Al jaren coach ik vrouwen met succes van Onzekerheid naar Zelfvertrouwen en door de jaren heen blijft deze wijze les omhoog komen: Onzekerheid is niets meer of minder dan een negatieve gedachte die je constant tegen jezelf blijft herhalen. In deze blog leer je de succesvolle basis om grip te krijgen op jouw Onzekerheid. En dat start allemaal bij de juiste kennis opdoen en het toepassen van wat je leert.

 

Tip 1: Word je bewust van je gedachten. 

Bewust worden van je gedachten is waar DE successleutel in zit om grip te krijgen op jouw Onzekerheid, want Onzekerheid is namelijk niets meer of minder dan een negatieve gedachte die jij tegen jezelf blijft herhalen. Dat kan zijn: Ik ben niet goed genoeg. Ik ben niet bijzonder. Ik kan het niet of ik ben het niet waard. Hoe meer je dat blijft herhalen tegen jezelf; hoe meer je er in gaat geloven. Hoe langer je namelijk een negatieve gedachte blijft herhalen, hoe meer je er een waarheid van gaat maken

Tip 2: Leer meer over het Ego.  

Door meer over het Ego te leren ga je merken dat jij die gedachtes makkelijker van je af kan zetten. Dat het eigenlijk een onzin gedachte is en dat jij er niet op hoeft te reageren. In het online programma: in 5 stappen naar grip op jouw onzekerheid wordt in de eerste stap gelijk alles over het ego mee gegeven. Waarom? Hoe bewuster jij wordt van het ego en wanneer dit tegen jou praat, hoe gemakkelijker het wordt om grip op die onzekerheid te krijgen. Dit is één van de successleutels die voor mij en mijn klanten onwijs veel gebracht heeft.

 

Tip 3: Mediteren is een sleutel tot rust in je hoofd en lichaam.   

Onzekerheid zorgt ervoor dat je veel in je hoofd zit. Hoe meer je in je hoofd zit, hoe meer onrust jij ervaart in jezelf. Mediteren werkt super goed om je gedachten rustiger te krijgen en om even ‘uit je hoofd’ te gaan. Het is niet de bedoeling dat met meditatie jouw gedachten helemaal weggaan. Dat kan ook niet. Het gaat er juist meer om dat je bewust wordt van het Ego wat tegen je praat EN dat je de focus weer kan verleggen naar de meditatie. Alles gaat en staat met jouw focus. Als die sterk genoeg is dan kunnen die gedachten zich niet eens aan je opdringen, maar het is een proces. Verwacht niet van jezelf dat je dit gelijk kan. Stap voor stap word je ergens beter in. Oefening baart kunst zeggen ze ook wel.

 

Tip 4: Ga positiever tegen jezelf praten.  

Dit is ook één van de sleutels tot succes. Wanneer jij je bewust bent van je gedachten, kan je er uiteindelijk positieve gedachten voor in de plek gaan doen. Stel nou dat je merkt dat je een negatieve gedachte hebt? Vecht er dan niet tegen. Laat het er even zijn. Haal je focus er vanaf door wat anders te doen of te mediteren.. Daarna ga je pas positieve dingen tegen jezelf zeggen. Anders wordt het een strijd en dat is niet wat je wil. Het beste is om gelijk wanneer je wakker bent voor positieve gedachten te kiezen. Zoals: Ik kan het. Vandaag is mijn dag. Ik ben een succes. Ik ben het waard. Wanneer je dit in de ochtend doet dan is het momentum van die negatieve gedachtes later op de dag niet zo groot.

 

Wil jij deze tips op de goede manier toepassen? Maar weet je niet precies hoe? Dan kan je de gratis training aanvragen met 4 geheimen voor grip op onzekerheid. Die kan je hier aanvragen: Gratis de Online Training Volgen.
Daarin krijg je veel extra tips. tools en krijg jij dé stap mee om een positief zelfbeeld te krijgen.

Of ben jij getriggerd door de informatie over het ego en voel je dat daar nog meer te behalen is in grip op jouw onzekerheid? Dan kan je hier gebruik maken van de tijdelijke aanbieding op het online programma in 5 stappen naar Grip op jouw Onzekerheid:
https://www.mindandfeeling.nl/5-stappen-grip-onzekerheid