Soms heb je van die dagen dat je met je verkeerde been uit bed stapt. Je stoot je teen tegen het bed, koffie gaat over je kleding heen, een oudere dame loopt met een slakkentempo over het zebrapad, er staat file onderweg. Op zo’n moment lijkt het alsof alles verkeerd gaat. Komen deze dagen net even iets te veel voor dan je eigenlijk zou willen? Dan heb ik nu 4 tips voor jou om je dag positief te starten!

 

Gedachten

Het begint allemaal met een positieve of negatieve gedachte. Op dat moment dat jij je teen stoot is het eerste wat je denkt: dit wordt weer zo’n dag dat alles fout gaat. Als je denkt dat ALLES fout gaat, dan durf ik jou nu op een presenteerblaadje te geven dat ook ALLES fout zal gaan. Je gedachten zijn zo veel malen krachtiger dan je zelf door hebt. De quote start je dag met een positieve gedachte is hier dan ook zeker op zijn plek. In mijn E-book leg ik daar meer over uit. Aan het einde leg ik meer over het E-book uit.

 

Maar welke gedachten kies je dan?

Ik start mijn dag door te zeggen: Vandaag gaat een fantastische dag worden! Er gaat iets wonderbaarlijks voor me gebeuren vandaag. Ik krijg een goed gevoel van deze zinnen, want ik geloof er ook echt in. Zonder geloof krijg je geen goed gevoel. Dus kies wel een zin voor jou die een goed gevoel creëert en deze aan het begin van je dag. Ook werkt dankbaarheid voor mij erg goed. Dankbaar zijn voor de dingen die er al zijn in je leven. Vaak nemen we dit veel voor vanzelfsprekend aan.

 

positief

 

Miracle Morning

Heb je hier ooit wel eens van gehoord? Nee? Dan raad ik je zeker aan om het boek te kopen. Het boek is van Hal Elrod. Echt geweldig. Deze man staat een uur eerder op om het te beoefenen. Zelf sta ik niet zo vroeg op, want daar worden de mensen om mij heen niet gelukkig van. De yoga heb ik er uit gelaten, want ik sport al 4 keer per week. Doe wel het mediteren, affirmeren, visioenbord en het lezen. Echt een aanrader! Ik moet zeggen dat ik het echt merk als ik dit in de ochtenden doe. Zit veel lekkerder in mijn vel.

 

Visioenbord

Ik ben een visueel ingesteld persoon. Een echte plaatjes denker zoals vele andere. Ik heb allemaal afbeeldingen verzameld over mijn dromen en verlangens die ik wil manifesteren in mijn leven. In de ochtend en in de avond kijk ik hiernaar. Helemaal vrolijk word ik ervan.. Ik start mijn dag dus goed en ga met een goed gevoel slapen. Niet alleen krijg ik er een goed gevoel door, maar zet ik ook de acties uit die nodig zijn om mijn dromen waar te maken. Win win situatie dus! Probeer het eens uit zou ik zeggen.

 

Conclusie? Stap met een positieve gedachte uit bed. Wees dankbaar voor wat je hebt en vervolg je dag op een positieve manier. Ik ben bijna klaar met mijn nieuwe ebook: de kracht van je gedachten. Het is makkelijk om bewust te worden van je gedachten en je leert hoe krachtig je mindset kan zijn. Als jij je niet bewust bent van je gedachten, kan jij je leven door maken op de automatische piloot. Aan jou om je leven nu ten volste te gaan leven.

 

Wil jij bewust worden van jouw gedachten?

En ook jouw leven ten volste gaan leven en écht ervan te gaan genieten?

Zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER