Kom jij wel eens aan op je bestemming, zonder te weten hoe je eigenlijk gereden hebt? Zelf had ik dit vroeger regelmatig. Of liep ik mijn auto voorbij, omdat ik zo in gedachten verzonken was. Je leeft dan op de automatische piloot. Situaties of (negatieve) gedachten blijven zich aan je opdringen. Hierdoor kan je moe zijn, niet lekker in je vel zitten, ongelukkig zijn, nergens zin in hebben en je vaak terug trekken. In dit artikel wil ik jou 3 tips geven hoe je van positief denken een gewoonte kunt maken.

 

Word je bewust van je gedachten.

Dit is de sleutel voor succes. Bewust worden van je wat je denkt. Wanneer jij steeds een moment gaat nemen om te achterhalen wat je NU denkt, ga je er steeds bewuster van worden. Je leert je gedachten snel te erkennen en herkennen. Zelf heb ik er veel aan gehad om over het Ego te lezen. Hierdoor kon ik negatieve gedachten los koppelen en ben ik mijn mindset gaan ontwikkelen van negatief naar positief denken.

 

Je gevoel is je graadmeter voor wat je denkt

Je gedachten staan in verbinding met je gevoel. Wanneer jij denkt dat je niet goed genoeg bent, voel je je rot. Weet je hoe dit komt? Omdat je eigenlijk diep van binnen weet dat dit onzin is. Want wanneer jij positief denkt, voel jij je goed. Dat is namelijk in lijn met wie jij werkelijk bent.

 

Je bent namelijk een geweldig persoon, een unieke aanvulling op de wereld. Daarom voel jij je rot als je negatief denkt. Diep van binnen weet je dit wel, maar je hebt de keuze gemaakt om naar die negatieve gedachten te luisteren. Om er jouw waarheid van te maken en ernaar te leven. Dat hoeft niet langer! Je kunt je zelfbeeld compleet veranderen. Hieronder leg ik je uit hoe je dit kunt doen.

 

Zet het om naar een positieve gedachten

Wanneer jij bewust bent geworden van je gedachten en de keuze hebt gemaakt om niet meer naar die negatieve gedachten te luisteren. Kun je het gaan omzetten naar een positieve gedachten. Verzin een positieve gedachten zoals: ik ben het waard of ik ben goed zoals ik ben. Zorg dat deze zin je kracht geeft. Zeg dit vaker tegen jezelf en je zal er in gaan geloven!

 

Resultaat

Wanneer jij positief gaat leren denken voor jezelf, gaat je wereld veranderen. Niet alleen van binnen, want je gaat je beter voelen… Gelukkiger, rustiger, gezonder, energieker en veel vrolijker, maar gaat ook jouw buitenwereld veranderen. Je komt leukere mensen tegen, leukere situaties om je heen, er gebeuren wonderen. Geweldig toch? Dat is wat positief denken voor je kan doen.

 

De sleutel is bewust worden van je gedachten. Positief denken heeft voor mij mijn wereld veranderd. Ik ben een persoon geworden waar onbekende mensen tegen me zeggen: je straalt altijd zo en je lacht zo veel! Daarnaast kom ik geweldige mensen tegen, loopt mijn bedrijf fantastisch en voel ik mij gelukkiger dan ooit te voren.

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER