Dromen zijn er om realiteit te worden. Al wilt je angst je graag iets anders vertellen. En andere mensen natuurlijk. Die het lef niet hebben om hun dromen te durven volgen. Laat je dus nooit weerhouden door angst of andere mensen om te doen wat jij graag wilt doen.

 

Zo had ik vroeger ook een droom om een eigen bedrijf te starten. Om andere onzekere vrouwen te gaan helpen met zelfvertrouwen. Dat ben ik gaan doen. Tuurlijk was dit spannend. Het voelde voor mij als een sprong van een flat met 20 etages. En natuurlijk zeiden sommige mensen tegen me dat het een stom idee was…

 

Maar toch ben ik mijn hart gaan volgen. Mijn gevoel zei dat dit het juiste pad voor mij was. Dat ik alle ‘moeilijke’ dingen mee gemaakt heb in mijn leven, zodat ik andere daar weer bij kan helpen. Helpen op hun pad om met zelfvertrouwen door het leven te gaan.

 

Als ik nu tegen mensen zeg dat ik vroeger onzeker was, zeggen ze: jij? Daar heb ik niks van gemerkt! En dat kan kloppen. Ik was een meester in het verbergen van mijn gevoelens. Mijn verdedigingsmechanisme was dan ook: me afsluiten en terugtrekken. Ik had voortdurend een masker op naar de buitenwereld. Wist perfect wat er van me verwacht werd. Daar voldeed ik dan ook aan.

 

Maar het voelde niet goed. Het voelde niet als de echte Tess. Ik verborg me achter een masker. Ik was niet gelukkig met wie ik was en hoe ik in het leven stond.

 

Ik heb een lange weg af moeten leggen om te komen waar ik nu ben. Om echt mezelf te zijn. Mijn grenzen aan te gaan geven. Stoppen met people pleasen. En schijt te krijgen aan wat andere mensen denken. Mijn eigen weg volgen en mijn gevoel.  

 

Transformaties

Mensen die die het pad bewandelen van zelfvertrouwen… Je zal nooit uitgegroeid zijn. Ik blijf ook nog steeds groeien. Steeds meer leren vertrouwen op mijn gevoel en op het leven. Je gaat steeds weer door een nieuwe transformatie. Je groeit. En soms trek je je weer terug in je cocon. Dan ga je oude patronen en gedachten weer los laten. Je groeit elke keer weer naar een nieuwe betere versie van jezelf. Als je dit aan durft te kijken in jezelf tenminste.

 

Om de zo veel tijd ga je door een nieuwe transformatie. Die is bedoeld om oude patronen los te laten. Weer van binnen te groeien. Een nieuwe fundering binnen jezelf neer te gaan zetten. Je gaat je meer afvragen wat je nou eigenlijk wilt en wat JOU gelukkig maakt.

 

“Als je iets eng vindt, is het een teken dat je het moet doen!”

 

Zo ben ik laatst ook weer door een transformatie heen gegaan. Ik deed nog te veel dingen die mij ongelukkig maakte. Die zwaar aanvoelde. Dus ik begon mijzelf de vraag te stellen; wat maakt mij dan wél gelukkig? Wat mag er door mij heen ontstaan?

 

En toen kwam mijn (oude) droom omhoog. Na deze transformatie is het een brandend verlangen geworden. Mijn hart staat ervan in de fik. Deze droom koester ik al een tijd, maar het voelde niet als het juiste moment om het te gaan doen. En nu wel. Ik ben er klaar voor. Hoe spannend ik het ook vind, want deze droom is mijn diepste verlangen. Mijn diepste wens. Dus ook het spannendst om uit te voeren.

 

Mijn droom

Ik wil online vrouwen gaan helpen met onzekerheid. Wat ik merk is dat er toch een drempel is voor vrouwen om hulp te vragen. En aangezien het mijn missie is om powervrouwen te creeren. Geen volgers, maar leiders. Vrouwen die in hun kracht willen staan en stralend van zelfvertrouwen door het leven willen gaan. Leek dit mij de perfecte combinatie.

 

Een online membership programma creeren. Met een community waar je elkaar kan ondersteunen. In het programma zelf komen meerdere trainingen te staan, e-boeken en een hoop andere informatie. Ook is de content alleen voor jou als VIP lid in het programma beschikbaar. Het wordt elke keer aangevuld met nieuwe informatie en je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit zijn maar een paar voorbeelden van wat er in gaat komen.

 

Je kan dus online gaan groeien. Hoeft er de deur niet voor uit. Kan instappen in het programma wanneer je wilt en uitstappen wanneer je wilt. Je zit nergens aan vast. En het komt ook nog eens voor een spotprijs online.

 

Deze droom, mijn nieuwe verlangen om nog meer mensen te kunnen helpen, mag dus door mij heen gaan ontstaan. Daarnaast ga ik ook nog maar 5 VIP klanten persoonlijk coachen. Geen volle agenda, want daar word ik niet gelukkig van. Ik wil mijn klanten voldoende aandacht kunnen geven. En ga ik verder met mijn boek. Over mijn onzekere weg en hoe ik gegroeid ben tot de powervrouw die ik nu ben.

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER