Ik merk dat dit toch een terugkerend thema is. Hier wil ik jou graag meer inzichten in geven en je de beste tip geven over: in je kracht komen! Bekijk mijn eerste video of lees de blog hieronder…

 

Wij vrouwen worden voortdurend uit onze kracht gehaald. Wat ik bedoel met niet in je kracht staan, is dat jij niet sterk in je schoenen staat. Je bent constant op zoek naar bevestiging van de buitenwereld. Bevestiging dat je leuk genoeg bent, gezellig genoeg, dat je mooi bent en noem zo maar op. Dit houdt in dat jij van binnen niet geheel blinkt van het zelfvertrouwen. Misschien is het aanwezig maar niet genoeg.

 

Wanneer jij niet in je kracht staat en op zoek bent naar bevestiging, zal je veel over je grenzen heen gaan. Ook wel een poeple pleaser genoemd. Herkenbaar? Ja ik steek ook mijn hand op. Ik was vroeger ook een poeple pleaser, maar ohh wat kan jij je hierdoor ongelukkig voelen. Lieve powervrouw die in jou verscholen zit, wordt het niet eens tijd om je grenzen aan te geven en te stoppen met die voortdurende zoek naar bevestiging?

 

Ik vind jou geweldig

Jij bent goed zoals je bent. Je bent geweldig! Niks meer aan veranderen. En dat meen ik! Maar ik neem het je ook niet kwalijk. Wij vrouwen doen het allemaal wel eens, maar hoe heerlijk zou het zijn als jij jouw leven zou kunnen leven op JOUW termen? Ik ben zo’n leven aan het leven en ik kan je zeggen dat het me ZIELS gelukkig maakt. Tuurlijk komen de angsten nog wel eens op en heb ik ook mijn netflix avonden met repen chocola, maar who cares? Ook die gevoelens mogen er zijn. Zolang ze niet de overhand hebben.

 

Maar hoe kun je dan WEL in je kracht komen?

Door naar je gevoel te gaan luisteren. Wij leven veelte veel vanuit ons hoofd, waardoor ons gevoel op de achtergrond staat. Wanneer jij gaat leren om meer vanuit je gevoel te leven, gaan we grenzen aangeven. We gaan voelen wat wel goed voelt voor ons en waar niet. En wanneer dit niet goed voelt? Doe het dan ook gewoon niet.

 

Ik weet het, het klinkt zo simpel EN DAT IS HET OOK. Wij mensen maken het allemaal veelte moeilijk. Ons gevoel geeft een slecht signaal af, het voelt niet goed zoals wij dat omschrijven en wat doen we dan (tenminste de meeste van ons) JA HOOR WE DOEN HET GEWOON ALSNOG.

 

Vraag jezelf elke dag af. Wat wil ik nu echt? 

Laat je eens leiden door je gevoel. Vraag jezelf elke dag, wat wil ik nu écht? Wat zegt mijn gevoel? En maak dan de keuze om je gevoel te volgen. Het draait allemaal om een keuze, maar daar zal ik niet te veel over uitweiden. Blijf bij je gevoel.

 

Voelt het zwaar en bedrukkend? Laat het los. Voelt het goed, luchtig en leuk? Ga ermee door. Zo simpel is het. Wij hebben allemaal een keuze gekregen en aan jou de keuze om naar je gevoel te luisteren. Keuzes maken die goed voor JOU voelen. ZO kan jij weer in je kracht komen. Het kost enige tijd om dat gevoel weer te voelen, die verstopt zit onder de maskers, pijnen en teleurstellingen, maar geloof me. Breek die beerput open en ga weer leren voelen. Het leven zal je wonderen schenken!

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER