Sinds ik gegroeid ben van onzeker meisje naar een vrouw met zelfvertrouwen, voel ik mij niet alleen stukken beter en gelukkiger maar is ook alles om mij heen positief veranderd. Ik neem geen genoegen meer met minder. Ik ervaar diepe en leuke connecties met de mensen om mij heen. Ik heb fun in mijn leven. Ik straal. Mijn financiën flowen.. Maar dat niet alleen, want als jij  je onzekrheid achter je durft te laten is er nog veel meer mogelijk. Zoals:

 

Je twijfelen en piekeren wordt minder

Als je onzeker bent leef je voortdurend uit je hoofd. En in je hoofd zit angst geworteld. Het maakt zich druk over hoe je over komt op anderen. Wat ze van je denken of zij jou wel aardig vinden. In je hoofd worden de hele dag scenario’s afgespeeld die ervoor zorgen dat je twijfelt aan jezelf en piekert over situaties die zich eigenlijk niet eens voordoen.

 

Met zelfvertrouwen leer je de controle te krijgen over die nasty voice in je hoofd. Begrijp me niet verkeerd, want het heeft ook een goede functie. Het houdt je veilig in bepaalde situaties, maar wanneer jij de controle hier niet over hebt en er niet bewust van bent, controleert die nasty voice jouw leven. En dat is niet de bedoeling. Jij hoort aan het roer te staan.

 

Je gaat jezelf minder vergelijken met anderen

Jezelf vergelijken met anderen zorgt er juist voor dat je onzeker wordt. Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft wel iets wat jij zou willen. Een mooiere neus. Mooiere ogen. Als je focus hier alleen maar naar uitgaat, ga jij je steeds rotter en rotter voelen. Deze focus naar anderen is een negatieve focus.

 

Met zelfvertrouwen ga jij jezelf accepteren. Van jezelf leren houden. Stap voor stap ga je dit doen. Je wordt bewust van wanneer je aan het vergelijken bent, maar bent ook eerlijk tegen over jezelf. Als er dingen zijn die je kan veranderen, dan durf je die uitdaging aan te gaan met zelfvertrouwen en energie te stoppen in de verandering die je wilt maken.

 

Je durft meer op jezelf te vertrouwen

Onderweg, door alles wat je mee gemaakt hebt, is je gevoel afgezwakt. Je stopt het weg. Je durft er niet meer op te vertrouwen. Hierdoor leef je vanuit jouw hoofd, want dat is wat je kent. Vanuit je hoofd leven is een survival techniek, maar vanuit je gevoel leven daar zit juist de kracht.

 

En dat is eng om te doen, maar ZO vet als je dat eenmaal kan doen. Als je durft te vertrouwen op de innerlijke tekens die je krijgt. Als je met jezelf in gesprek durft te gaan. Je onzekerheid aan durft te kijken en daarmee gaat groeien. Als je die stap eenmaal durft te zetten, gaat het leven steeds leuker voor je worden. Het wordt een waar speelplein. Geen struggle meer. Gewoon iets wat FUN aan gaat voelen.

 

Je gaat je grenzen beter leren aanvoelen en aan durven geven

Ik hoef je niet te vertellen dat wanneer jij onzeker bent, je niet durft aan te geven waar jouw grens zit. Je durft geen nee te zeggen tegen iets wat niet goed voelt. Iets waarbij jouw gevoel al NEE schreeuwt. Het gevolg hiervan is dat jij steeds meer je grenzen over gaat en daarmee verder van jezelf af komt te staan. Je voelt je moe. Klaar met het leven en soms zelfs boos op jezelf. Je zou beter moeten weten..

 

Met zelfvertrouwen durf jij jouw grenzen juist te stellen. Soms zal je erover heen moeten gaan om te voelen wat dan wel goed voor je is, maar je zal nee durven zeggen. Je zal zelfs niet eens meer een uitleg erbij willen geven waarom je nee zegt. En dat voel goed. Dat voelt als echte vrijheid, want je luistert naar je gevoel. En doet alleen nog maar dingen die voor jou goed voelen. Daarmee kom je beter in je energie en kan je geven vanuit een volle batterij. Dat voelt alsof je in een geweldige flow van het leven zit.

 

Je emoties en gevoelens zijn niet meer afgezwakt.

Door meer zelfvertrouwen te krijgen, ga jij weer in lijn komen met wie jij werkelijk van binnen bent. Je voelt je goed. Je durft je gevoelens te uiten, waardoor je meer connectie maakt met de mensen om je heen. Je bent geen tikkende tijdbom meer, want je voelt haarfijn aan waar jij je rust hoort te pakken en waar je er op uit kan gaan. Je verontschuldigd je ook niet tegenover mensen als je doet wat voor jou goed voelt.

 

Je hoeft je gevoel niet meer weg te stoppen, want je weet hoe je ermee om kan gaan. Je bent gevoelig, maar weet nu hoe je met de gevoelens van anderen goed om kan gaan en met die van jezelf. Hierdoor voel jij je echt gelukkig en maakt je leven elke keer een upgrade in dat geluksgevoel. Je komt steeds meer in je kracht te staan en alles waar je van droomde komt steeds dichterbij. DAT is waar je naar verlangt. Wat je waard bent om te mogen ontvangen. Jij bent goed genoeg! MEER dan goed genoeg.

 

Dit zijn een paar onderdelen in de groei naar zelfvertrouwen. Wil jij de tools krijgen om ook echt het zelfvertrouwen te hebben waar je zo naar verlangt? Dat gevoel van vrijheid en de zwaarte los te durven laten? Laat mij je helpen! Met mijn makkelijke tools ga je de resultaten behalen die jij wilt behalen. Ga jij jouw doelen behalen. En ik help je tijdens deze weg. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen! Een investering in jezelf waar jij jouw hele leven de vruchten van gaat plukken.

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER

 

Ook te beluisteren: