Vroeger was ik zelf heel erg onzeker. Zo onzeker dat wanneer ik van de tram naar huis liep, ik deed alsof ik aan de telefoon zat. Ik durfde niet met mensen te praten. Of überhaupt op ze af te stappen. Mijn zelfbeeld was slecht. HEEL slecht. En kijk nu eens…. Ik maak met volle enthousiasme vlogs. Loop stralend over straat. Voel me de gehele dag positief. Goed in mijn vel en maak elke dag met wildvreemde een praatje. Hoe ik dat doe? Die 5 succes tips deel ik graag met jou.

 

#1 Word je bewust van je gedachten

Aan mijn klanten vertel ik dat gedachten heel erg krachtig zijn. Weinig mensen weten dit nog. Leer daarom bewust te worden van je gedachten. Neem elke dag een moment om na te gaan; wat denk ik nu? Wat denk ik voordat ik onzeker word? Bewust worden hiervan is mijn sleutel tot succes geweest!

 

#2 Ga mediteren

Haha ik hoor je denken. Meditatie? Ik ben geen één of andere zweverige hippie. Dan doe je het niet, maar houdt dit in je achterhoofd… Dit is voor mij echt een sleutel tot succes. Ik doe het nog steeds elke dag. En ik merk het gelijk wanneer ik het niet gedaan heb. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan mag je bij mij ook een losse sessie boeken. Ik help je met alle liefde!

 

#3 Zet dat sociale masker af

Wat ik vaak terug hoor wanneer ik vertel dat ik zo onzeker was, is: jij? Dat zou je niet zeggen. Nee dat klopt. Ik wist perfect hoe ik moest verbloemen. Ik zette een sociaal masker op. Dat zie ik heel vaak nog gebeuren. Mensen zetten een masker op. Om andere mensen tevreden te houden, te pleasen en durven eigenlijk zichzelf niet te zijn.

 

Probeer je bewust te worden van welk masker jij op zet naar de buiten wereld. Hoe bewuster jij hiervan wordt, hoe sneller je het herkent en af kan zetten. Wanneer iets niet goed voelt wat je doet of zegt, betekend dat jij een masker op zet. Je niet jezelf bent.

 

#4 Je gevoel is een graadmeter voor wat je denkt

Wanneer jij onzeker bent, voel jij je niet lekker in je vel. Het voelt gewoon niet goed. Bedenk dan dat je gevoel een graadmeter is voor wat je denkt. En je gedachten kan je controleren. Dit doe ik zelf elke dag en het werkt zo verschrikkelijk goed! Dus heb je moeite om bewust te worden wat je denkt? Ga dan na hoe jij je voelt. En probeer dan te bedenken wat je daarvoor dacht.

 

#5 stap uit je comfort zone

En dit is de laatste stap naar meer zelfvertrouwen. als laatste stap. Dit is DE stap waar je het meeste succes mee zult boeken. Alle andere stappen zullen bijdragen aan meer zelfvertrouwen, maar deze stap is dé finishing touch om meer zelfvertrouwen op te doen. Dit is een kwestie van gewoon doen. Denken fuck it. Ik doe het. Dus welk klein stapje kan jij buiten je comfort zone zetten om te groeien?

 

 

Ik vind het zo geweldig om alles wat ik geleerd heb uit ervaringen en mijn HBO studies om dat weer door te geven aan andere onzekere mensen. Dat is mijn missie in het leven. Jou te helpen groeien en je de succes tools mee te geven waar jij een leven lang op terug kan vallen.

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER