Het online programma:

Kom in je Kracht als Vrouw!

Herken je het dat je vaak in je hoofd leeft? Dat je hoofd continue aanstaat en best op een negatieve manier?
En/of hoor je vaak dat je te gevoelig bent en je niet zo druk moet maken?
Merk je dat jij jouw kracht verloren bent als vrouw?

Herkenbaar! Jij en veel andere vrouwen lopen hier tegen aan. Door alles wat je meegemaakt hebt kun je in je hoofd zijn gaan leven en laat daar nou net NIET jouw power liggen.

Om weer uit je hoofd te gaan en terug naar jouw kracht staat er voor jou een succesvol online programma klaar. Waarin je alles leert over hoe je als vrouw weer in je kracht kunt komen en blijven!

Wat ga je leren?
🔥 Je leert waardoor je in je hoofd schiet, hoe je er weer uit gaat en waar die negatieve stem vandaan komt. Dit is simpel en handig, zodat je weer makkelijk terug naar je kracht en zelfverzekerdheid kunt gaan en blijven.
🔥 Je gaat leren hoe je weer rustig in je hoofd en lijf wordt.
🔥 Je leert hoe je weer contact maakt met jouw gevoel, want dat is enorm krachtig.
🔥 Hoe jij jouw intuïtie weer sterker maakt of aan de praat krijgt (want dat gaat jou leiden naar gelukkig zijn met jezelf en een gelukkig leven)
🔥 Heb je vaak gehoord dat je niet zo gevoelig moet zijn of moet overreageren? Wat een onzin! Daar gaan we juist jouw kracht van maken. Die gave heb je niet voor niets gekregen.
🔥 En als klap op de vuurpijl ga je leren hoe jij jouw spirituele zelfvertrouwen kan vergroten. Hierdoor krijg je nog meer zelfvertrouwen in het leven, ga je nog meer door stralen en mooie wonderen aantrekken!

En trust me! Het is simpel, makkelijk en het is een stappenprogramma. Het vereist niet veel van je tijd, zodat je het gemakkelijk naast alle andere dingen in je leven kunt doen.

Ja ik wil in mijn kracht komen!

Als bonus krijg je nu gratis de training mee:
Hoe jij jouw grenzen beter stelt en hoe je kunt stoppen met People Pleasen t.w.v. 70 euro!

Vaak kan een verlies van jouw kracht ook komen doordat grenzen niet genoeg of niet duidelijk genoeg gesteld worden. Hierdoor kan je soms erg moe zijn, opgebrand, last hebben van een kort lontje, maar kan ook het bekende people pleasen om de hoek komen. Om daarbij te helpen krijg je deze bonus er tijdelijk gratis bij!

YES! Let’s go!

Er zijn nog maar een paar plekken vrij om mee te doen met dit online programma.
En die vullen zich altijd razendsnel. Dus wees er snel bij!

Het online programma kan je nu kopen met een Early Bird prijs voor 125 euro.

Wanneer er nieuwe trainingen of extra features bij komen dan gaat de prijs omhoog.

Ja ik wil in mijn kracht komen!

Berichten van klanten die jou voor gegaan zijn:  

Tessa heeft mij, met haar online training, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd. Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Ik was heel onzeker en twijfelde veel aan alles. Ik had veel bevestiging nodig en door dit online programma heb ik eindelijk mijn kracht weer terug gevonden. Ik voel me weer zelfverzekerd. Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey

“Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw online programma heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee.”

Diana

Heel lang heb ik getwijfeld om te investeren in mezelf. Ondanks dat ik al jaren tegen een aantal ingebakken negatieve patronen aanliep. Dit belemmerde me onwijs in mijn dagelijkse activiteiten. De stap om deze dingen met Tessa aan te pakken, is de investering 100% waard. Ik zou willen dat ik niet had getwijfeld! Ik heb weer grip om mezelf gekregen en ben dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een jas van oude patronen en onzekerheid uitgedaan en ben in mijn kracht komen te staan! Ik ben haar onwijs dankbaar.

Djamilla

Ben je zo dankbaar! Besef dat ik door dit online programma een heel ander mens ben geworden en andere mensen die dat ook zeggen en zien. En dat ik enorm ben gegroeid van onzeker naar zekerder. Gewoon durven zeggen wat ik denk, er mogen zijn, lachen en lol hebben maakt het leven zo veel makkelijker en leuker. Doorzettingsvermogen, doelen behalen en geen andere stem meer in mijn hoofd en als het er wel is ga ik er nu heel anders mee om. Dank je mooi mens.

Wendy