Word die Zelfverzekerde vrouw
in je Relatie

Heel veel succes mijn lieve Queen!
Ik geloof in jou dat jij het in je hebt om die zelfverzekerde vrouw te worden.
Die zit al in jou, maar het wordt tijd om haar naar voren te laten komen 🙂

De tips en trucs over dit online programma stonden in de e-mail, maar hier kun je ze nog nalezen: 
Je kunt hier klikken om ze te lezen. 

STAP 1:

Yesss! De eerste module. Je gaat super veel leren in deze module. Het is mijn advies om het stuk van het ego elke dag door te lezen, zodat je écht verschil gaat merken bij jezelf en in jouw liefdesleven.

 • Het ego – Het doorhebben wanneer het ego tegen je praat en deze kennis waar dat negatieve stemmetje nou vandaan komt is super belangrijk om mooie stappen te zetten

 • Onzekerheid – je leert een goede basis, want de juiste kennis hierover zorgt ervoor dat je er grip op krijgt!

 • Bonus – krijg vandaag nog grip op die controlerende gewoontes, die er niet bij helpen om jouw partner vertrouwen en vrijheid te geven.

AUDIO: Stap 1
PDF: Stap 1
AUDIO: Stop met die slechte gewoontes
BONUS: Stop met die slechte gewoontes
 • PODCAST – Stap één om jaloers gedrag onder controle te krijgen! KLIK HIER 

STAP 2:

Deze module is EPIC! Als jij je onzeker voelt of vaak ruzie & onenigheid hebt in jouw relatie dan raad ik je aan om deze module elke dag te beluisteren of lezen, zodat je het écht gaat opslaan in die mooie brains van je.

 • Loslaten – je leert hoe je situaties en gevoelens los kan laten en je leert ook dat het niet nodig is om ruzie & onenigheden in een eindeloos drama te laten verwikkelen.. Juist beter met onenigheden omgaan zorgt ervoor dat je meer connectie met jouw partner krijgt.

 • Bonus – hawaiiaanse helingsmethode krijg je mee om oude situaties los te laten of te verwerken. Deze methode verricht wonderen als je het frequent doet!

AUDIO: Stap 2
PDF: Stap 2
BONUS: Een helingsmethode
BONUS: Een helingsmethode
 • Vecht niet tegen jouw gevoel of het ego. Veroordeel niks in dit proces. Alles is goed zoals het is en het brengt jou weer verder in waar je wilt zijn! Embrace everything!

STAP 3:

Jezelf waarderen is misschien nog wel het belangrijkste in grip krijgen op onzekerheid in relaties. Veel relaties gaan kapot of stranden doordat mensen zichzelf niet genoeg waarderen. In deze module leer je hoe jij jezelf meer kan waarderen en hoe jouw relatie daardoor ook gaat verbeteren.

 • Spelregel van het Leven – je leert hoe belangrijk deze spelregel is in jouw relatie
 • Tools – je krijgt tools mee hoe jij jezelf meer kunt waarderen.

 • Bonus – hoe je de controle krijgt over jouw gevoel. Je krijgt stappen, tools en inzichten mee zodat jij de controle over jouw gevoel krijgt. Wat voor gevoel dit dan ook is!

AUDIO: Stap 3
PDF: Stap 3
BONUS: Controle krijgen over jouw gevoel
BONUS: Controle krijgen over jouw gevoel
 • Zeg de komende 3 weken elke dag tegen jezelf: ik waardeer mezelf. Dit is een magische zin die voor veel positieve veranderingen gaat zorgen!

Hold your horses 🙂

Even een korte tussentijdse reflectie stap! Je bent al zo goed bezig en je bent al zo ver gekomen. Je mag TROTS op jezelf zijn! Dat ben ik in ieder geval wel. Mooie powervrouw ben jij!

Voor je verder gaat is het belangrijk om even deze dingen bij jezelf te checken..

Wat heb je goed gedaan de afgelopen paar weken? Waar mag je trots op zijn?
En welke oefeningen hebben goed geholpen voor jou? En welke niet?
Iedereen is anders. Voor de één werkt de oefening wel en de ander heeft er helemaal niks aan. Dat is allemaal oké! Kijk daarom goed naar wat werkt voor jou en daar ga je natuurlijk meer van doen.

Vier jouw WINS! Deel ze in een e-mail en dan kunnen we samen jouw WINS vieren. Koop wat leuks of lekkers voor jezelf, want dat heb je verdiend!

Extra Bonus – soms kan je een terug val hebben als je aan het groeien bent. In deze bonus lees je wat je er aan kunt doen en waarom het gebeurd. Klik deze bonus vooral open als het jou aanspreekt! Klik hier voor de bonus

PS; Wil je coaching bij het online programma – kijk dan eens op deze pagina. VIP Coaching. Let wel op! De plekken voor coaching zitten altijd razendsnel vol. Dus mocht er momenteel geen plek zijn dan kom je op de wachtlijst.

STAP 4:

Yes! We gaan in deze laatste modules alle aandacht aan jouw relatie besteden. Door deze module goed toe te passen zal je andere resultaten en gevoelens gaan ervaren in jouw relatie. Hoe mooi is dat!

 • Irritaties – hoe je er beter mee om kan gaan en het achter je kunt laten
 • Succes sleutel – je leert een tool die ervoor zorgt dat je meer connectie met elkaar gaat ervaren
 • Bonus – waarom vrouwelijke energie zo belangrijk is en je krijgt de meest krachtige tool mee die veel mensen onderschatten
AUDIO: Stap 4
PDF: Stap 4
BONUS: Vrouwelijke Energie
BONUS: Vrouwelijke Energie
Stap 5:

De controle. Oh oh oh wat is dat toch een ego ding. Er is niks gevaarlijkers dan jouw ego tussen jou en jouw partner laten komen. In deze module leer je wat die controle hebben en over-functioneren betekent plus wat voor negatief effect dat heeft op jouw relatie.

 • Klagen dat je soms net zijn moeder lijkt – in deze module leer je hoe dat kan en het belangrijkste: hoe je dat om kan zetten
 • Tools – je krijgt meerdere succes tools die ervoor zorgen dat jij jouw vrouwelijke energie op de juiste manier gaat inzetten.
 • Bonus – het visualiseren van jouw ideale relatie zorgen voor mooie resultaten en goede gevoelens
AUDIO : Stap 5
PDF: Stap 5
BONUS: Visualiseren
BONUS: Visualiseren
Stap 6:

De laatste stap! In deze module ga je één van de belangrijkste tools leren die niet alleen voor meer connectie in jouw relatie gaan zorgen, maar je kan dit toepassen om elke relatie te verbeteren.

 • Kers op de taart – in deze module leer je hoe belangrijk oprecht luisteren is
 • Tool – je krijgt één tool mee die je elke dag en elk moment kan oefenen waarmee jij in jouw vrouwelijke energie komt
 • Bonus – hoe om te gaan met (bindings) angst plus nog 3 eyeopeners!
PDF: Stap 6
BONUS: Hoe om te gaan met (bindings) angst
BONUS: Hoe om te gaan met (bindings) angst
BONUS

 Tof! Je bent alweer bij het einde aangekomen!

HIER kan je al het bonus materiaal vinden. Er staan nu losse trainingen in, Q&A, podcasts en nog veel meer. Volg vooral je gevoel! Soms kan je ergens tegenaan lopen en dan gaat jouw gevoel uit naar een bepaalde module. Daarin staat dan precies het antwoord wat je nodig hebt.

Mocht je hier graag coaching bij willen dan raad ik je aan om op de link VIP Coaching te klikken.
VIP COACHING