Veel mensen willen zich gelukkig voelen, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen. Ze zijn continu opzoek naar geluk in de buitenwereld. In complimenten van mensen. In spullen. Kleding. Noem het, maar ik wil je graag 3 tips geven hoe jij van binnenuit gelukkig kan worden. Daar start je echte gelukkige gevoel namelijk! Onderaan deze blog kan je de podcast beluisteren.

 

1. Verander je gedachten. 

Je gedachten staan in verbinding met je gevoel. Dus als jij niet gelukkig bent, dan denk je vaak ook: ik ben niet gelukkig. Hoe vaker je dit denkt hoe sneller je hersenen dit op gaan pakken als waarheid. Alles is namelijk mindset in het leven. Draai het dus om. Zeg tegen jezelf met gevoel in de woorden: Ik BEN gelukkig.

 

Zinnen die starten met Ik BEN zijn enorm krachtig. Start hier dus mee en blijf de zinnen zo vaak als je kan herhalen tegen jezelf en in de tegenwoordige tijd. Lees HIER hoe je negatieve gedachten kunt veranderen. 

 

2. Luister naar je gevoel.

Je gevoel is de beste TOMTOM die je maar kunt hebben. Je gevoel geeft altijd aan of je op de juiste weg zit. Dus als jij niet gelukkig bent, betekent dit dat jij een leegte in jezelf hebt. Ergens geeft je gevoel al aan dat je stappen moet gaan maken. En ja ik zeg MOET. Ik ben altijd een voorstander van niks moet, maar als jij gelukkig wilt zijn in het leven zal je moeite moeten door voor jezelf. Jezelf het beste willen gunnen.

 

Wat geeft jouw gevoel al voor langere tijd aan? Waar durf je nog niet naar te luisteren? Een kleine tip: wat goed voelt, daar ga je meer door. Wat niet goed voelt, verander het of laat het los uit je leven. 

 

3. Laat de verwachtingen van anderen los

De verwachtingen van andere mensen zorgen ervoor dat je blijft hangen en niet naar je gevoel luistert. Stel dat jij de zaak van je ouders over neemt, maar eigenlijk wil je iets heel anders in het leven gaan doen. Je luistert naar je ouders, want die kiezen een weg voor jou. Je wit ze niet teleurstellen, maar wie zegt dat dit JOUW weg is? Luister dus naar wat JIJ wilt gaan doen.

 

Start met dingen te doen die JIJ leuk vindt om te doen. Koop iets wat jouw aandacht heeft en probeer zo min mogelijk naar de mening van anderen te luisteren. Jij bent het belangrijkste in jouw leven. En durft hierbij voor jezelf te kiezen! Want dat gaat ervoor zorgen dat je van binnenuit gelukkig wordt.

 

Of zou je hier graag een gratis sessie voor willen gebruiken? Klik dan HIER. Je kan jouw situatie bespreken en krijgt daar gratis tips voor!  🙂

 

Geen behoefte aan een gratis sessie, maar heb je hier wel iets aan gehad? Als je graag een steentje bij wil dragen aan de groei van dit bedrijf; buy us a coffee! Bij wijze van spreken..  Je helpt ons er enorm mee! Met het geld kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen op het gebied van Onzekerheid. Hoe meer mensen geholpen kunnen worden, hoe mooier de wereld wordt! Klik HIER