Stel nou dat je aan het daten bent, maar je merkt dat je onzekerheid iets te veel van zichzelf laat zien. Je friemelt wat aan je haar, komt soms niet al te slim uit de hoek en vraagt je af of hij jou wel ziet zitten. Hoe wordt jij nou die beste versie van jezelf vraag je? Lees dan gauw deze 7 tips voor tijdens het daten…

 

Negatieve gedachten

Je krijgt wat je denkt. Als jij denkt dat alle mannen onbetrouwbaar zijn of dat je geen geluk in de liefde hebt… Dan krijg je dat. Zo simpel is het. Je mindset is heel krachtig. Het is daarom belangrijk om een positief zelfbeeld te hebben. Heb je dit niet? Dan merk je dit al tijdens het daten. Je wordt onzeker en kan zo heel gauw je dates verpesten door jaloers te zijn, te claimerig.

 

Geniet van het moment

Ga meer in het moment leven en niet in de toekomst. Dit is aantrekkelijk voor mannen. Vrouwen denken te vaak aan de toekomst. Word het iets met deze man? Gaan we naar een relatie toewerken? Zullen we alvast wat andere dates vooruit plannen? Doe dit niet. Op deze manier geef je een hele andere energie af. Geniet van het moment. Laat alles op je af komen en houd in je verwachtingen in toom.

 

Te needy zijn

Doordat je graag wilt dat het iets wordt met deze man, kan dit backfiren. Je kan hierdoor te needy of te claimerig over komen en dat is niet wat je wilt. Je bent je te veel zorgen aan het maken. Dit is een aantrekkingskiller voor mannen. Geniet van de leuke tijd die jullie NU samen hebben. Als het iets moet worden met deze man, gebeurd dat toch wel.

 

 

Wees vrouwelijk

Trek leuke vrouwelijke kleding aan. Iets waar jij je aantrekkelijk in voelt. Wees een echte vrouw door gewoon in DIT moment te zijn. Zo geniet je optimaal van je vrouwelijkheid. Een vrouw staat pas echt in haar kracht als je volop geniet en niet met je hoofd ergens anders zit. Dat is vrouwelijkheid on top!

 

Maar ga ook niet te veel over de top

Ga niet te veel dingen voor hem doen, omdat je hem wilt laten zien hoe leuk je bent. Laat hem indruk op jou maken en niet andersom. Jij bent de hoofdprijs! En als je in je kracht staat door vrouwelijk te zijn, zal dit aantrekkelijk genoeg voor hem zijn. Probeer jezelf niet te bewijzen elke keer.

 

Zorg voor een leuk leven

Ik zeg nu niet dat je gelijk spontaan een trip naar Parijs moet boeken of uit een vliegtuig moet springen, maar zorg dat je tevreden en gelukkig bent met jouw leven. Dit vinden mannen interessant. Geniet van je leven, ook al is jouw droom man er NOG niet.

 

Laat hem moeite voor je doen

Laat hem maar wat moeite voor je doen. Mannen houden van jagen. Hebben jullie een date gehad? Stuur dan niet als eerste een bericht met hoe leuk het was en wanneer de volgende date is. Laat hem als eerste contact opnemen. Speel niet té hard to get, want als mannen het idee krijgen dat je impossible to get bent haken ze af.

 

Misschien met een uitzondering hier en daar gelaten tussen de mannen, maar dit zijn een paar tips in het datingsproces. Het belangrijkste is om lekker te genieten tijdens je date en je gevoel te volgen! Merk je tijdens het daten dat dit niet jouw droomman is? Laat hem los en zorg dat er ruimte in je leven komt, zodat die ene man wél in je leven kan komen.

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER