Laatst was ik op een feestje en daar kwam het ter sprake dat ik een lifecoach ben. En daar was die weer…. De opmerking die ik wel vaker hoor: “Als ik een probleem zou hebben, zou ik naar een oudere coach zoeken.” Daar heb ik zo mijn twijfels bij, want zegt de leeftijd van een coach alles? Is het niet veel belangrijker om een goede klik te hebben en je op je gemak te voelen?

 

Ik mag dan een broekie zijn, 27 winters jong, maar ieder persoon heeft zijn eigen rugzak. Inderdaad, de één heeft er 5 bakstenen in zitten en de ander een klein kiezelsteentje, maar als ik één ding geleerd hebt in mijn coachingsjaren…. Is dat mijn ideeën en oplossingen, niet die van een ander zijn. Daarbij moet ik eerlijk bekennen dat mijn rugzak goed gevuld is. Een burn out? Been there, maar mag dat mij vormen binnen een coaching? Nee, maar het heeft mij wel heel veel geholpen (uiteindelijk). Maakt dat mij een betere lifecoach dan andere coaches? Nee, zeker niet. Was ik zonder ervaringen van vroeger een andere coach? Denk het niet, maar leerzaam was het zeker. Wat ik probeer te zeggen is dat leeftijd en (levens)ervaring niet het belangrijkste moet zijn waar jij je coach op uit zoekt. Age is just a number!

lifecoach

Wat wél belangrijk is waar je je coach op uitzoekt is het volgende: Een goede klik! Dat is 1 van de redenen waarom een intake gesprek bij mij (en anderen) gratis is. Het is zo belangrijk om een goede klik met je coach te hebben. Kies zeker voor een coach die dit aanbied. Op deze manier kun je kijken hoe het aanvoelt. Voelt het niet goed? Kom daar eerlijk voor uit. Als jij een coach hebt met de juiste visie op het leven, dan begrijpt deze het echt wel. Wij zijn namelijk coaches geworden om JOU te helpen, als dat beter kan bij een andere lifecoach. Fine by me!

 

Waarom een klik zo belangrijk is? Wanneer jij je op je gemak voelt, bereik je veel meer binnen een coaching. Logisch zou je denken, maar niet voor iedereen. Wat ik je op het hart wil drukken is niet een coach af te schepen op de leeftijd, maar kijk naar je gevoel. Spreekt de website je aan? De foto? De ervaring? Komt het voor jou professioneel over? Kies een coach die bij jou past, waar jij je bij je op je gemak voelt. Waar aan jij je gevoelens en gedachten bloot durft te leggen. Figuurlijk dan…. Het allerbelangrijkste is dat jij het idee hebt dat je aan het juiste adres bent, want de juiste coach bij de juiste persoon maakt een wereld van verschil.

Heb jij het gevoel dat jij bij mij stappen kunt gaan maken? Wordt dan HIER lid van mijn super vette online membership programma. Waar je gegarandeerd resultaat gaat behalen!