Ik ben opgegroeid in een gezin met hardwerkende ouders. Een vader met eigen garagebedrijven en een hele hardwerkende moeder. Al sinds ik ging puberen had ik een droom om een eigen bedrijf te hebben, maar wat? Waar liggen mijn passies en talenten? Kan ik dat wel?

 

Van vele baantjes heb ik mogen leren wat ik niet wilde. Mijn moeder zei daarbij altijd; “het is goed om te weten wat je niet wilt, want zo ga je steeds duidelijkere wensen creëren van wat je wél wilt.” Op dat moment, zo eigenwijs als ik ben, gooide ik dat advies in de wind natuurlijk. Ik werd er alleen maar onzeker van. Heel erg onzeker kan ik je vertellen. Zo onzeker dat ik van te voren al rekening hield met het feit dat ik het toch niet kon en weer ontslagen zou worden. Niet de juiste denkwijze nee, ik weet het. Ik twijfelde zo erg over alles en over mijn dromen. Wat voor opleiding ik wilde gaan doen, wat voor baan goed was voor mij, waar mijn passies lagen. Er was toch wel IETS waar ik goed in kon zijn? Totdat……

 

Ik bij een callcenter terecht kwam. Dit was het moment dat alles voor mij veranderde. Niet gelijk natuurlijk, want ik ging er nog steeds met dezelfde gedachten in. Nu ik er zo op terug keek was dit een duidelijk teken dat ik in de richting geduwd werd waar mijn talenten lagen. Na 6 weken op de klantenservice gewerkt te hebben, is mij gevraagd om een nieuw project in Tilburg op te starten, als coach! Toen wist ik nog niet wat het in hield, maar ach… Ik hoefde niet te bellen, dus ik nam alles aan! Coachen werd gauw mijn passie en de complimenten vlogen me om de oren. Wat een plezier heb ik daar gehad. Met plezier naar je werk gaan. Ik wist niet dat het mogelijk was. Veel bijzondere mensen leren kennen, van mogen leren en ik kijk met veel plezier terug op deze mooie tijd. Wil iedereen hier nog graag voor bedanken. Dat ze in me geloofden en me kansen boden om te groeien.

 

“All of your dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”

 

Na 4 jaar gewerkt te hebben als coach, had ik het gevoel dat ik hier uitgeleerd was. Ik wilde verder. Meer leren. Meer ervaringen opdoen. Een eigen bedrijf starten… Is het nu eindelijk tijd? Is dit wat ik wil? Ja en ja! Dit is mijn droom, dit is wat ik wil. De twijfel was er in het begin zeker en nu ook soms nog, maar ik ben er voor gegaan. Ik heb alles op me af laten komen. Gewoon in het diepe gesprongen. De naam vond ik misschien nog wel het moeilijkst. Die verander je niet zo snel. Na een heerlijke nacht slapen, opende mijn oogjes zich weer voor een nieuwe mooie dag. Toen wist ik het: Mind&Feeling! En zo is het balletje gaan rollen…

 

Dus mijn geheim hoe jij jouw dromen kunt waar maken? Een droom begint soms met een klein gevoel, een klein idee en dat gaat groeien. Luister naar je gevoel, want het leven is zo kort. Voor de 1 werkt een plan maken, voor de ander werkt een sprong in het diepe. Focus op wat je wilt, behoud deze focus en ga ervoor! Blijf vertrouwen hebben en geef niet op. Risico’s moet je nemen in het leven. Wees niet bang om onderuit te gaan. Dit zijn alleen maar momenten waar je van kan leren. Mijn doorslaggevende motto: Als je 70 jaar bent, je zit in je oude maar vertrouwde (muffe) stoel. Je kijkt terug op je leven. Wat wil je tegen jezelf zeggen op dat moment? Had ik maar of wat ik ben trots op mezelf dat ik de stap gezet heb? Soms moet je iets gewoon proberen. Ook al ben je er misschien niet helemaal 100% klaar voor.

dromen

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER