Ik geloof er in dat alles in het leven mindset is. En dat alles wat je gelooft werkelijkheid kan worden. Of dat nu een angst of iets positiefs is. Wél geloof ik dat positiviteit een veel betere energie heeft en daardoor sneller werkelijkheid kan worden dan iets waar je angstig over bent. In deze blog wil ik met jou het geheim van zelfvertrouwen delen en wat bewustwording + een goede mindset voor positieve effecten kan hebben…

 

De laatste jaren heb ik mij heel erg verdiept in The Law of Attraction. The Secret is een duidelijke uitleg van de basis ervan. Deze staat op netflix. De theorie, even in het kort gezegd, is dat jij jouw realiteit creëert met jouw gedachten en jouw gevoelens. Wat je denkt trek je aan. Denk je positief; dan zal jij ook positieve situaties aantrekken. Hetzelfde als jij negatief denkt.

 

Ik ben niet iemand die alles klakkeloos overneemt. Ik las hierover en ben het zelf gaan testen. Nog meer lezen. Nog meer oefenen en veel gaan bespreken met mensen die ook volgens deze wet leven. Die er ook in geloven en er elke dag mee leven.

 

Het heeft mijn leven positief veranderd!

 

Vroeger was ik zelf ontzettend onzeker. Onzeker over mijzelf, mijn carrière, waar ik goed in was, mijn lichaam, wat mensen van me vonden, relaties. Echt alles! Maar wat ik leerde is dat onzekerheid niets meer of minder dan een negatieve gedachten is waar je in gelooft. En wanneer jij in die negatieve gedachten gelooft; dan laat het leven (de wet van aantrekkingskracht) jou dit zien. Soort bewijs van jouw denkwijze. Daarom is bewustwording zo belangrijk voor Zelfvertrouwen.

 

‘Of je nu gelooft dat je het kunt of niet kunt.. Je hebt gelijk’ – Henry Ford

 

Alles waar jij in gelooft is jouw waarheid. Jouw gedachten staan ook in verbinding met jouw gevoel. Dus hoe negatiever jij denkt, hoe rotter jij je voelt. Dat zal je ook terug zien in jouw leven. Denk je positief? Dan voel jij je happy en zal je elke dag leuke dingen mee maken, omdat jij die automatisch naar je toe trekt

 

Dit is hoe het spel van het leven nou eenmaal werkt.

 

Zo zag ik laatst een opmerking voorbij komen op social media. Het was een opmerking onder een online programma. “Een online programma werkt niet voor mensen.” Het eerste wat ik dacht was: oké dit is dus wat jij gelooft en dat is prima. Dan zal zoiets inderdaad niet voor jou werken, want je hebt bij voorbaat al de gedachte dat het niet werkt. Ik heb er verder geen oordeel over. Toch zie ik wel vaak aan de situaties waar mensen in leven wat ze denken en voelen.

 

Ik geloof daarentegen wél in online programma’s. Ik investeer ook een hoop geld in mijn persoonlijke ontwikkeling, in bewustwording en dit doe ik allemaal door online programma’s te volgen bij business coaches. Voor mij werkt het top! Maar dat komt ook omdat ik er in geloof.

 

Ik probeer ook vaak iets uit voor ik zelf met een conclusie kom dat iets niet werkt.

 

Maar voordat die conclusie getrokken is, is het ZO belangrijk om bewust te zijn van wat je denkt. Dat leer ik ook aan al mijn klanten. Wordt een meester in het bewust worden van wat je denkt, voelt en doet EN ga dat elke keer bijschaven waar nodig. Vooral als je een bepaald gebied wilt verbeteren.

 

Pas dus je mindset aan. Met mindset bedoel ik je gedachten. Jezelf een nieuw verhaal vertellen. Daarmee veranderd jouw gevoel, je gedrag en jouw leven. Het heeft voor mij mijn leven veranderd toen ik meer bewustwording ging implementeren en het zorgt er elke dag voor dat ik Zelfvertrouwen heb. Dat ik straal en dat ik me gelukkig voel.

 

Mindset is alles!

 

Het geheim van Zelfvertrouwen hebben is: Geloven in jezelf! Dat begint bij bewustwording van wat voor negatieve dingen je tegen jezelf egt. Alle shit helen die je mee gemaakt hebt en jezelf een nieuw verhaal gaan vertellen. Net zolang tot je in dat nieuwe verhaal gaat geloven en je bewijs in je leven te zien krijgt!

 

Ik heb nu een aanbieding staan op mijn e-boek: De kracht van je gedachten. Hierin staan tools om bewust te worden van je gedachten. Shit te helen van vroeger EN jezelf een nieuw verhaal vertellen. De eerste paar pagina’s had ik naar een klant gestuurd en zij zei dit:

 

Beste Tessa,

Heel erg bedankt hiervoor. Ik heb m gister avond meteen uitgelezen. Super interessant. Ik ga hier zeker wat aan hebben en merk het meteen al.Wat ik graag met je zou willen delen is het volgende.

Ik ben zelf moslima en binnen de Islam herken ik zoveel van wat in jouw e-boek staat. Ik put zelf heel veel kracht en moed uit mijn geloof en in het lezen van de koran. Toen ik de hoofdstukken over het Ego en over de wet van het aantrekken las vielen veel puzzel stukjes in elkaar.

Ik heb mij dus nu voorgenomen om mijn Ego ( die mij met al die negatieve gedachten over jaloezie gek maakt ) te omarmen en ik beslis zelf wat ik denk en voel. Mocht hij een keer onnodig advies geven dan zal ik dat accepteren maar er wel een positieve draai aan geven.

Als je je vol overgave geeft en 100% je intentie hebt het goede te willen dan krijg je dat ook en trek je dit dus aan.

Super leuk om zo de vergelijkenis te zien. Ik ben er erg blij mee en ben je erg dankbaar hiervoor.

Dit wilde ik graag met je delen.

Nogmaals heel erg bedankt Tessa!

 

HIER kan je het e-boek aanschaffen voor nu geen € 19,95 maar € 9,95. Start vandaag nog met je leven een positieve wending te geven!

 

Start dus met geloven in jezelf om Zelfvertrouwen te krijgen. Wordt bewust van wat je denkt en neem als doel om meester te worden van je gedachten. Geloof mij: bewustwording gaat jouw leven positief veranderen en je gaat de beste versie van jezelf neerzetten elke keer. Begin met babystapjes door elke dag een half uur vrij te maken om hieraan te werken. Binnen een paar weken ga je al resultaat merken.

 

Ben jij klaar voor die babystappen? Wil je daar graag de juiste stappen voor zetten? Kijk dan eens naar het nieuwe VIP Membership. Groeien voor een lage prijs? Hell yeahh.. Klik HIER