NIEUW! Hét e-boek waarin je geheimen leert hoe je grip kunt krijgen op onzekerheid & jaloezie in je Relatie.

Stel jij 10 vragen voordat je gerust gesteld bent als jouw partner weggeweest is?
Ben jij bang dat hij het te gezellig heeft zonder jou? Of iemand tegen komt die leuker is?
Heb jij veel bevestiging nodig dat jouw partner je nog leuk vindt?
Controleer jij hem? En wordt die controle alleen maar erger?
Word jij onzeker en/of jaloers als jouw partner naar andere vrouwen kijkt of erover praat?

Als jij jezelf in één van deze of meerdere punten herkent dan ben je bij het juiste e-boek terecht gekomen! Hoe om te gaan met Onzekerheid in Relaties.

In dit e-boek ga je geheimen leren over hoe jij grip op onzekerheid in je relatie kan krijgen. Je gaat ook geheimen leren over hoe je beter met jaloezie om kan gaan, hoe je beter met die bevestiging vragen om kunt gaan en hoe je kan stoppen met controlerend gedrag vertonen.

Dit zijn geheimen die je nergens anders zo mee krijgt. Wanneer dit gedeeld wordt aan klanten dan is de respons: ‘oh dat wist ik helemaal niet’ en ‘ik ben zo blij dat je op mijn pad bent gekomen, want dit heb ik nog van geen enkele coach mee gekregen. En heb er al veel verslonden.’

Of ‘Ik was erg positief verrast over dit e-boek. Ik dacht echt dat het een saai vrouwtje was die weer hetzelfde gaat zeggen zoals veel mensen doen. Maar dat was helemaal het tegendeel!! Heel erg leuk en leerzaam vond ik het en heb ook echt met volle aandacht gelezen en ervan geleerd!!”

 

Krijg het e-boek nu voor maar 7 euro! Let op: Dit is een tijdelijke aanbieding en de prijs gaat binnenkort weer omhoog.

Yes! Ik claim dit speciale aanbod voor het weg is!

Berichten van klanten die het e-boek gekocht hebben:

Wauw wat een inspirerend e-boek. Ik ben blij dat dit op mijn pad gekomen is. Ik worstel al zo lang met onzekerheid in mijn relatie en dit e-boek gaf mij de inzichten die ik nodig had om het aan te pakken. Vooral de bonus die er in zit sprak mij enorm aan en paste ik gelijk toe. Ik merkte gelijk meer waardering vanuit mijn vriend en voelde me heel aantrekkelijk als vrouw! Dankjewel lieve Tess

Wendy

Ik was heel onzeker en twijfelde veel aan alles. Ik had veel bevestiging nodig en toen ik dit e-boek las had ik zo veel herkenning! Het was totaal anders dan wat ik ooit gehoord of gelezen had. Hierdoor kreeg ik weer de controle over de onzekerheid stap voor stap. Had nooit gedacht dat het me zou lukken, maar dankzij jou wel!

Liselotte

Ik was zo jaloers en controlerend en dit e-boek heeft mij echt geholpen om daar beter mee om te gaan. Ik heb gelijk Tessa een bericht gestuurd om coaching bij haar af te nemen, want ik voel zo dat zij mij nog verder kan helpen. Door het e-boek heb ik al enorm mooie stappen gezet, maar ik wil niet langer dat de jaloezie en controlerend gedrag mijn relatie kapot maakt. Ik heb een gouden man in handen en dat moet ik niet laten gaan. Ik zie dat de tools en kennis van Tessa echt werkt, dank je wel daarvoor Tessa! .

Samira

Ik herkende mij in dit e-boek. Die herkenning zorgde voor veel verandering. Ik las het en dacht ‘ohhh zit dat zo’. Ik heb het e-boek nu een paar keer gelezen en merk echt heel erg dat ik minder onzeker ben, minder jaloers en ook minder om bevestiging vraag. Vooral hoofdstuk drie heeft mij echt enorm goed geholpen. Ik was de moed verloren, maar door dat hoofdstuk te lezen vond ik mijn hoop weer terug. Dank je wel Tess!

Anneloes

Krijg vandaag nog grip op die Onzekerheid, zodat het jou en jouw relatie niet langer saborteerd!

  • Je leert de geheimen over Onzekerheid die nodig zijn om er grip op te krijgen. Het zal anders zijn dan wat je ooit gehoord hebt!

  • Je leert hoe je kunt stoppen met Jaloezie en Controlerend gedrag, zodat jij eindelijk die rust en zekerheid gaat vinden in jezelf en jouw partner.

  • Je leert hoe je grip krijgt op veel om bevestiging vragen

  • Je leert wat je kunt doen als je veel in angst zit om weer gekwetst te worden, of last hebt van bindings of verlatings-angst.

  • Hoe je twijfel en piekermomenten kunt stoppen, zodat je meer rust in jezelf gaat ervaren. De spanningen los gaat laten en volledig in je kracht gaat staan

  • Je krijgt nu een tijdelijke bonus mee. Iets wat je echt wil gaan toepassen om die Zelfverzekerde vrouw in je Relatie te worden! Deze stap werkt altijd!

Yes! Ik claim dit speciale aanbod voor het weg is!