Welkom op de pagina voor het online programma:

Kom in je Kracht als Spirituele vrouw!

Kan jouw spiritualiteit wel een boost gebruiken?
Schiet je vaak in je hoofd en merk je dat je daardoor minder connectie met jezelf en jouw omgeving hebt?
Wil jij leren samenwerken met het Universum en jouw Spirit Guides, zodat je gelukkiger, zelfverzekerder en krachtiger gaat worden?

Tof! Je bent hier op de juiste plek om die zelfverzekerde spirituele vrouw te worden. Je leert het in het online programma alles over!

Wat ga je leren?
🔥 Om jouw spirituele kracht te vergroten en sterker te maken is het belangrijk om veel over het ego te leren en ermee te gaan werken. Dit heft blokkades op, zorgt ervoor dat je meer in je kracht komt en dat jij je gelukkiger gaat voelen. In module 1 van het online programma leer je er alles over. Je krijgt simpele tools mee en leert hoe je er grip op kunt krijgen.
🔥 Je gaat leren hoe je kunt samenwerken met het Universum en jouw Spirit Guides, zodat je krachtiger in het leven gaat staan.
🔥 Je leert hoe je weer rust in je lijf en hoofd gaat krijgen, zodat je de hulp van het Universum en jouw spirit guides goed gaat opmerken!
🔥 Je gaat ook leren hoe jij jouw intuïtie weer sterker maakt of aan de praat krijgt, want dat gaat jou leiden naar gelukkig zijn met jezelf en een gelukkig leven. Jouw intuïtie is het lijntje naar het Universum en jouw Spirit Guides.
🔥 Door alle tools die je mee krijgt, ga je zelfverzekerder worden. Je gaat meer in jouw spirituele kracht staan en gaat daardoor wonderen aantrekken!

En trust me! Het is simpel, makkelijk en het is een stappenprogramma. Het vereist niet veel van je tijd, zodat je het gemakkelijk naast alle andere dingen in je leven kunt doen. Die spirituele zelfverzekerde vrouw in het leven worden gaat ervoor zorgen dat jij jouw leven ten volste gaat leven en dat je gelukkiger gaat worden dan je ooit geweest bent! Dit online programma helpt jou daarbij.

Ja ik wil in mijn kracht komen!

Waarom is aan jouw spiritualiteit werken zo belangrijk?

Als je spiritueel zelfvertrouwen hebt dan geeft dat je heel veel rust, zekerheid, stabiliteit en vooral ook kracht in het leven. Het zorgt ervoor dat je mind, body & soul in balans is. Dat komt omdat je durft te luisteren naar de leiding/ingevingen die je krijgt en hierdoor zal je gelukkiger worden dan je ooit hebt meegemaakt. Je leeft in een bepaalde flow in het leven en je merkt dat je niks alleen hoeft te doen. Hierdoor kan je veel beter met uitdagingen, problemen en struggles omgaan.
Je leeft, wanneer je spiritueel zelfvertrouwen hebt, niet meer alleen vanuit je hoofd, maar je laat alles samenwerken en voor je werken. Het universum en jouw spirit guides helpen daarbij. Wanneer je op deze manier gaat leven ga je wonderen aantrekken in jouw leven waar anderen alleen maar van kunnen dromen!

YES! Let’s go!

Er zijn nog maar een paar plekken vrij om mee te doen met dit online programma.

Je kunt hier kiezen voor twee opties.

Optie één is het online programma voor 125 euro.

Optie twee is een upgrade. Dat is het online programma plus 1 coachings-sessie met korting. (kost normaliter 117 euro per sessie)
Nu is het 199 euro voor het online programma plus de sessie.

Yess! Ik kies voor optie één!
Yess! Ik kies voor optie twee!

Berichten van klanten die jou voor gegaan zijn:  

Tessa heeft mij, met haar online training, ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd. Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Ik was heel onzeker en twijfelde veel aan alles. Ik had veel bevestiging nodig en door dit online programma heb ik eindelijk mijn kracht weer terug gevonden. Ik voel me weer zelfverzekerd. Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey

“Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw online programma heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee.”

Diana

Heel lang heb ik getwijfeld om te investeren in mezelf. Ondanks dat ik al jaren tegen een aantal ingebakken negatieve patronen aanliep. Dit belemmerde me onwijs in mijn dagelijkse activiteiten. De stap om deze dingen met Tessa aan te pakken, is de investering 100% waard. Ik zou willen dat ik niet had getwijfeld! Ik heb weer grip om mezelf gekregen en ben dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een jas van oude patronen en onzekerheid uitgedaan en ben in mijn kracht komen te staan! Ik ben haar onwijs dankbaar.

Djamilla

Ben je zo dankbaar! Besef dat ik door dit online programma een heel ander mens ben geworden en andere mensen die dat ook zeggen en zien. En dat ik enorm ben gegroeid van onzeker naar zekerder. Gewoon durven zeggen wat ik denk, er mogen zijn, lachen en lol hebben maakt het leven zo veel makkelijker en leuker. Doorzettingsvermogen, doelen behalen en geen andere stem meer in mijn hoofd en als het er wel is ga ik er nu heel anders mee om. Dank je mooi mens.

Wendy