gevoel. Het is super waardevol voor jou als jij in je kracht wilt gaan staan. En eindelijk het leven wilt gaan leiden waar jij voor geboren bent. Je komt in een veilige community terecht waar je vragen kan stellen als je vast loopt. Je kan nu eindelijk zelfvertrouwen op gaan doen in een online programma voor een spotprijs. Laat die powervrouw los die er van binnen in jou zit. Dat verdien je! Jij verdiend een geweldig leven. Een geweldige relatie en al het andere moois waar je van droomt, maar dat kun je pas hebben als jij de persoon van binnen wordt die zich nu verschuilt in onzekerheid.Yes! Ik ben klaar om te groeien! 


Koop nu het maandelijkse online programma