Frustratie! Misschien ken jij dit gevoel maar al te goed als onderneemster. Je kan al veel geprobeerd hebben. Ziet andere ondernemers wel groeien en successen behalen, maar bij jou? Krekels..

Of misschien gaat je inkomen even omhoog, maar knalt het net zo hard naar beneden.

Het geld voelt als een struggle.

Hoe kan dat nou? Je doet alles wat ze zeggen dat je moet doen. Elke dag posten, nieuwe ideeën in de wereld zetten, misschien zelfs cold-calling and you know what?

Eigenlijk vind je er NIKS aan, maar je doet het omdat het moet. Je business moet draaien en dat doet het nu niet, of niet goed genoeg.

Herkenbaar?

Die frustratie heeft een enorme impact op jou, op jouw business en vooral ook op jouw leven. Het werkt in alles door. Je voelt je niet optimaal, want je maakt je zorgen. Je zit meer in je hoofd door die frustratie.

En ik herken dit als geen ander! Ik was enorm gefrustreerd in mijn vorige business. Voor mijn gevoel had ik van alles geprobeerd. Online trainingen geven, trainingen geven op een universiteit, gratis sessies weggeven, gratis e-boeken en pdf’s weggeven, koude acquisitie, een boek uitgeven.

En om heel eerlijk te zijn kwam er alleen maar meer frustratie. Niks werkte, of het werkte maar even en daarna kelderde mijn inkomen weer precies naar wat het was.. ‘Net genoeg om van te leven’.

Ik kocht programma, na boek, na coach om mijn business te laten groeien. Elke dag postte ik op social media. Ik deed letterlijk ALLES wat andere ondernemers zeiden wat ik moet doen. Toch bleef het grotere level ondernemen uit en de frustratie in mij groeide, groeide en groeide..

Ik was erover na aan het denken om te stoppen met alles, maar toch kwam ik elke keer weer terug in de business. Ik kon het niet loslaten.

Maar toen kreeg ik een klap van de man met de hamer. Je weet wel, zo’n light bulb moment..

Ik leerde een hele andere business coach kennen en kwam bij haar binnen, omdat ik mijn inkomen hoger wilde hebben. Ik wilde dat grotere level in het ondernemen en meer van het leven kunnen genieten met geld. Mijn business moest en zou naar the next level gaan.

En toen kwam die man met de hamer..

Het gesprek ging over geld, maar het veel dieper dan dat. Ze benoemde dat als je vanuit frustratie aan het ondernemen bent – dan is dat wat je terug krijgt. Elke actie die je uitzet vanuit frustratie, is een effect wat je terug krijgt.

And I’ll be dammed.. Dat was precies wat ik deed! ALLES wat ik deed in het ondernemen was vanuit frustratie. Dus dat was wat ik terug kreeg. Nog meer frustratie, want jouw business is een spiegel van jou.

En deze manier van ondernemen had ik nog NOOIT van iemand gehoord. Van geen enkele business coach of een law of attraction coach.  

Dit was waarom alles niet werkte. Die business coach legde het uit in The Red Light / Green Light System.

Het zit letterlijk zo in elkaar: als je in frustratie zit, dan zit je in jouw Reds. En als je vanuit de Reds aan het ondernemen bent dan is dat precies wat je terug krijgt. Nog meer Reds. Dus nog meer frustratie.

Ik zat vast in een endless loop van fixen. En alles willen fixen is een overduidelijke Red.

Wanneer je dingen vanuit REDS aan het doen bent, dan is dat precies wat je terug krijgt. Ik zat dus in een fixing modus en dat was wat ik terug kreeg, meer dingen om te fixen. Meer problemen in mijn business om op te lossen.. Nog meer frustratie.

En wanneer je die endless loop herkent, wanneer je die frustratie herkent, dan moet je niet gaan fixen. Alles behalve juist! Je moet het compleet tegenovergestelde gaan doen. Iets wat jouw rationele mind (het ego) totaal niet leuk zal vinden.

Ik kreeg het advies om afstand te nemen. Afstand van de zaak. Van die frustratie. Van die endless fixing loop.. En dat was wat ik deed.

En natuurlijk ging het ego schreeuwen. Die zei: dat kan je nu niet doen, er moet inkomen komen, je moet dit probleem oplossen en in orde maken voor jij jouw aandacht eraf mag halen.

En door te veel naar die ego stem te luisteren was ik hier juist terecht gekomen. Was ik over mijn grenzen heen gegaan en voelde ik me uitgeblust. Ik had mijn gevoel geparkeerd en was alles vanuit de Reds aan het doen (dingen oplossen)

Mijn gevoel gaf al heel lang iets aan, maar door zo naar die negatieve ego stem te luisteren was ik ongelukkig geworden. Mijn passie was verdwenen in het ondernemen.

Dus ik ging door dat ego heen en ging dat gevoel onderzoeken toen ik afstand van de zaak nam. Wat wilde ik nou echt? Waar werd ik nou echt gelukkig van? En dat antwoord kwam als een donder slag bij heldere hemel..

Door afstand te nemen zorgde dat voor één van mijn grootste inzichten zorgde. Mijn grootste succes en doorbraak moment in het ondernemen was dat. Nu ik er op terug kijk ben ik ZO blij dat ik dit ben door gegaan, dat die frustratie er was. En wat het mij geleerd heeft.

Frustratie voelt heel k*t, want ik stond op het punt om op te geven, maar in feite geeft het jou een keiharde boodschap mee. Een boodschap waarin je afstand moet nemen. Moet gaan zorgen voor jezelf (want dat is letterlijk een code voor succes) en echt eens moet gaan kijken naar wat je nou écht wil met jouw business.. Soms moet je harde keuzes maken om te komen waar je wil komen!

Mijn grootste succes lag in de methode van het ego en de Reds en Greens toepassen. Die methodes hebben voor mij voor zo mega veel successen gezorgd.

Ik ben een hele andere kant in de business op gegaan, een kant die mij veel gelukkiger maakt. Waardoor ik me weer geïnspireerd voel, vol passie aan het ondernemen ben, super vette stappen zet en waardoor alles steeds beter en beter voelt! En zelfs een vette podcast hierover opgenomen die volledig vanuit inspiratie kwam en waar hele goede reacties op kwamen. (klik hier om die te beluisteren)

Ik leef elke dag meer en meer het leven van mijn dromen. Ik sta nu weer met passie op om aan mijn dag te beginnen en alles is letterlijk in een heerlijke flow!

Dat wil ik ook voor jou! Want dan voelt het ondernemen weer als een feestje

Wil jij leren hoe jij daar kunt komen? Wil jij uit die frustratie stappen en ben jij klaar voor meer succes in jouw business? Dan nodig ik jou van harte uit om mee te doen met het online programma snel meer succes in jouw business. Hierin krijg je die succes methodes mee van het ego en de Reds&Greens. Trust me! Dat gaat voor zo’n mega mooie veranderen zorgen.

Doe hier mee: www.mindandfeeling.nl/snel-succes-business