Welkom! Leuk dat je er bent!
Op deze pagina kan je meer lezen over het één op één VIP Coachings-traject.

Word die Zelfverzekerde vrouw!

Onzekerheid kan jou tegenhouden in heel veel (zoniet alle) gebieden. Wanneer je onzeker bent dan denk je negatief over jezelf en praat je ook heel negatief tegen jezelf. Deze gedachtes staan in verbinding met jouw gevoel en daardoor voel jij je ook vaak rot, niet lekker in je vel. Niet alleen heb je een onzeker gevoel, maar daar komt ook onzeker gedrag bij kijken. Zoals het saboteren van jezelf, jezelf klein houden en gewoonweg je niet optimaal gelukkig voelen in het leven.

Trust me, I’ve been there. Het is geen leuke plek om te zijn, maar je bent hier niet zonder reden terecht gekomen. Het wordt tijd om iets aan die onzekerheid te doen. Zodat jij voortaan als die Zelfverzekerde vrouw door het leven kunt gaan!

Laat mij jou daarbij helpen! Hieronder is er een traject voor jou opgesteld, waarmee je fantastisch goede resultaten gaat behalen.

Wat voor Coaching is het?

Na meer dan 8 jaar vrouwen succesvol gecoacht te hebben van Onzekerheid naar Zelfvertrouwen is daar een succesvolle methode uit ontstaan. Een coachingsmethode die jou zal helpen om ook die Zelfverzekerde vrouw in het leven te worden.

⭐ Je krijgt 3 maanden coaching, zodat we de uitdagingen waar jij tegen aan loopt perfect kan aanpakken. Sommige kun je snel grip op krijgen, maar anderen zitten erg ingebakken. Vandaar dat 3 maanden het perfecte aantal maanden is om dit aan te pakken
⭐ In dit traject gaan we doelen stellen, gaan we kijken wat jij eruit wilt halen en ga je daar tools bij krijgen die je om de sessies thuis kunt oefenen, daardoor haal je de beste resultaten. Deze sessie mag overigens persoonlijk (in Den Haag) of online.
⭐ Tussen de sessies door staat de zakelijke whatsapp voor jou open, zodat je tussendoor vragen kunt stellen of situaties kunt delen waar je tegen aan loopt. Dit is erg handig, want niet alleen ben je hierdoor even jouw ‘ei’ kwijt doordat het oplucht om het eruit te gooien en op deze uitdagende momenten heb je iemand die naast je staat, die weet en voelt waar je tegen aan loopt en goede tips kunt geven om er beter mee om te gaan in het moment, hierdoor heb je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Hoe ziet de coaching eruit? 
⭐ We gaan kijken wat jij nou écht wil en waar je gelukkig van wordt, maar ook waar jouw grootste uitdagingen nu zitten. We nemen alle gebieden mee waar je tegen aanloopt. Zoals: jouw relatie, je vriendschappen, werk, familie en eventueel als je deze hebt je business & geld. We gaan zorgen dat jouw zelfvertrouwen versie in elk gebied naar voren komt, zodat jij gelukkig gaat zijn met jezelf en jouw leven!
⭐ Door de onzekerheid ben je veel vanuit je hoofd gaan leven, maar daar ligt niet jouw kracht als vrouw. Jouw kracht ligt in jouw gevoel. In jouw intuïtie. Ik ga je leren hoe je daar weer contact mee gaat maken, want dan ga je weer je gevoel durven volgen. Je zal hierdoor enorm in je kracht gaan staan en het gevoel gaan hebben dat wat er ook gebeurd; jij alles aan kan!
⭐ Door deze coaching ga jij die krachtige, zelfverzekerde vrouw worden. Eén die vol positiviteit en positieve gedachtes over haarzelf in het leven staat!
⭐ Bonus: Mocht je spiritueel zijn en het leuk vinden dan kun je ook leren hoe je samen kunt werken met het Universum, want ik heb gezien dat daar veel zelfverzekerde gevoelens vandaan kunnen komen. Als jij tekenen gaat leren opmerken onderweg, met cijfers gaat werken en gaat leren dat alles energie is, dan zal je zien dat er een weg voor je gaat openbreken. Je staat er namelijk niet alleen voor. Er is een heel team van spirit guides wat jou erbij aan het helpen is, maar het is aan jou om nog de tekenen te leren herkennen onderweg.

Laten we dit samen gaan doen!

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar voor deze exclusieve VIP coaching!
En die vullen zich razend snel.

Het is slim om van te voren eerst een gratis kennismakingsgesprek te hebben, daarin kunnen we samen kijken waar jouw wensen liggen, of er een klik is en of mijn werkwijze bij jou past.
Het gevoel moet aan beide kanten goed zijn, daardoor gaan de resultaten EPIC zijn!

Ook de prijs is nog even belangrijk om te vermelden, zodat je niet voor verassingen staat. Wel zo fijn!

3 maanden coaching is 1400 euro

Klik op de button om samen een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Ik wil een gratis kennismakingsgesprek inplannen!

Berichten van klanten die jou voor gegaan zijn:  

Tessa heeft mij ontzettend geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik luister nu meer naar mijn eigen lichaam en ik heb geleerd alles vanuit een positief perspectief te zien. Daarnaast trek ik mij veel minder aan van wat anderen denken en heb ik een rustiger hoofd. Zelfs in een zware periode van een relatiebreuk heeft Tessa mij tools gegeven om de beste versie van mezelf te worden.

Danique

Super bedankt lieve tessa het heeft mij echt geholpen! Ik was heel onzeker en twijfelde veel aan alles. Ik had veel bevestiging nodig en door de caoching heb ik eindelijk mijn kracht weer terug gevonden. Ik voel me weer zelfverzekerd. Had nooit verwacht dat het me zou lukken. Maar dankzij jou wel!

Janey

“Wat een inspirerende vrouw ben je. Door jouw coaching heb ik na een periode van intense onzekerheid mijn kracht weer terug gevonden en vooral ook mijn rust. Ik ben er heel blij mee.”

Diana

Heel lang heb ik getwijfeld om te investeren in mezelf. Ondanks dat ik al jaren tegen een aantal ingebakken negatieve patronen aanliep. Dit belemmerde me onwijs in mijn dagelijkse activiteiten. De stap om deze dingen met Tessa aan te pakken, is de investering 100% waard. Ik zou willen dat ik niet had getwijfeld! Ik heb weer grip om mezelf gekregen en ben dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een jas van oude patronen en onzekerheid uitgedaan en ben in mijn kracht komen te staan! Ik ben haar onwijs dankbaar.

Djamilla

Ben je zo dankbaar! Besef dat ik de coaching een heel ander mens ben geworden en andere mensen die dat ook zeggen en zien. En dat ik enorm ben gegroeid van onzeker naar zekerder. Gewoon durven zeggen wat ik denk, er mogen zijn, lachen en lol hebben maakt het leven zo veel makkelijker en leuker. Doorzettingsvermogen, doelen behalen en geen andere stem meer in mijn hoofd en als het er wel is ga ik er nu heel anders mee om. Dank je mooi mens.

Wendy