Donderdagavond luisterde ik mijn voicemail af en daarin werd gevraagd of ik mee wilde doen aan een programma op RTL als life en relatiecoach. Leuk dacht ik en zo enthousiast als ik was, heb ik de volgende ochtend gelijk contact opgenomen. Het ging om het lifestyle experience programma op RTL 4. Er was een selectie gemaakt en zij wilde mijn expertise als life en relatiecoach graag in het programma hebben. Het gesprek was erg leuk en door mijn enthousiasme ben ik er gelijk in mee gegaan. Ik moest een document voor 3 uur terug mailen met mijn handtekening er op. Ik rende naar boven en probeerde het document uit te printen, maar tot mijn verbazing bleek dat de printer het niet meer deed. Hoe kon dat nou weer? Een uur geleden had ik nog wat geprint voor een klant?! En daar begon het twijfelen aan mijn keuze….

 

Ooit ben ik daar de fout mee in gegaan. Een hele slechte auto gekocht, terwijl er daarvoor genoeg tekenen waren dat ik het niet moest doen. Sindsdien luister ik ernaar. Dus wat voor een ander misschien irritant is, dat de printer het niet doet, is het voor mij een teken dat ik even afstand van de situatie moet nemen. Goed moet luisteren naar mijn echte gevoel. Wat zegt mijn gevoel of het stemmetje in mijn hoofd? Doen of niet doen? Je betaalt namelijk een aanzienlijk bedrag en krijgt maar 2 minuten zendtijd. Je mag het filmpje houden, maar de zekerheid of je er opdrachten uit haalt is er niet…

 

 

En dan komt Inspecteur Gadget in mij naar boven. Op onderzoek gaan we! Ik stuitte op wat negatieve ervaringen van mensen die het wel gedaan hebben. Wel probeer ik die altijd neutraal te bekijken. Daarna ben ik om de meningen van mijn vrienden en familie gaan vragen. Deze waren aardig verdeelt. Ook op de sportschool heb ik het aan wat meiden gevraagd. Toeval bestaat niet zeggen ze, en jawel.. Een van de dames werkte bij een bedrijf die wel mee gedaan had aan het programma. Veel profijt hebben ze er helaas niet van gehad… Maar wat gaat dan mijn keuze worden? Stiekem zijn mijn gevoel ook dat ik het niet moest doen. Niet nu. Onderhandelen over het bedrag zat er niet in. Het programma heb ik afgeslagen.

 

Dus heb ik nu de juiste keuze gemaakt? Dat zal je nooit weten, tenzij je een glazen bol hebt. Wel baseer ik mijn keuzes op mijn gevoel en bespreek het met vrienden en familie. Als je je keuze baseert op je gevoel, ben ik van mening, dat je nooit de verkeerde maakt. Twijfel je bij een keuze? Neem dan wat afstand, laat het los en kijk daarna eens naar je gevoel. Word je er rustig van als je denkt de keuze gemaakt te hebben? Dan zit je op het goede pad. Word je er juist onrustig van? Dan weet je het antwoord zelf ook wel.

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER