DE COACHING
Het programma:

 

“Zelfvertrouwen – kracht – positiviteit”


Het 6 stappen programma is zo opgesteld dat dat elke sessie anders is. En jij er het maximale resultaat uit gaat halen. Je gaat weer grip krijgen op je onzekerheid. Grip krijgen op je gevoel. Om een echte transformatie teweeg te brengen.

 

Als de eerste 6 stappen er goed in zitten, gaan we alles fine tunen. Ik hoor van mijn klanten dat het heel fijn en leuk is om met oefeningen aan de slag te gaan. Het is dus GEEN programma voor jou als je niet wilt groeien. in de slachtoffer modus wilt blijven hangen. Geen oefeningen wilt doen en wilt blijven hangen op het niveau waar je nu staat.

 

Wat voor resultaat ga jij behalen?

 • Je gaat je grenzen beter aanvoelen, waardoor je nee durft te zeggen tegen mensen en situaties die niet goed voelen. Hierdoor ga je meer energie krijgen.
 • We gaan samen aan de slag met jouw hooggevoeligheid. Die gaan je als kracht leren benutten.
 • Je gaat leren wat je waard bent, waardoor je gaat stoppen met people pleasen en beter in je vel gaat komen.
 • Je komt meer in balans en gaat leren vertrouwen op je gevoel.
 • Je gaat gelukkig worden en je echt gelukkig voelen.
 • Je leven zal positief gaan veranderen, doordat je keuzes durft te maken die voor jou goed voelen.
 • Je relaties worden beter, doordat jij je weer kwetsbaar op durft te stellen.
 • Ook ga je merken dat stress veel minder word, waardoor je gezondheid ook beter gaat worden
 • Als je er voor open staat, kan ik je ook meer leren over spiritualiteit. Hoe je daarmee meer vertrouwen kan gaan krijgen in jezelf en in het leven.
 • Je leven gaat positief veranderen. Je relaties, werk, de mensen om je heen. Je krijgt weer zin in het leven. Zin om leuke dingen te ondernemen en om alles uit het leven te gaan halen.

De oefeningen die ik jou mee geef zijn zo gemaakt, dat jij er een heel leven op terug kunt vallen. De investering voor dit programma is dus iets waar jij een heel leven lang de vruchten van gaat plukken. Het is mijn missie voor jou om de kracht die jij van binnen hebt, naar buiten brengen. De powervrouw in je los laten!

 

Alleen tot maandag 15 januari geldt de aanbieding. Betaal nu geen 997 euro voor de coaching, maar 697 euro! Maak nu gebruik van deze korting.

Ja Tess, ik wil graag met jou samenwerken!


Wat mijn klanten zeggen:

 

“ik betrap mezelf elke ochtend dat ik gewoon zingend op sta en zingend naar mijn werk ga. Voorheen kwam ik altijd zooooo moeilijk mijn bed uit. Ik was altijd de eerste 2 uur shaggo. Oftewel weer een bewijs dat je coaching werkt en helpt!” – Kelly

 

Ik heb lang getwijfeld over de coaching. Voornamelijk omdat ik het te duur vond. Toch bleef het elke keer door mijn hoofd spoken. Ik ben toch een gesprek met Tessa gaan plannen. Ik werd super enthousiast van haar manier van werken. En dat zette mij aan het denken. Wat is nou een investering voor dit traject op een heel leven? Ik ben ervoor gegaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik voel me nu zeker van mijzelf. Twijfel niet meer zoveel aan mijzelf. Ik voel me geweldig en gelukkig en dat is een gevoel waar ik heel lang naar op zoek was. – Marja


Wat krijg je nog meer voor waarde in het programma

 • Het programma bevat maximaal 12 sessies. Je krijgt eerst 6 sessies de basis stappen mee en daarna gaan we fine tunen. We stoppen pas als jij echt straalt van zelfvertrouwen en echt in je vrouwelijke kracht staat.
 • De coaching verloopt via Skype, maar mag ook persoonlijk in Den Haag.
 • Ik geef jou gerichte oefeningen mee die helpen bij JOUW situatie. Elke sessie is dus anders en de focus ligt helemaal bij jou en je goed voelen.
 • Ik doe graag een stap extra voor je, dus mijn whatsapp is voor jou tijdens en na het programma beschikbaar om vragen te blijven stellen.
 • Je krijgt oefeningen mee waar je een hele leven op terug kan vallen. Ik gebruik ze zelf elke dag om te stralen van zelfvertrouwen. Werkt een oefening niet voor je? Dan kijken we samen naar iets wat voor jou wél werkt.
 • De sessies duren ongeveer 3 kwartier tot een uur. In het begin hebben we in ieder geval elke week een sessie. Daarna om de 2 weken tijdens het fine tunen van je zelfvertrouwen.
 • Ik hoor vaak van mijn klanten dat zij zich op hun gemak voelen en dat komt doordat we samen lachen, maar ook samen de knelpunten bespreken. Ik weet als geen ander hoe jij je voelt. En ook weer hoe je er bovenop kunt komen. Dus je voelt je gehoord en begrepen.Plan nu een afspraak 


Ja, ik ben er klaar voor!