Geld vind ik het interessantste onderwerp, en het meest bewogen onderwerp, waar ik het over kan hebben. Door geld kan je groeien, maar ook de meest diepste angsten in jou ervaren.

Door geld kan je boven jezelf uit stijgen. Je kan doelen er in stellen en jouw beste leven erdoor leiden, maar wanneer je het niet hebt of tijdelijk minder, dan kunnen ook jouw grootste angsten omhoog komen.

En dat maakt geld zo interessant! Want je kan daar allemaal iets aan veranderen.

Het is namelijk niet de bedoeling dat Geld macht over jou heeft, het moet andersom zijn!

Geld kan makkelijk jouw leven in komen, maar kan ook moeilijk jouw leven in komen. Het kan in grote getallen binnen stromen, maar weer net zo hard eruit als jouw Money Mindset niet helemaal in orde is..

De relatie die ik ermee heb is één van de interessantste dingen die me altijd bezig houdt en waar ik altijd doelen in stel. Die doelen worden ook behaald en hoe dat spel van Geld werkt – wil ik aan anderen gaan leren. Geld is nou eenmaal belangrijk en mensen die zeggen dat dat niet zo is ontwijken het.

Er zitten namelijk zo veel oordelen in deze wereld rondom Geld. Het is slecht. Mensen die veel Geld hebben zijn arrogant of gierig. Er hoort geen Geld in de wereld te zijn. Geld is moeilijk..

En dat soort oordelen en gedachtes.

Ik geloof er in dat als jij jouw Money Mindset gaat aanpassen, dus je gaat positiever over geld denken en je gaat de oordelen weghalen, dat je het daarmee ook aantrekt. Daardoor verlaag je de weerstand en kan het gemakkelijker jouw leven inkomen.

En waarom ik dat geloof?

Mijn relatie met Geld was nooit echt goed. Het kwam altijd wel mijn leven in en ik had altijd wel wat op mijn spaar staan, maar ik was en bleef altijd bang om het uit te geven. Ik was bang dat als ik geld uitgaf dat het niet meer terug kwam. Waardoor ik op sommige uitnodigingen liever nee zei.

Er zijn ook tijden geweest dat ik zelfs geen Geld meer op de bank had staan. Dit was één van mijn grootste angsten die uit kwam. Ik zou gaan stappen met vriendinnen dat weekend en moest zelfs geld lenen, omdat ik niets meer had.

Dat was een groot inzicht, want nogmaals; mijn grootste angst was geen geld hebben. Dat al mijn spaargeld op was. Ik was daar zo op gefocussed – dat ik het aantrok.

Hoe meer jij je focussed op wat je niet wilt – hoe meer je het aantrekt. Hetzelfde als wanneer jij je focussed op wat je wel wilt – dat je het dan ook aantrekt. Zo werkt de wet van aantrekkingskracht.

Dus des te belangrijker om positiever over Geld te blijven denken – waardoor je het gaat aantrekken.

Daar zijn goede tools, tips en inzichten voor nodig.

Wanneer jij jouw mind positief gaat en blijft beïnvloeden rondom dit onderwerp, dan ga je er in geloven. Jouw gevoel gaat veranderen en ook jouw gedrag.

Door deze tools te gebruiken is mijn spaarrekening als een maniak gegroeid. Er komt elke maand een mooi inkomen binnen en ik blijf maar groeien en groeien er in. Geld komt via alle kanten mijn leven in. Grote bedragen, maar ook kleine bedragen.

Want overal moet je dankbaar voor zijn. Alles moet je vieren en waarderen.. Des te meer die stroom op gang blijft.

En dat komt allemaal doordat ik mijn Money Mindset ben gaan aanpassen. Ik ben anders gaan denken over Geld. Ik ben gemakkelijke tools van miljonairs en TOP coaches gaan gebruiken. Dit zijn tools die helemaal niet moeilijk zijn en zelfs FUN als je ziet hoe het Geld binnen kan stromen als je maar een paar kleine dingen toepast..

Jarenlang heb ik geworsteld ermee, maar sinds ik die tips en tools ben gaan toepassen dagelijks.. Is alles verandert als dag en nacht.

Geld is een middel en het kan net zo natuurlijk jouw leven in stromen als water. Je moet alleen het spel ervan leren en hoe je met die energie kan werken. Dat is zo ontzettend tof en magisch als je dat eenmaal onder de knie hebt!

Je kan dit voor jezelf ook leren. Er staat nu een geheel nieuwe training klaar. Let’s create that freakin’ Money! Omdat je de exclusieve primeur hiervan krijgt kan je hier gebruik maken van een goedkope prijs:

https://www.mindandfeeling.nl/product/magie-geld

De prijs gaat binnenkort omhoog naar 250 euro! Mis het niet 🙂